- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Az, hogy foldelt vagy nem az ez esetben nem biztos, hogy kerdes. A kapcsolouzemu tapegyseg furcsa allatfajta. A tulfesz levezeto nelkul is probald ki. Ha ugy is marad a jelenseg akkor tobb minden lehet. Kezdve egy foldhurokkal vagy barmi josaggal. Olyan is elofordul, hogy a konnektorba forditva bedugva megszunik a jelenseg. Mivel a fazis nulla felcserelodik. Lehet ezer fele "magic" a ludas
-
galaktikus
aktív tag
Nálam is dettó ugyanez a helyzet. Nem tudom ez mennyire egészseges. És nálam földelt a konnektor, viszont szerintem a mac töltő nem az gyárilag, de ha hülyeséget írok akkor valaki javítson ki.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
-
irgum
addikt
Ez a kábel is rajta van a töltőn és úgy van a konnektorba dugva, vagy csak a töltőfej. Mert ha utóbbi, azzal nincs földelése a töltőnek.
-
irgum
addikt
Nálam nem volt semmi gond a kábel nélkül. Mivel mindig fix helyen töltöm a gépet, használom, mert csak így van földelve. De biztos, hogy nem árt a gépnek ha nem használod a kábelt, hisz úgy van megoldva, hogy be lehet dugni önállóan is a fejet a konnektorba. Az is normális használat.
-
madle
őstag
Sziasztok,
tudtok valami jó jelszókezelő appot amire elmenthetném a belépő kódjaimat? Nem tudom, hogy biztonságos e szimplán a gépen egy jegyzetben tárolni ezeket..
-
leroyclub
senior tag
Hali! Remélem tudtok tanácsod adni? Venni szeretnék egy Macbook Air vagy Pro gépet. Amiket néztem. 2008 és 2009 széria. Mennyi ezeknek a reális ára?
1:
MacBook Pro Unibody 13" (Mid 2009)
Szép állapotban, magyar billentyűzettel, gyári töltővel.
2.26 Ghz Coreduo processzor,4 GB RAM,160 GB HDD
2:
Air 13.3 (2008)
megkímélt állapot, világító billentyűzet, 1.8Ghz, 64gb ssd, 2Gb ram -
megema
őstag
-
TBMC
addikt
toltheto a 8.1. mar fel is dobtam
-
madle
őstag
Van egy olyan problémám, hogy egy alkalmazás pár darab .rar formátumban van szétszedve. Tudtok valamit amivel egyesíteni tudnám? Mert akár milyen kicsomagolót néztem, nem egyesíti, csak kitömöríti egyesével.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mister_X #24488 üzenetére
Sokkal nem vastagabb a Pro, én arra utaznék rá a helyedben. De megtolnám a keretet pöttyedt és egy 13"-os 2011-es modellt néznék... hidd el, megváltás lesz az a kinézett Air-ek helyett. és a Yosemite se lesz (annyira?) szar vele.
De inkább add a sajtburgeremet!
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #24520 üzenetére
Hát akkor lehet várok a dologgal, egyetem alatt eldöcögök valamivel, aztán friss MacBook vagy Air a diploma mellé, iPadestül, iPhone-ostul (bár lehet azt meghagyom Windows Phone-nak).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tisza96
csendes tag
Hello!
Gondolkozom, hogy a jövőben Mac-re váltok, de lenne pár kérdésem amire örülnék ha választ kaphatnék. A kiszemelt "áldozat" a 13'-as MacBook Pro vagy ha megjelenik a Retina Air lehet majd. Amire használnám: internetezés, filmnézés HD-ben vagy magasabb felbontáson, veszteségmentes zenék tárolása és kezelése, alkalmanként képszerkesztés(hobbi szinten)
Mennyit foglal a rendszer a tárhelyből?
Milyen hosszú egy ilyen PCle alapú flash tároló élettartama?
Kezelni fogja a gép a Nexus 5-ösömet és a Sony Walkmanemet?
Sok a FLAC formátumú zeném és nem akarok ALAC-ba konvertálni semmit. A VLC-n kívül létezik más alternatíva a lejátszásukhoz? Egyáltalán az OS X menyire kezeli a formátumot?
Érdekelne hogy az Iris mennyire használható full HD vagy magasabb felbontású videók/tartalmak megtekintéséhez? Nem fog laggolni?
Továbbá native felbontáson érdemes használni a gépet vagy sem? Az UI nem akad meg? A felbontást kimaxolva is bírja az Iris?
8 gb-ram elég?Köszönöm a válaszokat
Nexus 5X + Sony Walkman NWZ-A15 + Nook Simple Touch + Audio Technica ATH-M50x BL
-
Ragnar95
félisten
válasz leroyclub #24521 üzenetére
Mindegy teljesen, h 2011-en belül mikori, mert már az earlyk is i5-ös procikat kaptak. Az i5 a nagy változás a C2D után, ami miatt jobban megéri 2011-es gépeket venni.
Air is 2011-ben kapta meg az i5-öt, így azt is onnantól érdemes venni.
A C2D-nál évről évre egyre nagyobb az esély,h megszűnik a támogatás, bár egyelőre jön rá minden frissítés, de nagyon nem mai generáció már, az i5 hosszútávra sokkal jobb választás.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vasi89
addikt
Sehol nem találtam értelmes magyarázatot így valaki találkozott már azzal, hogy ha bekapcsolom h az sms-ek megjelenjenek a gépemen akkor elvileg küldenie kellene egy kódot a gépre de gyakorlatilag 1 órája ezzel szórakozok és semmi. A hívás és handoff működik.
-
ielektros
senior tag
válasz CharlieDrop #24515 üzenetére
Nalam eddig minden ok. Van ujbol filmtekercs es mukodik a photo library beta is. SMS is megy Mac-rol. Masra meg nem volt idom.
-
ielektros
senior tag
válasz CharlieDrop #24528 üzenetére
Nem sokat probalgattam 4S-el. Kolega felrakta a felesege telojara teszt cellal a 8.0.2-t de azt mondta az asszony meg nem panaszkodott. Pedig nyuzza a lelkem megallas nelkul a telojat. Szoval olyan katasztrofa nem lehet. Nalam i6-on eddig nagyon bejon az iOS8. En a 7-et nagyjabol teljesen kihagytam az eletembol raadasul 2 evig droidoltam masszivan. De egyelore vaganyul teljesit az iOS8.
[ Szerkesztve ]
-
töky76
tag
Nálam nagyon pozitív a yosemite, főleg az hogy nem melegszik a gép. eddig ha youtube videót néztem vagy bármi mást, melgedett a billentyűzet felső része,konkrétan forró lett, most meg semmi.
le a kalappal.
13 retina -
whitezo88
nagyúr
Yosemite: telepítés óta nem nyílik meg a Telenor app a stickhez, feljön egy hibaüzenet, hogy váratlanul kilépett meg egy WoT hibalista. Ilyenkor mi van?
-
TBMC
addikt
válasz CharlieDrop #24515 üzenetére
orulok, mert vegre nem lepked ki magatol az ios a beallitasokbol, telefonbol, stb... alkalmazasokbol, sot meg a 3rd partykbol se..- eddig
-
biker
nagyúr
ios8.1, yosemite, telefonon megjelölöm, fogadjon sms-t, feljön az ablak a telefonon, hogy írjam be a kódot ami a gépen megjelenik, és semmi nem jelenik meg
Any idea?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
doc
nagyúr
nagyon szerettem a C2D-s MacBookban hogy sleepelt allapotban is toltotte az USB-re dugott telefont
a nemreg ujitott (2012-es) Air viszont ilyet nem csinal, be lehet ezt valahol kapcsolni? -
g4bb3r
tag
nekem nagyon bugzik a yosemite : ( rMBP 13") többször kifagyott a finder, VLC, Safari, application manager... elég bosszantó..
PRAM reset vajon segíthet?
-
madle
őstag
Tudnátok segíteni a .RAR fájlos kérdésemben? Lényeg, hogy van egy App, ami 4-5 db .RAR kiterjesztésű csomagban van és nem tudom milyen programmal tudnám ezeket összefűzni, ill. hogyan?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest