Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz TCr #49971 üzenetére

    Természetesen bizonyos mértékig lehet, én is támogatom, hogy ne legyen teljesen kizárva, de ez már túllépi azt a mértéket, a szakmai NAS topikban meg sokkal több hozzáértő van.

    Ahogy írtam is, idén én is beléptem a "NAS táborba", egy 512MB RAM-mos Qnap-pal, annyira megtetszett, hogy szerettem volna többre is használni, de a Plex pl. 2 napig frissítette az adatbázist, közben a másolás nagyon lelassult és a lejátszást már nem nagyon bírta, 1 hónapig próbálkoztam, hogy erről v. arról lemondok, aztán úgy döntőttem, hogy inkább többet áldozok a projektre és vettem egy komolyabb NAS-t, innentől kezdve semmilyen gondom nincs,

    Értem én, hogy csak egyszerűen szeretnéd megosztani a dolgokat, ez most működni fog, talán fél év múlva is, de aztán szeretnél mást is csinálni vele és akkor már jönnek a problémák.

    (#49973) djnice
    Már a béta változat (17?) tudja a 3D-t, a vidon meg azért egy átdolgozott lejátszó, simán benne lehet a 3D, azért ők jobban odafigyelnek az igényekre, legalábbis ezt olvastam.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák