Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
A wireless console utility nem lett telepítve, fel sem ajánlotta. A driver cd behelyézese után csomó mindent felajánlott, kiválogattam a lényegeseket, de semmi wireless nem volt ott. Az eszközkezelőben ottvan a fel nem ismert network controller, ami csak a wireless lehet, a hálókártya megy, kipróbáltam.
A kapcsoló be van kapcsolva, az oprendszer valóban xp(32bit), az általad linkelt drivereket megtaláltam máshol, teljesen ugyanezeket. A support nálam mindig meghalt egy idő után.
Más: a hőmérsékletek: alapon minden kb 50 fokos. A vinyó is 47 fokos! Szörnyű, milyen meleg.
Válaszodat köszönöm, kipróbálom ezeket a drivereket, hátha jó lesz. Ha működik, akkor írok, ha nem, akkor is.mod: a bluetooth-tal is gondok vannak, de ez most lényegtelen egyelőre. Ahhoz is töltöttem drivert, majd meglátjuk mi lesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Lenovo gyári tápegység, töltő, 65W szögletes csatlakozós
- MSI GF63 Gamer Laptop
- 983 Eladó LOQ 15IAX9 laptop i5 12 gen RTX 3050 6GB VGA 512SSD 12GB RAM Közel 4 év biztosítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest