- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz TigerCat #95303 üzenetére
Kinek mi a vastag. :-D
Szerintem olyan 1mm vastag lehet. Nem záródik le a fedél 100%-osan vele ugyan, de engem az nem zavar
399 forintot megér, akinek nem tetszik, odaadja az asszonynak takarítani.
A színfetisiszták kedvéért: rózsaszín, világoskék és sárga darabok vannak a csomagban.
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
TigerCat
nagyúr
-
lmno
őstag
-
-
pethYeti
addikt
Annyiban én is hülyeségnek tartogatom ezt a babusgatást, hogy akkor jobban megéri most 2,5 év után cserélni a gépet mint hogy ilyen tescos szatyorba őrizgessük.
Nekem a egy 2013 late prom van, itt-ott van apró kopás, de semmi extra, viszont pl a billentyűzet sajnos tervezésileg hozzáért a kijelzőhöz ami miatt azért látszik néhány betű körvonala, hogy érinti a kijelzőt... De ha lecserélem én akkor se fogok ilyen rongyokkal szórakozni.
Persze mindenkinek egyéni döntése ez. Peace.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz pethYeti #95310 üzenetére
Mindenki csinál, amit akar, én szeretek vigyázni a dolgaimra. Ha egy ilyen minimális erőfeszítéssel csökkentem a kockázatát, hogy esztétikailag rondább legyen, simán megcsinálom.
Ezt a textilt odatenni, amikor lehajtom, kb. kisebb erőfeszítés, mint fingani egyet, akkor meg miért ne csináljam?!
-
pethYeti
addikt
válasz Aciduzzu #95313 üzenetére
Megértem aki így gondolkodik, viszont én úgy állok a dologhoz, hogy van egy eszközöm ami engem szolgál és nem a következő tulajdonost hogy szép állapotban megkapja.
Nem is az ilyen képernyőközé rakható rongyokkal vannak bajaim hanem pl hard case vagy kijelző fólia. Na az számomra a bóvli kategória.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz pethYeti #95314 üzenetére
Azt én sem használnék.
Attól még téged szolgál, mert vigyázol rá. Evés után is megtörlöd a szádat, ugyanaz a mozdulat, megy a textil, és jó napot.
Egyébként meg, szempont az is, hogy a következő tulajnak egy lelakott szart adsz oda, vagy amit patikán néz ki. Már csak a magammal szembeni igényesség miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz Aciduzzu #95315 üzenetére
Én is úgy értettem, hogy vigyázol rá persze magad miatt is. De hogy azért hogy egy hajszál karc se legyen az alu házon ezért műanyagba burkolod, vagy rontasz valamit a képminőségen egy fóliával, na azért szerintem feláldozol a használhatóságából az eszköznek, csak azért hogy patika állapotban tartsd és később.
Na de nagyon off már ez Sokféleképpen gondolkodunk.
-
fogtunder
nagyúr
válasz pethYeti #95316 üzenetére
meg sokféle körülmény között vannak a gépeink. nekem pl úgy repedt keresztbe az iPadem kijelzője, hogy a 2,5 éve törpe hozta utánam, mert úgy érezte, szükségem van rá, de közben elbotlott, az iPad meg arccal lefelé a padlóra esett.
úgyhogy ja, vettem aliról egy műanyag tokot az Airhez is, bár az alját nem raktam fel, de a tetejét inkább védem a behatásoktól, mert akármi lehet kisgyerekek mellett. volt a csomagban egy fólia is, felraktam, ha zavarni fog, majd leszedem.I hate morning people. And mornings. And People.
-
kopogo
tag
Érdeklődnék ha teams, skype előadást szeretnék rögzíteni (kép, hang) akkor milyen lehetőségeim vannak MBA M1-el.Esetleg tapasztalat valakinek?
-
sprX
tag
#95290, Sajnos nagyon sokszor csak a Noti képernyője az a max munkafelület amivel rendelkezni tudok, így mindenképpen maradnék az "óriások" ligájában ...
#95291 Mint említettem is, ez áll fenn. Egy ekkora beruházásnál mindenképpen 5-6 évre tervezem magam ellátni Notival ismét. ( egy Late 2013" CTO 15" gépet vált majdan ... )
#95292 - Majd mindig jön Head kolléga, akinek a szavait Mac fronton mint Messiásét követem, és lerombolja minden boldogan felépített illúzióm a tervemet illetően ... -
#95294 - Használd egészséggel Kollega !Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
Major Lion
senior tag
válasz Aciduzzu #95315 üzenetére
Jól mondod, szolgál, engem, szóval a kérdés az hogy mit érdekel engem a következő tulaj, nem neki vettem
Hogy magadnak hogy vigyázol rá az rád tartozik, de sose értettem miért kell a következő tulajt ebbe belekeverni..én se a gépen eszem a zsíros kenyeret, de magam miatt vigyázok rá és nem más miatt.On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
norbertoth
senior tag
Tudnátok innen [link] olyan kábelt ajánlani, amivel összetudom kötni a Mac-et a tv-vel?! Sokminden vagy nem támogatja az AirPlay 2-t, vagy ha megy is szaggat mint az állat. Kábellel gondolom jó
lenne
a tv-vel összekötve kijelzőként használni. Nem monitorként szeretném, csak egyes tartalmakat megnézni rajta.
köszi!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
pinnacle
nagyúr
M1-es MBA-n van AR réteg? Ugyanolyan fényes, mint a 2017-es modell.
-
Masterboy84
tag
Sziasztok!
Egy ideje elkezdtem olvasgatni ezt a fórumot, mert szerintem csak idő kérdése és én is átcsábulok a Mac-esek táborába windowsról egy MBA M1-gyel Mielőtt belevágnék, meg szeretném kérdezni, hogy a 250000 ft feletti termékekre vonatkozó 3 éves jótállás a 2021.01.01. utáni vásárlásokra igaz, bárhonnan is vegyem a Macbookomat? Tehát ha használtan venném, akkor ha 2021-ben újonnan vásárolt a termék akkor érvnyes rá a 3 év? -
r4z
nagyúr
válasz Masterboy84 #95329 üzenetére
Ervenyes, viszont csak az elso evet vallalja direktben az Apple. A masik 2 evben a kereskedohoz kell vinni, ha valami gond van, szoval sufnibol vasarolt gepnel 1 evvel szamolj csak.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
domerator
veterán
válasz Aciduzzu #95304 üzenetére
Ha nem záródik teljesen a fedél, akkor a zsanér állandóan kap egy bizonyos feszítést... én a helyedben nem ilyet használnék, vastag lesz ez. Ismerem ezt az anyagot. Maga az anyag jó lenne, csak a vastagsága miatt én nem használnám.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Major Lion
senior tag
válasz norbertoth #95326 üzenetére
HDMI kábel esetleg, meg egy usb-c hdmi adapter.
Nem tudom milyen tartalmakat és forrásból akarsz lejátszani, de egy Chromecast is működhet.Egyébként nagyon komoly ez az online bolt, 2002 óta nem nyúlhattak hozzá
Nagyon nem merültem el az árakban de az a Logitech MX egér 60 ezerért egy kicsit húzos, van az 40 isOn a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Divinity
őstag
válasz Major Lion #95332 üzenetére
Na ja, én anno 27ért fogtam ki az mx3-at emagon
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
B.i.L
senior tag
válasz norbertoth #95326 üzenetére
AppleTv? Árban ugyanott lennél,akár használt is szóba jöhet - vezeték nélküli opcióval is.Ráadásul önálló eszközként se utolsó.
Horgászni mentem...B.i.L
-
trobi28
addikt
válasz pinnacle #95335 üzenetére
Le kell takarítani és rátenni egy matt fóliát, jobb lesz mint új korában
Én megvettem az új vasat, szinte azonnal rákerült a matt fólia, nagy valószínűséggel sosem fog érinteni a staingate jelenség[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
norbertoth
senior tag
Volt, de oled tv mellett totál feleslegessé vált, ott a tartalom is szakadozott valamiért, pl Netflix, de most nem is az, az nekem csalódás volt valamilyen szinten. Egy adapter vagy kábel elég nekem Köszike a helpet!
Ez is jó lehet esetleg?: [link]
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
trobi28
addikt
válasz pinnacle #95338 üzenetére
Valami számomra ismeretlen márka, de ennyit bőven megért, minőségre rendben van. Kettő volt a csomagban, még van egy, de én nem tervezem leszedni, így szerintem ezzel kerül eladásra majd pár év múlva ha vátok mondjuk M5-ös re
Egyébként ezt rendeltemBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Kerestem Google-ben de nem igazán találtam friss találatokat.
Macbook billentyűzet magyarítást csinál valaki? Rendes kupakcserére gondolok? Kit ajánlanátok?
Köszi előre! -
-mugen-
tag
Nagy hülyeség auto fóliázó műhelyt megkérdezni szerintetek?
Nekik azért van rutinjuk,bár lehet nagyra nyílna a szemük.
Viszont ha elvallalják akkor korlátlan a választék
szerk:
Ez leginkább a külső fóliával kapcsolatban releváns,de talán kijelző sem kizárt[ Szerkesztve ]
"nankurunaisa"
-
-mugen-
tag
válasz vadászcsiga #95345 üzenetére
...és tényleg...
Minden esetben?(ugy rémlik mintha láttam volna olyat ahol nem használnak)"nankurunaisa"
-
-mugen-
tag
Úgy értem videót az is csak úgy rémlik
"nankurunaisa"
-
trobi28
addikt
válasz SharpSA #95342 üzenetére
Megnéztem a tavalyi rendeléseimet és látom, hogy két fajtát rendeltem, ez volt a második fajta. Elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy most végül melyiket tettem rá, 1 éve volt
Ennél a másodiknál már fel van tűntetve, hogy matt, úgyhogy ha valaki rendelni akar, akkor inkább ezt rendelje, nem akarom félrevezetni.pinnacle: én nem tapasztaltam minőségromlást a megjelenítésben, ezek már nem olyanok, mint a régi mobiltelefon matt fóliák, azok szörnyűek voltak
Én könnyen felhelyeztem, mert van rutinom fóliázásban, de akinek nincs, jobban jár, ha felrakatja valakivel. Alaposan le kell tisztítani kijelző felületét és olyan helyiségben célszerű csinálni, ahol nincs sok por.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest