- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #34000 üzenetére
RoTFL, még jó hogy fekszek, így nem estem le sehonnan.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #34004 üzenetére
most meg lapít hagyjad már HANGEMBER
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #34005 üzenetére
ezen most felhorkanva rohogtem
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #34006 üzenetére
úgy a jó
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #34008 üzenetére
Nem tudom mit adnak neked a koliban, de jó anyag lehet.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
veterán
-
törölt tag
Amúgy kamuzik, milyen punci, hol, rám figyel? Megártott neki a MATLAB
-
ittakary
nagyúr
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Mi ez a pangás?
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #34023 üzenetére
mi vona , here vere
Ahh ez a Trinity nem is annyira rossz. majd meg utanna nezek idovel mit alkot linux vonalon ... es elgondolkozas a vetelen
-
westcoastog
veterán
Jónapot.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #34026 üzenetére
Viszont!
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #34026 üzenetére
Nem jó. Inkább csak simán Napot!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #34025 üzenetére
ez olyan mint az iphone ," csak mert kell "
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #34033 üzenetére
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #34039 üzenetére
Semmiről, ajánljál nekem játékot, hétköznap esténként a stalker már megfekszi a gyomromat. És ne multiplayert.
Ma megint téma voltam hogy mekkora fasz vagyok hogy megrendeltem az ac3-at, nem hogy inkább elmennék belőle bulizni vagy másra költeném. Dik.
Mert minek vegyem meg ha letölthető, kiborítanak ezzel. -
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #34041 üzenetére
szopjak le a faszt , ne a te penzeddel rendelkezzenek mar , amugy is jobb kockulni
-
FireKeeper
nagyúr
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
westcoastog
veterán
Na igen, igaz nem vagyok diszkóba járós, soksok ezret 1 este úgysem verem el.
Azért már minimum kifizetem a készítők munkáját vazz, hiába pofázom hogy ezzel is emberek dolgoznak, le van az szarva, bezzeg a bulira nem fáj elbaszni sok ezret, érdekes.(#34043) FireKeeper
Nice.(#34045) EarL 007
Abból max a 3 de azt majd máskor.
Skyrimet megint elkezdeni? Nem rég játszottam vele unnám.
New vegas megfeküdte a gyomrom tegnap töröltem le. Dead Space nem rossz ötlet.
Úgy gondoltam hétköznapra olyan játék amivel lehet haladni, pöcsölősebb meg hétvégén amikor neki lehet ülni jobban.Én nem is magyarázok nekik, inkább próbálok kimaradni a tisztaszoftver témából.
De persze jöttek már azzal hogy én nem töltök le játékot, filmet néha?
Mondom de, néha, és nem mindenem warez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #34041 üzenetére
Mass Effectek? én pl. most megint csináltam új karit, kipróbálnom a classokat, illetve azt, hogy az eddig full Paragon (klasszikus lovagi hős) helyett milyen a full Renegade (troll, akinek igaza van ), miben másak a szövegek, reakciók, illetve az is ha nem férfi a kari, hanem csaj. de játékok: Portal 1-2, Black Mesa, Dead Space 1-2, Falloutok? TES-ek? pl. Skyrim agyonmoddolva.
"Ma megint téma voltam hogy mekkora fasz vagyok hogy megrendeltem az ac3-at, nem hogy inkább elmennék belőle bulizni vagy másra költeném. Dik.
Mert minek vegyem meg ha letölthető, kiborítanak ezzel."retardok, ennyi. azt felesleges akkor nekik magyarázni, hogy ha ők lennének devek, akkor elvárnák, hogy megvegyék. nem fogják érteni. Mass Effecteket akarom majd végre megvenni, mert hiába EA, imádom. csak az a baj, hogy míg 1-2-t Steamen, azon kívül meg tudom venni, ME3-hoz Origin kell, amit nem vagyok hajlandó látni.
pl. ha Portal 2 megvan, akkor lehet hozzá mapokat tölteni, vagy Steam Workshopból szintén mapokat kipróbálni. némelyik map komolyabb, mint a játék sajátjai.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #34044 üzenetére
izé, C&C-k? régiek, újabbak? Tiberian Sun + Firestorm? esetleg modokkal? Company Of Heroes-ok? GTA-k?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Pttypang #34038 üzenetére
higgy nekem, NEM akarsz képet.....
láttam képen, sőt... ÉLŐBEN... egy helyen melóztam vele.. ehh...
hát na
szal lassan-lassan én leszek az egyetlen, aki "mindenkivel" találkozott már élőben is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #34047 üzenetére
na tessék, és azóta is folyamatosan hevered ki a traumát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest