- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
2 hete vettem egy Asus Z53U (megegyezik ezzel F3U).
3 particiom van, az egyiken xp, a masikon Win 7 RTM, a harmadik pedig adatoknak. Az operacios rendszerek particioi elsodleges particiok es en manualisan allitom be, hogy melyik particio legyen aktiv. (nincs boot menu, tehat az oprendszerek nem befolyasoljak egymast).
A problema a kovetkezo:
- eddig 3-szor fagyott le a gep, ugyhogy csak a kikapcsolo gomb hosszu nyomasa kapcsolta ki
- kb. 5-szor eltunt a kep, helyette szurke hatter es ahogy kivettem a gep sem reagalt semmire
- tegnap bekotottem a Tv-hez (van rajta Tv kimenet) probaltam beallitani a kepet es egyszercsak kikapcsolt. Utana visszakapcsoltam nezem a filmet es kb 30 perc utan ujra szurke hatter es gep nem valaszol.
Nagyjabol mindket rendszerrel ezt csinalja, driverek fent vannak es nem hinnem, hogy driver vagy egyeb szoftver miatt szabadna ilyet csinaljon.
A garancia 2 ev, de nem tudom, hogy lenne-e ertelme elkuldeni, hiszem semmi konkretum nincs. Lehet elviszik aztan nem fog jelentkezni vagy megmondjak, hogy windows hiba meg ilyenek.
En a videokartyara gyanakszom. (alaplapi Ati x1250).
Varom tanacsaitokat!
Elore is koszomom! -
legiaap
félisten
Halihó!
Az mitől lehet, hogy a CPU-m folyamatosan 80 fok feletti hőmérsékletű?
Ha erőteljesebben igénybe veszem, akkor meghaladja a 100 fokot is.
A billentyűzeten is nagyon lehet érezni. Főleg a jobb oldalon.Ezt a túlzott melegedést nem lehet orvosolni valahogy?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Az Asus X50Z típusú noti érdekelne. Egész pontosan a kérdésem az lenne, hogy kinek van ilyen gépe, illetve mik a vélemények róla? Csak legiaap kolléga szív vele, vagy ez tényleg ilyen gyenge minőségű típus?[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
todi19790105
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus a6u (a6500u) notebook-om windows xp sp3 oprendszerrel.
Sajnos az infrát nem tudom feltelepíteni, mert az eszközök között mindig felkiátójeles.
Tudna nekem vki segíteni driver-ben, esetleg másban, ami az eszköz helyes beállításához vezetne?!
Telepítés végén mindig az alábbi hibaüzenet fogad:Előre is köszönöm a segítséget!
Tódi
-
Zanik
addikt
válasz legiaap #7905 üzenetére
Paszta szinte bármilyen jó hozzá (amilyen az asztali procikhoz is való!), a lényeg hogy ha kiszáradt a régi paszta, azt töröld le a hűtőlapkáról (ami a procira van rászorítva).
Noti hűtőpadot meg szinte bármelyik számtech boltban kapsz, de akár építhetsz te magad is! Ebben a topikban bővebben is tájékozódhatsz a témában!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Asus a6b00l notebookra telepítettem xp-t. A következő drivereket telepítettem: [link]
Az eszközkezelőben van egy "ismeretlen eszköz" felkiáltójelem. Mit hagytam ki? Milyen driver hiányzik? -
benjamin
tag
SZiasztok
Notebook vásárlás előtt vagyok és az ASUS K50IN-SX004L néztem ki. Nem játékra kell.
Üzleti felhasználás, töltögetés, netezés, CAD tervezés és PLC programozásra használnám. Valaki tud bővebbet vagy tapasztalatokat mondani a K50 szériáról?Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Asus M51kr laptopom van, szeretném használni az ujjlenyomat olvasót, de sajnos a Win 7 nem ismeri fel. Próbálkoztam a gyári Vistára való driverrel, de sajnos az se segít. Valakinek esetleg valami ötlet? -
ClioRS
őstag
válasz Kicsirics77 #7913 üzenetére
Kösz.....
-
csacsa1975
csendes tag
Sziasztok.
nagyon gyors segítség kellene. Van egy asus K50ab laptop. Ati radeon Hd4570 video kártya. A biosba kikapcslotam a 2 videokártyát és igy csak egy üzemmel. Nem tudom rátelepíteni a xp drivert. Mi lehet az oka? Melyik videokártya müködik ,ha a biosban lekapcsolom? -
legenda
válasz csacsa1975 #7917 üzenetére
a gyártó által hivatalosan támogatott oprendszerek listájában nem szerepel az xp, csak vista 32 bit és vista 64 bit - a win 7 32 bit és win 7 64 bit is simán menni fog, az xp felejtős...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
yakita
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Majdnem az egész fórumot végigolvastam már, de nem tudom, hogy mi tévő legyek. Holnap szándékoztam megvenni a következő notebookot:
Asus K50AB-SX011L (139.990)
AMD Athlon64 X2 QL-64 2.1 GHz, +GB DDRII800 RAM, 250 GB HDD, ATI HD4570 512 DDR2 VRAM...stb 2 év jótállással
Először Lenovo-t akartam, de az túl drága volt. Aztán Toshibát, de ennyi pénzért, ilyen konfigot Toshibában nem kapok.Legfontosabb kérdésem. Jó minőségű úgy alapvetően az Asus? Tudom, hogy Asus és Asus között is van különbség. Az a baj, hogy minél többet olvasom az ASUS-os topikokat, egyre rosszabb róla a véleményem, mármint a minőségről. Ja és hogy megéri-e megvenni ezt ennyiért?
Előre is köszönöm!
Ha mindent megteszel a sikerért a szerencse is melléd áll.
-
legenda
ár/érték arányban elég jó vétel! jobb, mint azonos árkategóriában például egy msi noti! (ez csak véletlen viszonyítási alap... ) a szeríz is elfogadható(bb)! vedd meg bátran az említett típusút! (de aztán ne gyere xp kérdésekkel... )
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
yakita
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Ne félj nem fogok az xp-vel jönni ! Vista párti vagyok.
Na holnap, ha megvettem, majd nyilatkozok az első benyomásról, sok véleménnyel nem igazán találokoztam még erről a notiról. Reméljük nem fogok vele befürödni. Mondjuk a mostani notim egy Fu-Si. Mikor vettem mindenki úgy félt tőle, mintha a sátánt venném meg , aztán még mindig működik. De már cserére szorul. Na mégegyszer köszönöm!Ha mindent megteszel a sikerért a szerencse is melléd áll.
-
legenda
ha bevállalós vagy, akkor a win 7 még inkább okos döntés - jobb, mint a vista! repülni fog vele a noti!
amúgy minden gyártónál kifogható olyan noti, ami nem annyira problémás, esetlegesen hiba nélkül mehet évekig is, akár egy fs noti is. nekem is van egy kis msi, amivel tökéletesen elégedett vagyok, de ettől még problémásnak tekintem az fs, msi és az acer notik nagyobb hányadát, sőt asus notiban is van néhány kevésbé javasolt széria. néhány gyártónál még a pocsék szervíz is rátesz egy kalappal - lásd például; msiRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RZoli89
tag
Sziasztok, az asus k50ab-ről mit tudtok elmondani? Minőség/teljesítmény Egyéni tapasztalatok stb. szoval megéri az árát?
-
radamsky
senior tag
hello
lenne egy kérdésem ha van egy laptop ami az nse szervizelte, de ugye az megszünt akkor a csehek lesznek kompotensek ebbe??
csak biztosra akarok menni
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #7900 üzenetére
A futár elvitte a laptopot (DPD) megcsinálták a hibát, küldtek mailt, felhívtak, hogy hozzák a notit, jól becsomagolták, tökéletes állapotban kaptam vissza, és aránylag gyorsak is voltak. Ilyennek kellene lennie szerintem minden notebook szervíznek.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
yakita
csendes tag
Boldogan jelentem, hogy az Asus KB50 notim remekül működik. A touchpadot viszont szokni kell elég rendesen
Ja...Windows 7-et raktam rá és úgy száguld, hogy majd le viszi a hajamat[ Szerkesztve ]
-
yakita
csendes tag
Szóval.
Több üzenetet is kaptam, amelyben többen kérdeztétek, hogy milyenek a benyomásaim. Első ránézésre nagyon csillog-villog az egész. Szerintem elég jól van összerakva, masszívnak tűnik. Amikor bekapcsolom elég hangos, talán túl hangos is, de rövid időn belül elnémul. Az ujjlenyomatokat gyűjti rendesen. Akárhol megfogom, egyből meglátszik rajta, de ez engem nagyon nem zavar. Windows 7-et raktam fel rá. Nem volt túl könnyű, mert nem tudtam, hogy melyik gomb benyomásával tudok a BIOS-ba bejutni. Kb 1 órán keresztül küzdöttem az előre félig, vagy inkább sehogy feltelíptett LINUX-al és a hülyeségeivel. Aztán nyomkodtam mindent és sikerült. A Windows nagyon gyors. Az akumulátorról nem tudok nyilatkozni, mert még nem néztem, hogy meddig bírná hálózat nélkül. Most, hogy gépelek, a gombok kicsit ingatagnak tűnnek, de ez sem vészes. Melegedni elől egyáltalán nem melegszik, valami fura műanyagból lehet. A BIOS-ban át kellett kapcsolnom dGPU módba, hogy lássa a windows a videókártyát normálisan. A touchpad először szörnyűnek tűnt, de kezdem megszokni.
Tudni kell, hogy ezelőtt egy Fu-Si-t használtam, amit nagyon szerettem, de meg sem közelítette ezt sem tudásban, sem anyaghasználatban, sem sehogy. Hogy ez egy év múlva hogy fog kinézni, kérdéses. Fel fogom rá tenni a Prototyp-ot. Tudom, hogy nem rá való, de kíváncsi vagyok, hogy mit kezd vele. Na kb ennyit tudok elmondani kb 2 napos használat után. Remélem segítettem.Ha mindent megteszel a sikerért a szerencse is melléd áll.
-
Mat00
tag
Üdv! Laptop vásárlás előtt állok, és 2 ASUS notebook közül kéne választanom, X71VN vagy K70AB. A két proci közül melyik a jobb, mert fogalmam sincs. Ha valakinek van személyes tapasztalata, vagy tudna vhogy segíteni légyszi írjátok+. Köszi! (a milyen notebook-ot vegyek témába írtam ott nem válaszolnak..)
-
legenda
a procikat itt tudod összehasonlítani; Mobile-Processors-Benchmarklist
a videókarikat itt; Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List
az x71 erősebb és pörgősebb - valamint számomra tetszetősebb is - viszont az árat, és a másik oldalon a takarékos és jobb led kijelzőt nézve, már elgondolkodik az ember...
ha kimondottan a teljesítmény - játék...stb - számít, akkor szerintem az x71, minden más esetben a másik!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
albgab
aktív tag
Hali!
Mi lehet az oka, hogy nem indul el a gép?
Elindítom olyan mintha elindulna világít a kék led, kettőt kattan és kikapcsol.
Mindegy, hogy hálózatról vagy aksiról megy.Köszi a válaszokat
-
Saca0311
tag
Üdv! Én is egy k50ab-sx011l laptopot néztem ki. Nézegettem visszafele a hozzászólásokat, azt szűrtem le h nem rossz gép. Tudtok esetleg segíteni, hogy milyen drivereket kell felrakni 32 bites vistához és miket kell beállítani h jól menjen? Új vagyok laptop dologban.
-
Saca0311
tag
Értelek, ámbár asus oldalán már megtaláltam a hozzávaló dolgokat. Azt hiszem pont te mondtad, hogy valami gpu-módot is átállítottál a biosban. Gondolom ezt nekem is ajánlatos megtenni. Más egyéb komolyabb dolog nincs vele? Egyébként jó vásár volt, nem bántad meg?
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
sziasztok! van valakinek esetleg Windows 7-tel és Asus F3m típusú notival tapasztalata?? mert én feltettem, de a videó driver nem jó, és hiába szedek le az nvidia honlapról nem ismeri fel! :S vkinek vmi ötlet? köcce előre is!
Apple and Android user
-
Viceroy1
csendes tag
Sziasztok, esetleg valakinek van tapasztalata az alábbi géppel kapcsolatban?
http://www.ipon.hu/webshop/product/asus_m51ta_ap067/110567Thus quoth the raven: nevermore!
-
Csigger
őstag
köszönöm szépen, megpróbálkozom vele! olyan gondom van, hogy mondjuk ha beállítok neki képernyőkímélőt akkor fekete lesz a kép és kifagy, vagy ha hibernálni akarom akkor ugyanez! az a baj az nvidia féle driver pakkokkal, hogy nem ismeri fel az eszközt!
köszike mégegyszer a helpet, megpróbálom!Apple and Android user
-
gregre
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok. (életem első laptopja lesz és ebből következik azért egy kis fogalmatlanság) 3 db-ot találtam, ami tetszik és még nem tudok dönteni. Egyelőre talán egy asus a befutó, azért írom ezt most ide. Szóval a három versenyző:
Dell Insp. 1545 105436 (C2D P8600, 2gb ram, 4cellás akku.)
Lenovo 3000 N500 NS763HL (C2D T6400,4gb ram, 6cellás akku kb3.4 óra azt írják)
Asus K50IN-SX012L (C2D T6400, 4gb ram, 6cellás 2200/2900 mAh akku.)
A dellnek erősebb a processzora, de azt olvastam, hogy az akku kevés picit.
Mondjuk, hogy maradt a lenovo és az asus.
Van valakinek tapasztalata ezekkel a K-s asusokkal, meddig bírják vezeték nélkül? Esetleg általános vélemény róluk, burkolat, billentyű stb...
A másik dolog ami érdekelne az az, hogy ezt a k50in-t mennyire szereti a linux. Mondjuk egy 904es ubuntu. A lenovo amennyire tudom , jól működik linux-al. Ami miatt mégse döntöttem mellette és ami miatt egyelőre az asus a befutó, az elég egyszerűen a kinézet. Szemcukor. Ha a dellnek az akkumulátora (tapasztalatok szerint) mégsem vérgáz, mint ahogy olvastam, akkor valószínű, hogy ő fog nyerni.De le, és rábeszélhető vagyok bármire, még esetleg más modellekre, márkákra is, amíg 180-190 alatt van az ára, és nem játékoslaptop.
Mindenféle választási tanácsot,bármilyen felhomályosítást, tapasztalatot előre is köszönök.
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
sajna ez a vistás driver nem sokat segített! :S egyszer már próbáltam, a win 7 felajánl ugyan az update-ben egy drivert de azzel meg olyanokat csinál a vas, hogy fekete képernyő aztá kiírja, hogy a képernyő leállt, de újra indult! szal nemtom, a driver pakkokra meg azt mondja, hogy nem talál eszközt, és ezért leáll a telepítő!
Apple and Android user
-
legenda
válasz Csigger #7944 üzenetére
az utolsó mondatodban leírt dolog mondhatni természetes, testre kell szabni a notira az illesztőt (.inf), különben a telepítő nem látja a hardvert!
itt egy kis segítség, hogy azt miként lehet feltenni; link
amúgy amit korábban linkeltem, azt kipróbáltad a hardver azonosítója alapján? linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
atti1848
senior tag
Sziasztok!
Most akarok venni egy Asus X50SR-AP307 és kiváncsi lennék,h. mit szóltok hozzá?Érdemes megvenni? Van valami gubanc az asus-kal? [link]06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Kev84
csendes tag
Hello! 200.000Ft-ig nézek laptopot főleg irodába,de azért szeretném,ha minél jobban mennének rajta a játékok. Néztem MSI-ket is,de sok rosszat olvastam mostanság. Most ASUS-nál néztem kettőt, K50AB, és ami még jobban bejött X5AVN. Szeretném kérni a véleményeket (főleg a másodikról). Előre is köszönöm!
-
yakita
csendes tag
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de hiába átállítoim a bios-ban a dGPU módot, nekem az ezközkezelőben még mindig csak a HD3200-as videokártyát látja normálisan a windows. A másik a 4500-as felkiáltójellel van ott. Nem tudjátok, hogyan lehetne eltüntetni a felkiáltójelet mellőle?
-
Saca0311
tag
Üdv megint! Megvettem a notit, szépen feltelepítgettem mindent, aztán az asztalon jó a felbontás, de játékokba csak a 4:3-ok mennek kinyújtva. Asus-k50ab-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest