Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Szeretek fával dolgozni, nem kimondottan precízen, de ez nem zavar :) Csak saját magamnak gyártanék ezt azt, sámlit, széket, lócát, kültéri hintát, polcokat, asztalkákat, mindet minimál stílusban, inkább szórakozásképp mint praktikumból, persze azért használhatóak kell legyenek.

    Eddig az abszolút minimumokkal dolgoztam, dekopír, körfőrész, elektromos gyalu nagyon alap modell, egy rezgős csiszoló, ami előre hátra mozog, kb semmire nem jó, és persze kábeles fúró.
    Most vásároltam egy akkus csavarbehajtót, kezdeti lendületnek megteszi :) Komolyabb összeget nem szeretnék beletolni, ebbe a hobbiba, ezért nem is várom hogy tökéletes eredményt érjek el a munkáimon az összes megfelelő eszköz nélkül, de továbbra is az érdekel, hogy az asztali körfűrész-e az alapja az egésznek?
    Persze rendes körfűrésszel is megoldható sok mindent, de azért aki nem elég profin dolgozik, szerintem inkább szenved vele, a hosszanti vágásoknál, főleg ha a nyers anyag sem a legjobb.

    Ez a modell pl erősebb mint a bosch pts 10, de vajon eléggé precíz, hogy egyáltalán számításba jöhessen? TC-TS 2025 U

    Ezenkívül még kellene egy excentrikus csiszoló, hogy ne órákig kelljen eldolgoznom a felületeket.

    Gérvágóm nincs és nem is szeretnék vásárolni, tudom hogy nagy segítség, de semmi olyat nem tud amit ne tudnék rendes körfűrésszel is elvégezni, továbbra is csak másodfokú szempont a precizitás.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák