Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max

    lo A Müncheni Országos Bíróság helybenhagyta a Nokia keresetét. A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    aktív tag

    válasz Fr3eWar #20986 üzenetére

    En ertem mit mondasz. Nem is ketlem. De en meg azt irtam le amiket szinten nem ritkan tapasztalok.
    Itt van egy rekesz akku 800-900-1100 ciklussal hulla mindegyik. Aztan vannak 1700 napos meg 95% -os akkuk 30 ciklussal.

    De akku eseteben altalanositani nem lehet. Van aki tobbet hasznalja melegben, hidegben, napsutesben etc. Tobbszor meriti nullara es tarolja lemerulve mert mondjuk felteszi a polcra becsukva es elmegy nyaralni 3 hetre. Ez peldaul Mac eseteben sokkal tobbszor elofordul mint PC-nel. Es az, hogy azert mert valakinek apple gepe van attol jobban figyel az akkura hat ez nagyon furcsa elkepzeles. Nekem is volt a Lenovo W520-hoz 1200 ciklusos akku. Ez sem Apple kuriozum.

    Az altalam ismert Mac tulajok 90%-a semmi kimondott Mac oruletet nem mutat es bocs de fingja sincs arrol sem, hogy mire kell figyelni az akkuval kapcsolatban. Az ujabb gepeknel peldaul tipikusan azt latom, hogy hasonloan hasznaljak mint a telefonokat. Bedug, toltodik, majd kihuz es hasznalja a masik szobaban. Itt azert joval tobb Mac van mint Magyarorszagon es a szervizeleses gepek atlaga pont olyan koszos, poros, kopott sok esetben mint a PC notiknal. Ezek is csak hasznalati eszkozok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák