- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
-
vasi89
addikt
válasz ielektros #21739 üzenetére
Tény h jobb árban van, de sajnos nagyon ritkán látok itt ph-n is
@Rolly: Pontosan nem tudom megmondani de nekem 120as SSD-n volt fenn az OSX, egy 30 gigás partíció a Win-nek és olyan 40 gb szabad helyem mindig volt. Habár az SSD miatt rászoktam arra h külső vinyóra torrentezek így az SSD-n csak programok voltak illetve zene, hogy ne kelljen külső hdd hozzá.
-
veterán
válasz vasi89 #21808 üzenetére
jól hangzik ... lehet akkor egy 120-ason el tudnék lenni... max adatnak rakok be egy 128-as memóriakártyát még a gépbe... bár ahogy nézem a 128GB/4GB és a 256GB/8GB változat között árban kb annyi különbség van amennyiért a plussz ssd-t és ramot be lehet szerezni... így lehet azt választom...
gari kiterjesztésre mennyi időm van 3 hónap vagy 1 éven belül van rá lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Mondjuk lemaradtam h milyen gépet vennél mert ha sima pro-t, akkor természetesen jobban megéri ha te bővíted otthon, de a retinát/airt nem tudod bővíteni sajnos így azt muszáj úgy venned amilyenek az igényeid. A kiterjesztést úgy tudom h 1 éven belül de én sosem terjesztettem ki egyik apple cuccomnál sem így biztosat nem tudok mondani
-
Misi1979
őstag
A gari nem ugrik, a ram és a vinyő user által is cserélhető alkatrészek abban a gépben.
A superdrive már nem - ha optibay-t akarsz, akkor bizony óvatosnak kell lenned, hogy ne hagyj nyomot és az eredeti állapotot vissza tudd állítani gond nélkül.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
addikt
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Hozzám fog kerülni egy MacBook Pro 3.1 (17", C2D 2,4GHz, 4GB DDR2, 160GB HDD) és erre én feltennék egy Win7et. Van rá lehetőség? Nem használtam macbookot sohaMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Ragnar95
félisten
10.9.4 a legújabb, de mivel nem főverzió frissítésről van szó, így ez gyakorlatilag csak hibajavításokat tartalmaz a 10.9.3-hoz képest és ingyenesen frissítheted bármikor 10.9.4-re, bár mostmár a főverzió frissítések is ingyenesek, tehát a 10.10-et is ingyen fel lehet tenni a támogatott gépekre, ergo erre a gépre is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Misi1979 #21820 üzenetére
Annak valóban nem nagyon van, simán tesztelésre én a Smart Utilityt használom, de %-os kijelzés ebben sincs sajna. Drive Dx tud %-os kijelzést, de ez a funkciója nagyon gagyi, ha 1 kevésbé fontos érték nem 100%, már leveszi a teljes vinyó értékét...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ielektros
senior tag
válasz Ragnar95 #21821 üzenetére
Mondjuk a szazalekos kijelzes a sentinel eseten sem az igazi erzesem szerint. Nalam egy HDD amin van 3 halott szektor az mar ne legyen a 90%-os tartomanyban... Az mar nagyjabol ugyis megbizhatatlan. Bar az Apple Disk Utility-je is azt mondja egy felig halott 420BAD sector-os HDD-re, hogy Verified. F@sza. Pont szombaton vivtam egy ugyfellel aki nem akart HDD-t cserelni a gepben es 420 hibas szektor viritott meg 190fizikai sokk a SMART adatok kozott. Nem is volt gyors a HDD
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz ielektros #21822 üzenetére
Asszem nekem is most jött el az idő a külső HDD-jeim cseréjére, mert egyrészt lassan betelik a 2,5TB, másrészt az egyikre már failed írnak a programok egy End-to-End error miatt, a másikon meg már van 18 reallocated és 8 pending bad sector
Mondjuk van is bennük 33000 és 10000 óra működési időPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ielektros
senior tag
válasz Ragnar95 #21823 üzenetére
Jaja eppen a hozzaszolasom utan neztem ra a nasra en is. Az is 3-4 eve porog megallas nelkul. Haaaat. Rosszab a helyzet mint nalad. Mondjuk egyszer leborult. Na kell nekem itt olvasgatni. Mar van is feladat rogton. Hozza kell tenni, hogy olcso WD Green HDD-k.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
-
kispecek
aktív tag
Pici Off
Egy ismerősöm venne egy minit.
Konkrétan Ezt
Jó az ár, számlás....Szabad megvenni ilyet?Köszi!
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
Ragnar95
félisten
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Sketchup Pro 2014-et használja valaki?
Ha, igen, kérem dobjon egy privit.Köszönet!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #21830 üzenetére
Ah, megoldva.
Jól kicseszett velem, most tűnt fel, h a Pro csak próbaverzió volt, 8 órás használatot takart, 560 dollár kicsit zúzós lett volna érte, de megoldottam."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
csabi94
őstag
Tudna valaki ajánlani fapados képnézegető progit? A gyári programokat letöröltem, azt hittem, hogy az megoldja, hogy a Phoneix Slide-dal tudjam nézegetni a képeket, de azóta meg a PS-t indítja, ami teljes mappák végignézésére alkalmatlan.
2 megoldás van: vagy felteszek valami normális appot, vagy a Phoneix-et valahogy beállítom alapértelmezettként, mert egyszerűen nem értjük meg egymást a rendszerrel.
Ehhez kérnék valami segítséget, ha van valakinek ilyen tapasztalata. -
Zjunior
veterán
Nagyon nem érdemes macbook pro retinabol 4gb-t venni? 2013 late..
Olcson tudnak hozzajutni joval...
Macbook air-nel nem keves a 4gb hosszu tavon na meg a vga?
Nem mind1 h 340 vagy 240...
Kepszerkesztes, neha videovagas es web, torrentre kellene..[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
dellarocco
csendes tag
Hello!
Van egy 2012 late Retinam, 128 gb SSDvel. Ezt szeretnem kicserel(tet)ni 500 korulire. Hol csinaljak ezt meg illetve mennyiert? Az a baj en nem ertek ilyen szereleses dolgokhoz. Vagy ha egyszeru akkor tudnatok abban segiteni, h hogyan kell meg milyen tipusut erdemes venni bele?
Udv,
Adam
-
TigerCat
nagyúr
válasz csabi94 #21832 üzenetére
Ezt most találtam a sztórban: link
Nem lehet jó?
Amúgy engem is érdekelne valami rendes alkalmazás erre a célra, mert listanézetben használom a Findert és a képeket jobb lenne valami albumnézetben böngészni...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
heidrich
senior tag
válasz Zjunior #21833 üzenetére
Nekem rMBP 13" 2013 late alapmodell van, szóval 4gb rammal (tavaly december óta) és sosem éreztem volna, hogy kevés lenne, pörög mint a vadállat. Hétköznapi dolgokra használom, néha iMovie, most akarom tanulgatni az Final Cut Pro-t de sosem éreztem kevésnek a 4GB-t tekintve, hogy a gépben baromi gyors az SSD, így a swappolás is.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
KMan
őstag
-
heidrich
senior tag
válasz Zjunior #21842 üzenetére
a 2012-es modellre panaszkodtak korábban hogy az Ivy Bridge-ben lévő Intel HD 3000 (asszem abban az volt) "nem bírta" el a retina felbontást és bizonyos esetekben akadoztak dolgok (pl. görgetés stb), de mások pedig azt mondták nincs vele gond szóval nem tudom mi az igaz. Először majdnem én 2012-est vettem kedvezőbb áron mikor kijött a 2013 late Hawsell verzió, de feketepéntek akció keretében ezt vettem inkább az iStyleban. Nem bántam meg, isteni gyors és gyönyörű masina, a kijelző csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
galaktikus
aktív tag
válasz heidrich #21843 üzenetére
HD3000 az még az én jó öreg kis 2011 early-mben van.. a 2012-es már HD4000. Egyébként még a mai napig tökéletes így ahogy van a 4 giga ramjával.. De az SSD azért nem ártott bele
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Misi1979
őstag
válasz runner 125 #21845 üzenetére
2013 15" rMBP, 16gb ram és 512gb SSD.. Egy jó ideig nem cserélek asszem
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
MajaG
senior tag
Sokakat érdekelt az e-bayes Applecare vásárlás. Leírom akkor, mert a véget ért a dolog.
Ebayen megvettem, e-mailben elküldték a kódot.
Regisztrálni gépen magyar címmel nem lehet, csak telefonos üfsz-on. Mivel pénteken 17H után próbáltam regelni, így átállítottam a címemet Németországra. Elfogadta a kódot, ki írta hogy feldolgozás alatt, utána visszaállítottam a címet MO-ra. Ettől rám jött a para, hogy miért nem jó, tegnap felhívtam a magyar Apple-t, de mondták, hogy rendben van csak feldolgozás alatt. Ma kaptam reggel egy e-mailt németül, hogy regisztrálták teljesen az Applecaret.
Úgyhogy nemtom, hogy kibasztam-e magammal vagy sem, mert így nyilván a német jogszabályokhoz viszonyul a care. A jó tanács, ti legyetek türelmesebbek, regeljetek telefonon.
-
MajaG
senior tag
Az kimaradt, hogy honnan vettem:
Erősen ajánlott, aki ilyet tervez, az ára miatt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest