- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mykl
tag
A MacBook Air 13" gépem! Akkumlátor állapot ikonnál azt írja
"Szervizeltesse az akut"
A Sugoba csak ennyit találtam róla:
Szervizeltesse az akkumulátort: Az akkumulátor nem működik megfelelően, még akkor sem, ha nem érzékelt változást a működésében vagy a töltöttségi szintjében. Vigye el szervizbe a számítógépet. Továbbra is használhatja az akkumulátort mielőtt ellenőrizteti, anélkül, hogy ezzel kárt tenne a számítógépben.Problémát nem érzek a használatakor, kb még 4-5 órát bír
Találkoztatok már ilyennel?Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
ielektros
senior tag
Majd ha beertem a ceghez lefenykepezem, hogy mi tortenhet egy akkuval ami mar elerte a ciklus limitet es megis tovabb hasznaljak. Air-ben meg nam lattam szemelyesen, de a MacBook Pro dupla vastagra dagad akar alu akar nem. Es nagyjabol kuka. Egy ejszaka alatt kepes a LiPo akku ket-haromszorosara is puffadni.
-
CharlieDrop
veterán
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MacBook Pro friss rendszerrel, valahogy kikapcsolódott a billentyűzet.
A kérdésem egyszerű, hol tudom visszakapcsolni?Köszönöm
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
TBMC
addikt
-
TBMC
addikt
persze ertelek,
az ar ertek aranyra kerdeztem, hogy szerinte miert nem jo (mert nem nagyon talaltam hasonlot a piacon, csak dragabban)illetve ha valaki tudna akkor segiteni, hogyan lehetne esetleg csatlakoztatni asztali win pc hez (term. mellette hasznalnam rmbproval is egyarant)
elore is koszonom!
-
janitor01
tag
válasz ielektros #24799 üzenetére
Szia!
Az X el a programokat csak a dokkra rakod le. Kilépni a cmd+q val lehet. Azonban nem biztos, hogy én ezt a command q zást erőltetném. Az osx ahogy az ios is nem igazán érzékeny a nyitva tartott appok mennyiségére. Ezért azt javaslom, hogy ne csukd be a programokat csak ha nagyon idegesít hogy a dokkon vannak.
-
TigerCat
nagyúr
TBMC, buvartacsko:
Köszi a segítséget! Esetleg még annyit, hogy a dpi váltókat is lehet konfigurálni? Mert arra nincs szükségem, ellenben az előre-vissza funkció jobban kézre állna ott.tDr1v3r:
Ez jobban tetszene, mert nincs kábel, nincs adóegység, szóval praktikusabb lenne. Gondolom a fent említett szoftverrel szintén mindent be tudok állítani.Amúgy a grafikai munka nálam kimerül néhány banner elkészítésében, fotók retusálásában, egyszerűbb vektoros munkákban. Azokhoz sem lenne jó a Razer Orochi?
Végül pedig, a Mabának nagyon kevés akkus időt adnak meg. Ha nem játékra van használva, akkor ez nem több esetleg?
Köszi srácok!
:-)janitor01:
Safarinál ha ezt így csinálod, elveszted a megnyitott tabokat. Szerintem baromság és logikátlan, hogy egyes alkalmazások kilépnek, másoknál pedig pedig csak az ablak záródik be. Ha egy app nem kell, CMD+Q és kész. Ez persze csak az én véleményem, ha másnak úgy kényelmes, ám legyen...[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
Nektek melyik jött be jobban Safarihoz?
Kifutottam a szerkesztési időből...
-
megema
őstag
válasz TigerCat #24818 üzenetére
Én AdBlockot használok mindenhol. Az Adblock Plus tudtommal bizonyos, a finanszírozói által készített reklámokat átenged.
---
Ha valaki lakástervező szoftvert keres, a Live Interior 3D próbaváltozatát fel ne tegye! Nekem hazavágta a multitouch gesztusokat, SMC-t kellett resetelnem. Valaki próbált már másikat? A Sweet Home 3D egész jónak tűnik, de egyelőre nem fut Yosemite-on a készítők honlapján lévő ingyenes változat. A HomeDesignt is kipróbáltam és nem rossz, bár kicsit ügyetlen. A legjobban a Live Interior 3D tetszene, de nem olcsó és ki tudja mennyire problémás a fizetős változat is...
Amúgy csináltam egy tiszta Yosemite telepítést, és úgy néz ki eltűntek a bugok. Már a retina lagot leszámítva.
[ Szerkesztve ]
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, nem nyílik meg a Finder... újraindítás már volt.
És egy fura jelenség, íme képen:
A findert sem bírom újraindítani...[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Mezei LG IPS panel van benne egy szép házban meg üveg előlappal, illetve pár plusz csatival. Én nem venném meg szvsz, az árában van a Dell-nek 4k-s monitora is.
A monitoros topikban kérdezz rá, biztos tudnak jobbat olcsóbban ajánlani.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
TigerCat
nagyúr
Ha már kijelző, akkor azt vedd amit én is vettem. Van mindenféle bemenet, Thunderbolt is, így amit szeretnél, simán megoldható. Nem mellesleg brutál ezen filmet nézni...
madle, megema:
Eddig 50-50%
:-)[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Hali mindenkinek!
Segítség kellene!!!!A vasárnapi napon barátnőmmel meg akartuk nézni az rtlmost-on a viccfaktort...
Le is töltöttem a silvrlight nevű programot amit azota valahogy sikerült kitörölnöm mert nincs a gépen..Viszont sehova sem tudok safarin bejelentkezni...se hardverapro sem facebook sem sehova
Valaki segítsen hogyan tudom ezt orvosolni!
XBOX LIVE: rolandinho007
-
iOce
tag
Szerintem ennél jobb monitorra nincs szüksége egy grafikusnak. Széles color gamut (lefedi az Adobe RGB, sRGB és az ISO Coated V2 színteret teljes egészében), 27", magas felbontás, jó minőség. Mi Dell U monitorokat használunk két EIZO mellett, kalibrálva, teljesen rendben vannak nyomdai környezetben.
Cinema Display egy túlárazott átlag cucc, ez a Dell megeszi reggelire, és lényegesen olcsóbb is. Szerintem semmi sem indokolja az apple logon kívül, hogy valaki Cinema Display-t vegyen, sokkal jobb monitorok vannak jobb áron.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
megema
őstag
válasz TigerCat #24826 üzenetére
Azt elfelejtettem említeni, hogy a YouTube-os lejátszási listákkal van egy kis gondom AdBlock használata esetén. Ilyen szempontból nem tudom mi a helyzet az Adblock Plus-szal, nem próbáltam.
-
TigerCat
nagyúr
válasz megema #24830 üzenetére
De jó, hogy ez nem érdekel... Sosem nézek lejátszási listákat. Gondolom zene miatt kellene. Azt csak VOX-ban hallgatok, vagy valami default zenelejátszóban.
Eddig nekem is ment a YouTube 5, mert ha úgy állítom be, akkor alapértelmezetten a legnagyobb felbontást tölti be, ami rohadtul jól jön nagy kijelzőn és retinán is. Viszont sok oldalon nem megy a lejátszás vele, így kezdek leszokni róla. Marad a Flash...Végül AdBlock Plus lett és ahogy nézem teljesen jó. Igaz, alkalmanként brutálisan tilt, mint pl. VLC letöltési oldala. Amíg ki nem kapcsoltam, nem tudtam letölteni a lejátszó telepítőjét.
-
Blaise
veterán
Ilyesmi takarítókészletet vett már valaki?
-
TBMC
addikt
van koztunk esetleg barki aki hasznal illustratort es egyeb adobe csomagokat mac en? "proba" licenszel.
(cs6 + cc kerdeseim lennenek - privatban)
-
TBMC
addikt
sracok!
mar az oruletbe kerget miota fent van a yose...(RMBPRO late 2013 cto)
a kovetkezo lenne a problemam:
video (katt)a macbook bekapcsolasa utan a log screen retina felbontasban jelenik meg, majd bejelentkezest kovetoen valt at az altalam hasznalt (meretezett-tobb terulet) 1680x1050 hidpi felbontast - par vibralaast kovetoen.
ez mavericksen normalisan mukodott maga a logon screen is 1680x1050ben jelent meg...
van erre valami megoldas?
elore is koszi!
-
veterán
Két kérdés:
1. PDF-eket a preview program baromi lassan kezeli. Akadoznak kifagynak, terhelik a gépet mint az állat. Még a sima szöveges doksik is. Erre van valami gyógymód? Vagy célszerű letölteni az adobe readert?
2. Office 2014 for Mac-ről van valami infó, hogy jön-e? Nagyon kéne.
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
TigerCat
nagyúr
Na, most elugrottam 20 percre, zároltam a gépet, de ment tovább. Mikor beléptem, minden megállt és újraindult az egész. Kaptam egy kis üzenetet, hogy sorry.
Ami futott:
Sketch, Excel, Safari, Mail, Finder, Skype, Vox.
Háttérben:
Dropbox, PopClip, ClipMenu, BetterSnapTool, bartender, App Deal Whale.Most komolyan. Vissza kell térnem oda, hogy állandóan mentek, bezárogatom az alkalmazásokat és ha 1 órára lelépek, kikapcsolom a gépem? Köszi Yosemite!
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Alkalmazásokban, böngészöben (Safari) eltűnik a jobb oldalt lévő görgetősáv, és alig tudom visszavarázsolni. Ezzel lehet valamit kezdeni, illetve így kell működnie Yosemite alatt ?
Köszi előre is!
Üdv, Dell XPS
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs