-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
whitezo88 #52020 üzenetére
Szóval elméletileg egy pkg kiterjesztésű file-t kellene látnod. Ha nem indul el, akkor valószínüleg hibás.
Edit: A csík nem mozdul az nem jelenti azt, hogy nem dolgozik. Lehet, hogy olyan régen töltötték le ezt a drivert, hogy az Apple mérnökök most keresik egy poros szekrény mélyén
Türelem, menni fog az.
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #34754 üzenetére
Nekem nem lesz lassú. Nincs ott más gond? Mikor hazajövök, a beállított szokásos napi friss oldalakat megnyitom egyszerre. Vagy tizet. Azokról meg külön amik frissültek, videókat, stb. Van megnyitva gyakran húsz oldal is, amik töltenek a háttérben, mégsem lassú a gép.
Más. Milyen memória van ezekben? Illetve van szabad slot?
-
Fr3eWar
őstag
-
-
válasz
whitezo88 #11433 üzenetére
Nem látszik, mivel kívül esik a kamera látószögén, csak azt látod, hogy gyömöszköli a pulóvere alá.
A vicc egyébként az, hogy ha én bemegyek vhova, egyből nyomomba szegődik egy biztonsági őr vagy egy eladó, pedig ezekhez az arcokhoz képest kimondottan elsőáldozóbárány fejem van.
A másik meg az, hogy miért nincsenek rögzítve a gépek itt sem? Itt mondjuk riasztó sem volt. Vicc.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
whitezo88 #9753 üzenetére
Éppen hosszú évek után újra a mobilitásra voksolok, és valószinüleg egy 11"-es Air lesz a befutó. Persze ez mindenképpen előnyösebb lenne, de szerencsére nem kell rajta sokat gondolkoznom. A pénztárcám azt mondja nem kell aggódni miatt
Ha csak a fele lesz az ára a 15"-ösnek (biztos nem) akkor sem fér bele csak ah idén már nem eszek
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88 #7126 üzenetére
up, és adalék: melóhelyre bementem ment rendesen. elugrottam kicsit visszajöttem és visszadugtam. a gép azt írja hogy charged és tápról megy, de a LED nem ég a magsafen... tapasztalt valaki ilyet? annyira idegesítő.
ja tegnap otthon is ment jól és XMS-be is beugrottam hátha tudnak segíteni de ott is ment.
Scumbag Magsafe... -
válasz
whitezo88 #7026 üzenetére
Mivel fotózol, és a képek hogy kerülnek a Mac-re? Fényképező rögzíti a koordinátákat, vagy ha az iPhone-nal fotózol, engedélyezve van a hely rögzítése? Én iCloud-on keresztül szinkronizálom az iPhone-nal készült képeket a Mac-kel, és szépen jelzi kezdetek óta a koordinátákat, nem kellett semmit sem állítgatni, társítani.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
whitezo88 #5916 üzenetére
Olcsónak olcsó csak még eléggé bugos. Én szinkronizálásra most a SugarSync-et használom. Ez működik minden eszközzel.
Nagyon jól sikerült. Az iCloud-hoz képest nem tud annyit sajnos ez tény. Névjegyet meg naptárbejegyzést pl nem lehet szinkelni. Viszont fájl szinkronizációra nagyon jó és a tárhely ingyen bővíthető, tud zenét, filmet streamelni amit az iCloud is. A névjegyeket mindig is a gmailben tároltam meg az iCal-t is azzal szinkronizálom.
Egyébként az a gáz, hogy winnel lehet használni, viszont régebbi OSX-el nem. Sőt ez inkább kib@szás. Bár ha a Lion-t megcsinálták volna normálisan és nem lenne vele ennyi gond akkor nem lenne annyira gáz.
-
Gonzo.
tag
válasz
whitezo88 #4273 üzenetére
Ez az élettartamos!? Én se nézegettek már semmit. Egy időbe nézegettem a cpu, vga, stb hőmérsékletet. Ágyba filmnézés közbe a takarón kicsit meleg a laptop erre a nagy tudású progi azt írja ki, hogy 65fok. Másik példa asztalon normál használat mellett 102fok gyors screen shot. Utána szartam az egészre mert ha meleg lesz akkor úgyis be kapcsolnak a ventik jobban! Innentől kezdve én se nézek semmit!
-
Importőr
csendes tag
válasz
whitezo88 #4128 üzenetére
Hát először is az a + 40 v 50 az egy kicsit erős...
ijoe-nál most 280e a vadonat új MB, míg a leggyengébb MBP mindenhol kb. 350e körül mozog, ezért a +70e-ért kap egy rakás olyan - egyébként valóban hasznos - extrát, amit nem fog majd használni.Neked se kéne tempomat egy városi kocsikázáshoz 100e-ért.
Amit leírt az alapján, még egy MB és bőven sok, de persze én örülök, ha megint bővül egyel a tábor.
-
-
_Gomba_
tag
válasz
whitezo88 #3695 üzenetére
a CMD+Space ? (System Preferences, language & texts, de ott alapból az van beállítva. Csak összeakad a spotlight bill. kiosztásával, onnan ki kell venni a pipát)
System Preferences----Keyboard-----Keyboard shortcuts
petrosilov:
Amelyik informatikus köpköd az apple gépre az:
-nem ért hozzá (ne hallgss ilyenre)
-vagy nem látott még ilyet, csak a pc-nek élÉn szerintem nem összehasonlítható a pc és mac, de ebbe nem folyok bele.
Ha veszel egyet tuti megszereted.share:
Mac és OSX nélkül ? Legnagyobb hiba. Windows helyett xbox, ps. -
Drughi
addikt
válasz
whitezo88 #3612 üzenetére
Én pl ha minden jól megy 270.000ért rendelem meg az MBP-met (US-ből). Szintén személyes átvétellel. Igaz nem tőlük, egy másik forrásból.
Mivel a gépet én bontom ki elsőnek és lesz alkalmam kirpróbálni így nem félek ettől az ártól.
Előre ki kell fizetni a felét, a rendelés miatt, de ismerem aki intézi, illetve írunk egy papírt róla.
Csak annyi kell, hogy végre érte jöjjenek a mostani gépemért. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
whitezo88 #3610 üzenetére
Naigen... Ez már tényleg nem olyan kis különbség. Én mondjuk már "öreg" vagyok ahhoz, hogy ez jobban számitson, mint az, hogy a "nagyonhivatalosbiztosmindenok" helyről vegyem,de tény, hogy elgondolkodtató.
Egyébként abszolút szubjektiv, nekem nem tűnik rossznak. Személyesn biztosan mernék náluk vásárolni, bár nemtudom erre van-e lehetőség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- Júliusi techmontázs (2025)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest