- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
van 1 a6j laptopom régebben gyakran felvillant az hogy teljesitménimpulzus van az usb hubon de nem volt probléma most már a webcamom(beépitett) nem működik és néha az usb s egerem is elmegy.Ez szerviz vagy valamit cserélni kéne????
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
F1r3b1rd
tag
válasz PredatorNo1 #7452 üzenetére
winamp.ini fájlt töröld le. utána elindítva alapállapotban kell indulnia
-
Atya
tag
Adott 2 notebook: Asus F5Z, es X50Z.
1) Miben kulonbozik a ket tipus. Sajnos F5Z-t most nem lehet kapni az orszagban, de ugy neztem az X50Z teljesen ugyan az.2) Az F5Z ben biztosan van Express Gate. Az X50Z ben is? ( Asus honlapon nincs fenn a tipus, az ugyfelszolgalatos uriember ilyen kerdesekre nem tud valazsolni )
A ket kerdes kozul a masodik a relevansabb, mivel a tobbi parameter szinte biztos, hogy ugyan az.
Ez uton kerek elnezest az uzemeltetoktol, hogy uj temat nyitottam, en jobban szeretem, a katalogizalt temakat.
Üdv.: atYa | Megette a kutyam az ido vas foga :DDD
-
Almos
aktív tag
Hello,
A hétvégén telepítettem egy X50Z-AP078-as gépet. A gépen volt egy ilyen felirat : "Asus F5 Entertainement ..."
A bios is azt mondja, hogy F5-ös széria, illetve az XP-s driverek egy része is F5-ös széria driverei.
A gépen volt matrica, mindenféle marketing szöveggel, lehet, hogy express gate is szerepelt, illetve volt mellékelve linux is, de nem nagyon néztem, ugyanis a gép tulajának XP kellett.Ha van még kérdés, akkor majd a héten, ha ismét a gép közelébe jutok, akkor megnézem neked.
-
Atya
tag
O, koszonom szepen! Ha biztosra megnezed ezt az express gate-et, akkor nagyon halas leszek.
Kicsit off:
Mar eleg reg ota huzom ezt a notebook vasarlast, viszonylag nehezen dontottem el, melyik az a gep, ami nekem pont jo. Par ezerrel dragabban van HD3470 es kartyaval szerelt gep is, de szerintem nekem jatekhoz ( CoD2 es Lineage2 nagy ritkan ) eleg lesz ez(Almos kollega altal emlegetett X50Z-AP078) is.
Kaptam egy masik ajanlatot, Dell D630. Bizonyos okokbol kifolyolag olcsobb lenne, mint az X50Z, azonban a Quadro nvs135-ben nem bizok annyira... Igaz, hogy 3 ev gari, meg magnezium haz, jobb(? T7250) proci, de a vidkartya kepessegeit nem hasznalnam ki, es felek ezekre a jatekokra meg nem lenne eleg.
Ha jol tudom Gf 8400 alapu. A Hd3200 meg inkabb a 8600gs, vagy gt szintjen van.
Ha valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, akar itt, akar PMben segithetne
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Atya
tag
Vegigbongesztem regebben.
Ezen kivul meg F5Z manual is van Meg Express gate manual is.
A problema az, hogy elvileg az express gate egy alalplapra integralt szoftver. Ezert van pl messeze kevesebb boot ideje, mint a Dell Media Directnek. Tehat az, hogy letoltheto, az nem sokat jelent. ( csendben jegyzem meg, hogy elvileg valtoztattak valamit a rendszeren, es 5mp-rol 8mp-re nott a boot ido. Ketlem, hogy kitettek volna vinyora, de barmi elkepzelheto )Üdv.: atYa | Megette a kutyam az ido vas foga :DDD
-
maximilian4
addikt
Sziasztok
Segítséget kérek . Asus g1s notimban tudok cserélni videokarit?(most egy 8600m gt van benne és ennél erösebbet akarnék) És ha lehet akkor milyet ? És az normális hogy játék közben 90-94 fokos a gpu?Maxi
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz maximilian4 #7460 üzenetére
Akkor ha garis vidd vissza, és mond hogy ráfizetsz tegyenek bele kérésedre mást. 90°C semmiképp sem jó.
Üdv -
maximilian4
addikt
Szóval lehet bele más videokarit rakni?
Amúgy beszéltem haverommal aki gépekkel foglalkozik és azt mondta hogy 110fokig nincs baj.Maxi
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz maximilian4 #7462 üzenetére
Akkor is próbáld meg, mond hogy neked nem tetszik, hogy teát lehet rajta főzni
És ráfizetsz csak csere, amúgy Ati HD 37xx azok már elég jók
Üdv -
maximilian4
addikt
Hát a teához kell még 5-6fok Megpróbálok ráfizetni valami ati kártyára
Maxi
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz maximilian4 #7464 üzenetére
Majd szólj, hogy sikerült-e, mert érdekelne.
Üdv
-
Atya
tag
válasz maximilian4 #7460 üzenetére
Szereny velemenyem szerint minel izmosabb kartyat raksz bele, annal melegebb lesz. Ez nem asztali gep, nincs hely olyan hutesnek
Ha nagyon nem birod, hogy melegszik, akkor vegyel ala noti hutot, azok eleg jo hatasfokkal mennek. ( legalabbis amirol en hallottam, 90-100 fokrol siman hutott 40-50 kornyekere )
-
Atya
tag
válasz PredatorNo1 #7467 üzenetére
Mint mondtam, szerintem nem a hutessel van baj, hanem az egesz laptop+melegedo alkatresz konstrukcioval. Persze erre meg radob a rossz topologia. Pl az F5Z teszt cikkeben levo MSI gep is jobban melegedett annak ellenere, hogy 2"-al nagyobb hely volt esszeruen osszerakni a hutest.
Nekem ez a melegedes dolog kulcskerdes. Kozvetlen kornyezetemben ket gep fozte meg magat. Talan into jel, hogy azok is MSI-k voltakAmugy ez a csereljuk ki, mert melegszik, eleg rossz koncepcio jobb kari beszerzesere. Tuti hogy gyengebbet fognak ajanlani, innetol pedig mar csak a szervizesek joindulatan mulik a dolog
Ha zavarja a melegedes, vegyen ala "Cooling padet", azzal valoszinuleg nem fog.Tisztelet!
-
nor29
csendes tag
Hali!
Van egy A6Rp (AP002) -m. Átlapoztam ebben a témában az A6Rp-s részeket. A kérdés: tett már valaki ilyen notiba egy darab 2 gigás memóriát? Mert most 1+0,5 van benne, de le akarom cserélni és érdekelnének a tapasztalatok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
nor -
Dani182
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, és az alábbi modellt szemeltem ki.
[link]Szeretném ha mondanátok róla véleményt/tapasztalatot, vagy ha tudtok mást hasonló árkategóriában (max. 160e), akkor azt is megköszönném.
Ilyen kérdések érdekelnének: Megbízhatóság, zaj, esetleg játékteljesítmény, de erre csak ritkán kerülne sor, és nem a legújabb csodákra gondolok. Valamint érdekelne, hogy a 15,4"-es kijelzőhöz nem sok-e a 1440*900-as felbontás.Köszöntem.
-
Dani182
csendes tag
válasz PredatorNo1 #7474 üzenetére
Köszönöm az információt!
Ha így futnak a játékok mint írtad, nekem az pont meg is felel.
Ilyen 2-3 éves játékoknál nem nagyon akarok rajta újabb dolgokat futtatni.(Azthiszem holnap meg is rendelem. )
[ Szerkesztve ]
-
herrLeon
tag
Sziasztok.Ezt a gépet ki ismeri? Asus Notebook X73SL-TY030C Vélemények róla?
DELL Inspiron 17 Windows 7
-
legenda
válasz PredatorNo1 #7479 üzenetére
a lomhasága mellett, ha cserélni/bővíteni szeretnél memóriát, akkor válogat a különböző gyártmányú/típusú memóriák között, továbbá nem képes dual channel módban kezelni két modult.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
F1r3b1rd
tag
válasz PredatorNo1 #7479 üzenetére
Hiába tűnik csábítónak hogy erős cpu+vga van a gépben, szerintem nem éri meg, ez a sis chipset szépen visszafogja az egész gép teljesítményét, alig lesz erősebb mint a legalapabb felszereltségű celeronos noti.
Memóriaválogatása is egészen elképesztő: találkoztam már olyan esettel h 2 teljesen egyforma, ugyanattól a gyártótól származó ramból az egyikkel szépen ment, a másikat fel sem ismerte !
Mondok még egy érdekes példát a sok közül, igaz, ez nem noti hanem pc alaplap: az usb2-t az istennek sem lehet beüzemelni, usb billentyűzet, webcamera ilyesmi megy, de egy pendrive-ot v külső hdd-t már nem "lát"(teljesen mindegy h milyen oprendszer v usb driver volt eddig rajta, pedig elhiheted h win2000től vista sp1-ig mindent próbáltam).
Szerintem nem éri meg a kínlódást kockáztatni, inkább legyen egy kicsit drágább vagy gyengébb, de kevesebb is lesz az idegeskedés.
Ez az egyéni véleményem, bár ha azt nézzük sokan hasonlóan vélekednek, és sajnos ez nem az egy bolond 100at csinál elv miatt -
herrLeon
tag
Szóval azt mondjátok hogy ez: [link] nem éri meg az árát?
DELL Inspiron 17 Windows 7
-
stmondeo
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hozzátok. Van nekem egy asus F3tc notim. Az egyik gondom az hogy mintha sercegne benne valami és 100% hogy nem merevlemez. Én egy tranzisztorra gyanakszom mert az szokott ilyen hangot kiadni. Tehát valami nem 100-as a gépben, jövőhéten megy is szervizbe..
Tehát akkor a kérdésem az lenne hogy a hdd-m nagyon melegszik az utóbbi két napban.. És szerintem nem a meleg időtől van, mert néha egy restart után újra helyre áll a hőmérséklete( 41-44 között) De most meg 47-49 fok között mozog... semmi sem pörgeti pedig egyszerűen nem tudom mitől van... Lehet összefüggésben van a tranzisztorral? köszönöm hogyha valaki még a szerviz előtt tudna mondani valamit -
legenda
válasz herrLeon #7482 üzenetére
kinek hogy! megérheti az árát, hiszen az ár, az viszonyítás kérdése, de a noti sis chipset mellett nem hozza azt a sebességet/teljesítményt, amire adott proci és videókártya egy jobb chipset (például intel) párosítással képes (lenne)...
-
pzs0315
csendes tag
Sziasztok!
Erről a vasról mi a véleményetek:
ASUS 5AVN-FP112C
Ha valaki hozzá tud szólni akkor tegye.Köszike
-
CruiseR
csendes tag
Sziasztok a közeljövőben szeretnék lapot venni, ezt a típust néztem ki: Asus X52SG AP176
mi a véleményetek róla? főleg sulis dolgokra használnám, mellette tervezés Cad-ben meg hasonlók.köszi
-
Paarthurnax
senior tag
Van egy W5F notim, de a HDD kezd kicsi lenni. Még régebben azt válaszolta a hivatalos support, hogy 120GB a max amit bele lehet tenni, de egy fórumon valaki azt írta, hogy 250 is megy benne simán. Valaki próbált már az előírtnál nagyobb vinyót bele rakni a notijába?
Azért kérdezem, mert annó a hivatalos support a RAM méretét is alá becsülte és azt mondták, hogy nem tudok 2GB-os modult berakni az 512 mellé és csak 1,5-re bővíthető a memória. (Persze működött és a mai napig benne van, bár a Win csak 2,1-et lát a 2,5 helyett.)
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Valaki feltud világosítani h az itthon vásárolt 2év garis Asus notikat hol szervizelik?
Köszi
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tonyk
veterán
válasz runner 125 #7491 üzenetére
Pickup gari (GLS viszi-hozza): Pozsony
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
PredatorNo1
aktív tag
-
legenda
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Azt csinálja a laptopom, hogy fél órára magára hagyom és hibernál :S
Az energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva "Soha" a hibernálás
Önálló életre kelt vagy mi ?Van valami ötlet?!
köszi Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz PredatorNo1 #7496 üzenetére
Válaszolok, magamnak.
Ismét a power gear zavart be ott kellett mindent never-re állitanom.
Azonban az a problémám még mindig nem oldódott meg, hogy állandóan Max fényerőre teszi a kijelzőmet :S Ezt a power gearben, csak néhány mode-ban lehet állitani.
Leszedjem ezt a power gear ? meg a hotkeyes hülyeséget is ? Esetleg van erre jobb progi ?
Üdv -
legenda
válasz runner 125 #7499 üzenetére
garanciális javítás keretében, természetesen nem terhel téged semmi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest