- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4813 üzenetére
arzz, lalszi: itt az image.zip az AKL_M501_C04_6577_CONFIG4_V02-höz
[ Szerkesztve ]
-
arzz
tag
-
lalszi
aktív tag
válasz hhatika #4906 üzenetére
(#4906) hhatika
Megköszönném a scatter fájlt is, ha lenne. Még nem hozták a telefont, de félek ahhoz is mtkdroidtoolos mentés kell majd, mert rossz lett a saját mentése, legalábbis a scatter fájljára hibát írt.(#4909) arzz
Még nem kezdtem bele, mert csak később hozzák a telefont. -
gukker1
tag
Sziasztok,egy kicsit off leszek.
Tud valaki olyan programot,amivel kontaktokhoz lehet csengöhangot rendelni,két progit(ringopro,ringodroid)találtam ami müködik....az elsö ki-be kapcsolásig.Köszi elöre is!"WE BREAK FOR NOBODY"
-
tomtombat
tag
válasz gukker1 #4911 üzenetére
Nálam ez külön program nélkül is működik, a beállított csengőhang stabilan megmarad.
Én is off-olnék.
DW contact-ot használ valalki?
Van a beállításokban a dual sim funkcióhoz pipálási lehetőség, de pipával, pipa nélkül ugyan úgy működik,
nem jövök rá mit tud vagy nem tud ebben a tekintetben. -
hhatika
tag
a scatter.txt a rootolatlan/eredeti partíciós állapotról van itt
illetve van egy system.ext4.tar mentésem is ugyanerről az állapotról, ezeket flashtollal csináltam még anno
-
WannaBeBoy
csendes tag
Ma egy leejtést követően elhalálozott az aTAB-om érintőkijelzőjének alsó része. A kijelző nagyjából alsó egyharmadáig semmire nem reagál.
Szerintetek érdemes a Tescoba visszavinni? Vagy úgyis visszadobják, hogy nem garis hiba? Na, meg amiket olvastam itt, hogy "hónapokig" szervizelik...
-
DJGABI
addikt
válasz WannaBeBoy #4915 üzenetére
egyértelműen nem garis hiba, sajna. max felküldik a szervizbe akik mondanak egy árat rá, mennyi lenne a javítás.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek! Nagy segítségre lenne szükségem. Vettem egy ATAB5 (6575)típusú telefont. a leirásokban megjelölt módon rootolv lett, sikerült is csak amikor ujra lett indítva azóta nem látja egyik sim-et sem konkrétan kiírja hogy nincs sim. minden működik rajta csak ugy mintha egy TAB lenne. nagyon szeretem valaki ha tud segitsen kérem. a telefonon a proramot között a sim toolkit azt irja hoy nincs már telepitve a készüléken de ha megprólom rátelepíteni akkor meg nem enged. várom valaki segítségét. előre is köszönöm. Piller zsolt
[ Szerkesztve ]
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
Lacika0002
aktív tag
Probálj csinálni rajta egy factory resetet. Hátha segít rajta..
-
poganytamas
senior tag
válasz Zsoltwader45 #4917 üzenetére
A SIM toolkit rendszer alkalmazás, nem kell rátelepíteni / újra telepíteni. Akkor jelenik meg ha van SIM a készülékben. Ha kettő, akkor két darab. Kivetted a SIM-et rootolás közben? Valaki már járt úgy, hogy fordítva rakta vissza, azért nem ment. IMEI számaid rendben vannak (*#06#)? Factory reset?
-
Zsoltwader45
aktív tag
rootoloás közben a simeket és a memóriakártyát kivettem. Rendesen tettem vissza. telepítettem rá egy sim managert a simen lévő számokat látja de mégis azt irja hogy nincs sim. Az imei számok rendben vannak ugyanazok mint a dobozon. a factory reset az a gyári állapot visszaállítása az megtörtént. Rootolás közben is kérte a program. de utána is mepróbáltam semmi változás. bent a cégnél is belnéztek root explorerrel állítólag valami "efs" mappát nem találtak. azért köszönöm a segitséget ha van még ötlet nagyon hálás vagyok
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
callvote
senior tag
válasz Zsoltwader45 #4920 üzenetére
azt irtad neked a 6575ös van..ugye nem kevertél össze semmit a 6577es fájljaival?
Redmi :)
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok!
T-mobilos garis Alcatel OT-995 telefonom cserélném egy dualcore-os atab5 telóra. Ha valakit érdekel írjon PM-et. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz callvote #4921 üzenetére
nem, nem nagyon vigyáztam sőt még külön megkerestem a hozzá való drivert is. aztán próbáltam a backupot is de ugy néz ki hogy elszállt a recovery rész, ugyhogy megy szervizbe a kicsike. de köszönöm a segítséget.
-
arzz
tag
Valaki plz küldjön már egy működő AKL_M501_C04_6577_CONFIG4_V02 mentést scatter fájllal. Ezzel az xperia rommal továbbra sem fordul el a kijelző :/
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
poganytamas
senior tag
válasz gukker1 #4925 üzenetére
Ez nálam is így van. Van egy elméletem, hogy ugye az SD kártyán vannak a saját csengőhangjaid. Mi van ha x ideig megpróbálja elérni az Android az SD kártyát, valami miatt lassú, akkor nyúl a telefonban lévő default csengőhanghoz. Na most mi lenne, ha bemásolnád a saját csengőhangjaid a /system partícióra? Szerintem megszűnne a hiba.
-
gukker1
tag
válasz poganytamas #4926 üzenetére
Amikor beállitom a csengöhangot alapértelmezetten az sd kártyáról állitja be?Mert az a kiválasztásnál nem derül ki,vagy a more ringtones opcióban állitsam be a telefon system mappájából?
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
Lacika0002
aktív tag
válasz poganytamas #4926 üzenetére
Én is így csináltam, a csengőhangomat bemásoltam a gyáriak közé. Volt hogy a gyárin csengett a telefon, igy ez a hiba megszűnt!
gukker1: Nem lehet hogy túl nagy méretű a csengőhang. Pl.: 5-6 megás mp3 ra gondolok[ Szerkesztve ]
-
Revolution85
csendes tag
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Sikerült elbénáznom az atabomon a képernyő feloldási mintát. Sokszor. Most már csak az e-mail címemet kéri a jelszóval. Nem voltam netre csatlakozva így értelemszerűen nem tudok azzal sem belépni. Marad ugye egy hard reset ami meg azért nem frankó, mert amint újraindítom a telefonom és bejön a kibelezett adroid figura a felkiáltójellel, az annyiban is marad és semmi nem történik. Szolgáltatóhoz nem tudok szaladgálni, mert a digistreet.hu-ról rendeltem. Ha jól tudom ez gen3-as aminek a recovery-je gatya. Szóval nem tudom mit tegyek. Tudnátok segíteni, mert nagyon elkeseredtem és egész éjjel a megoldáson kinlódtam? :S Nincs valami megoldás, hogy pc-n keresztül adatkábellel csatlakoztassam a telefont a wifire?
Előre is köszönöm a segítségeteket és minden jót kívánok! -
callvote
senior tag
válasz Revolution85 #4930 üzenetére
azt az emailt kell megadni amivel használod a telot (gmail) a google playest...
wifiröl tudsz csatlakozni ha nincs net a telodon..
emailra kiküldi a feloldást..
ehhez nem kell trükközni semmit a telóval..
ugy is meg tudod csinálni ha egy mekiben wifizel[ Szerkesztve ]
-
Revolution85
csendes tag
válasz callvote #4931 üzenetére
Na akkor hogy is? Nem nagyon értem. Konkréten a telefonban semmit nem tudok csinálni, tehát a wifi csatlakozást sem tudom megnyomni, mert nem enged be. Pedig van wifim itthon is, meg az előfizummal is van net, tehát az nem gond, de hiába írom be a gmail címemet amivel szinkronizálva vagyok, nem fogadja el, mert ugye ahhoz kell a net. De a netet meg ugye nem tudom elindítani, mert odáig be sem enged lépni a telefon. Szóval így hogy kellene akkor?
-
Revolution85
csendes tag
válasz Revolution85 #4932 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=qzioExwfAro
Ez a problémám pontosan, azzal a különbséggel, hogy mielőtt elrontottam én nem voltam csatlakozva a netre, mint a videón szereplő telefon. Ezért be sem tudok lépni a gmailbe. A hard reset meg ugye nem megy, mert a recovery nem működik[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz Revolution85 #4933 üzenetére
nem tudod lehuzni a redőnyt fentröl? és ott benyomni a wifit vagy adatkapcsolatot...
de nézz rá erre
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz Revolution85 #4935 üzenetére
neked asszem nem recovery kell hanem a factory mod
az meg a hangerő LE + bekapcsologomb benntartása melett jön elő...
azt probáltad?Redmi :)
-
gukker1
tag
válasz Lacika0002 #4929 üzenetére
Max.1,5megások.....Más.Van egy Silent.apk alkalmazás.Ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
callvote
senior tag
válasz Revolution85 #4938 üzenetére
nem csak bekapcsol..factory modba megy csak ne engedd el a gombokat mig be nem lép oda...
most probáltam amugy kiRedmi :)
-
callvote
senior tag
válasz Revolution85 #4940 üzenetére
amugy azt is kiprobáltam hogy elrontom direkt...
akkor kiirta 30 másodperc mulva ujraprobálkozhatok...
emelett alul ott van az elfelejtett minta gomb is...
tehát ha kivárom a 30 másodpercet ujra probálkozhatok 5xRedmi :)
-
callvote
senior tag
válasz Revolution85 #4942 üzenetére
az első hozzászolásban van egy gyári gen3as(ha neked oylan kelÍ) recovery IMG fájl..de nem tudom hirtelen milyen gombkombinácioval települ fel mert én cwm-et használok...
a többiek majd meg tudják mondani...
pl lalszi vagy pogány tomi[ Szerkesztve ]
-
poganytamas
senior tag
válasz Revolution85 #4942 üzenetére
Gen3 gyári recovery hibás, vezérelhetetlen.
Az én módszerem amit linkeltek PIN védelem ellen jó, pattern lockra más való!
E helyett:
update secure set value=65536 where name='lockscreen.password_type';Ezt a kettőt használd:
update system set value=0 where name='lock_pattern_autolock';
update system set value=0 where name='lockscreen.lockedoutpermanently';Újraindítás után még mindig kérni fogja, de tetszőleges mintával feloldható (nyilván utána ez lesz beállítva!)
-
mrpromi22
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen készüléket, minden drivert ráraktam win7 alatt követve a lépéseket, fel is ismeri az alábbi módon, még a típusát is teljesen jól:Gyári recovery: (leírás alapján)
A telefonon gyárilag van egy alap recovery, ami kikapcsolt állapotban előhozható a bekapcsoló gomb és a hangerő fel hosszan egyszerre nyomásával. Először megjelenik egy fekvő robot kinyitott motorháztetővel és egy piros háromszöggel, ekkor nyomi kell egy középső gombot és előjön a recovery.
Nálam: Megnyomtam a középső gombot és semmi nem történik, bármelyiket nyomom meg, semmi, csak az aksi kivételével lehet újraindítani a telefont.Factory módban (_nem_ recovedy mód!): hangerő LE + bekapcsoló gomb:
Hiába nyomom nem jön be, megrajzolódik az android robot és kész, utána ha felengedem a billentyűket akkor betölt normál módban.Kérdés: Le szeretném menteni a gyári rom-ot a leírás alapján, de így nem tudom belefogjak-e?
Köszönöm szépen előre is a válasz(okat)!
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
-
lorien6
csendes tag
gen2es aksit gen 3 ra cserélnék...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest