- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Melyik a jobb,ha aludni küldöm a gépet v ki-be kapcsolgatom,naponta többször is? Melyik fogyaszt kevesebbet,ha lehet tudni?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Ragnar95
félisten
válasz FIREBLADE78 #20804 üzenetére
Nyilván alvás közben fogyaszt a gép, kikapcsolva meg nem, márpedig maga a ki-bekapcsolgatás nem fogyaszt sokat, de egyszerűbb altatni, fölösleges napi többször ki-bekapcsolgatni szerintem.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi srácok a válaszokat optikai kimenet ügyében, sajnos az ATL+hangszóró ikon klikk sem segített, ezt hozza fel:
Még az "Audio MIDI beállító" progival is kísérleteztem (ezzel tudom pl beállítani, hogy az optikai kimenet hány KHz-en és hány biten menjen ki), de választani ott sem lehet vissza analóg kimenetre.
Továbbra is kéne erre egy megoldás, ha valakinek van ötlete, kérem szóljon.
-
ielektros
senior tag
válasz lugosi #20806 üzenetére
Igen ez nem is lesz megoldhato. Azert probaltam kifejteni, hogy a kimenetek kozott nem tudsz valasztani szoftveresen mert valoszinu, hogy a hardveres erzekelesnek prioritasa van vagy pedig az erzekeles direkt megy a hangchiphez es a chip csak a rendszer fele kuld egy jelet, hogy most mi az aktiv eszkoz. Csak hangeszkozt tudsz valasztani de nalad abbol csak egy van ezert nem latod a tobbit. A kimenet valasztas szerintem kimondhatjuk, hogy nem lehetseges szoftveresen.
-
Somansky
aktív tag
Ki milyen egeret használ?
Valakinek van tapasztalata a logitech vagy a Napoo féle érintős egerekkel?www.somansky.com
-
nábob
tag
válasz ielektros #20802 üzenetére
Az "egyszerű tápvezeték" tetszik, de azért mégis csak hogy nézne ki? Az ebayes jó lenne amúgy, de drágább és hosszabb behozni, mint ezt megvenni a vaterán:
Azért köszi, amúgy is gondoltam hogy apple bácsi nem fogja ezeket külön forgalmazni.Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
Ragnar95
félisten
Forgalmazza őket az Apple is amúgy, bár csak egyben az összes fajtát, így ha csak egy kell, akkor nem túl kifizetődő a dolog, de egyesével vehetsz más boltokból ilyen töltővégeket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Fr3eWar
őstag
válasz ielektros #20782 üzenetére
Ez jelen esetben nem igazán van így, mivel az edigital mindig a hivatalos apple.hu-s áron adja az Apple termékeket, (kivétel, ha akcióznak, mint pár hónapja az iPad Air volt 134ezer).
A hivatalos ára a sima 13-mas pro-nak 374 990. Szóval ez ingyen hitel, nem tudom hogy mennek ezek a dolgok más boltoknál, nem élek ilyenekkel. Lehet, hogy más boltban tapasztaltál már ilyet. Félre ne érts, nem védem az edigitet, nem fizetnek nekem. És tény hogy innen onnan, az apróról vagy más hasonló oldalról jóval olcsóbban meg lehet kapni ezeket a gépeket, én is annó karsaitól vettem 415-ért a 256-os retina 13-mat. De ha valakinek ez a vágya és hajlandó hitelezni most, akkor ez alternatíva lehet számára, mivel az aprón olcsóbban árulók nem hiszem hogy beérik havi 20-30 vagy mittudomén mennyi pénzel.[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
válasz Fr3eWar #20812 üzenetére
Ingyen hitel? OK. Ingyen penzt ad kolcson egy multinacionalis vallalkozas ugye? Nezd ezt te sem hiheted el. Ertem amugy mire gondolsz csak amikor meghallom azt, hogy ingyen hitel akkor eszembe jut az orszag allapota. Es ez pontosan osszevetheto azzal, hogy az emberekbe olyan kifejezeseket vertek mint az "ingyen hitel". Nezd a vasarlo szempontjabol hagyjuk is mert valoban lehet "jo" uzlet a vasarlas erre a hitelre ez nem kerdes. En nem neztem az arakat csak leirtam a sajat meglatasom errol a 0%THM dologrol. OIyan nincs, hogy a multi ad neked. Vagy a bank ad neked. Ezert jobb sokkal ovatosabban beszelni ilyenekrol, hogy a felcseperedo generaciok ne azt olvassak a forumokban, hogy ingyen van a hitel. Meg a vegen azt hiszek, hogy ilyen jo a helyzet....
Nem is neztem az uj arakat csak ledobbentem, hogy ennyiert megy ujonnan. Itt korulbelul ezen az aron jatsszuk persze magankezbol. Ezt en adtam el privatban mert egy baratom gepe volt. Nem volt 220.000.- 690€-es ajanlatot fogadtunk el. Ezek fenyeben nem hiszem, hogy megeri ujonnan ilyet venni de ez mas kerdes mar. 1 evesen sokkal olcsobb es ha nemetbol veszi valaki cegtol akkor ugyan ugy ott az 1 ev jotallas (sok esetben garancia) ra.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz ielektros #20809 üzenetére
Nekem ez van: Logitech Anywhere MX, Darkfield Laser Mouse. Windows alatt bitang jó cucc, viszont az OS X egér lagot nem bírtam megszokni. Nem találtam semmi lehetőséget, hogy kikapcsoljam az egér gyorsítást (ami az oka és egérrel sírba visz), így feltettem mellé a SmoothMouse-t. Így sokkal kellemesebb használni. Telepítéskor figyelmeztetett, hogy távolítsam el a Logitech Control Center-t, de nem bántottam. Egy újraindítással minden megoldódott és azóta is tökéletes. Végre úgy mozdul a kurzor, ahogy az egeret mozdítom és nem hol lassan, hol pedig gyorsan.
Ha megveszem a külső kijelzőt (még mindig nem döntöttem milyen lesz), akkor egy külső Track Pad-et is hadrendbe álítok a BT billentyűzet mellé. Az nagy királyság, már próbáltam...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
ielektros
senior tag
válasz TigerCat #20817 üzenetére
Nekem tokeletesen mukodik a logitech sajat programjaval. En is szenvedtem vele az elejen de aztan megtalaltam a megoldast valahol. Sajnos nem emlekszem mar mire. De majd ujratelepiteskor kiderul. Bar lehet delutan atdugom a masik gepbe megnezem mit alkot.
Ez a trackpad dolog mar regota piszkalja a fantaziam de furcsa vagy nem meg nem is fogtam soha Viszont jo nagy ahogy nezem es a szervizben nekem melo kozben valoszinu, hogy sokkal kenyelmesebb lenne mint az egeret buzeralni.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz ielektros #20818 üzenetére
Sikerült kikapcsolni a gyorsítást csak a csatlakoztatott egérnél? Ha ez a megoldás meglenne, nagyon megköszönném! Nem szeretek külső alkalmazásokat használni, amelyek a rendszert buzerálják. Amit lehet, jobb házon belül megoldani...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
ielektros
senior tag
válasz troszti #20822 üzenetére
Nezd. A sima egyszeru MagSafe EU csati sem foldelt. A kabel valoban foldelt. De emiatt semmi nem fog tortenni az eg adta vilagon. A foldelt kabel ebben az esetben csak azert jo mert kabelserules eseten kisebb az aramutes eselye. Nekem a szervizasztalomon is ilyen kabelek vannak a MagSafe toltokhoz.
Ezen sincs foldeles, tehat a tapegyseget nem kell kotelezoen foldelni.
-
troszti
aktív tag
Köszi srácok, ismét spóroltam
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
FIREBLADE78
addikt
lehetséges,hogy nem működik a billenytűzet háttérvilágítása? Hiába nyomom a fényerősség gombot és megjelenik a vmi és nem lehet felemelni
-
brumi1024
veterán
válasz FIREBLADE78 #20827 üzenetére
Fényben nem kapcsolható be, ezt a funkciót az energiagazdálkodásnál kapcsolhatod ki.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FIREBLADE78 #20829 üzenetére
az volt a baj,kezdtem megijedni
-
törölt tag
válasz ielektros #20813 üzenetére
Ha már ennyire szeretünk mindent megmagyarázni, akkor azért legyünk tisztában azzal, hogy óriasi hülyeség egy ebayes használt német árat hasonlítani egy új magyar forgalmazóéhoz, hiszen ott egyszeri eladás van, több a rejtett hiba, nincs részletfizetési lehetőség, szóval erőteljes az információhiány. Mindenki szépen el tudja dönteni, hogy melyik ér többet neki, ettől nem lesz senki okosabb.
Ha meg a konkrét linkedet nézem, akkor különösen így van. A selbstabholungnál felnevettem, hogy akkor még van 40 k útiköltség mo.ról.
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
válasz #33846528 #20831 üzenetére
Ahh. Mint egy falat kenyer....
Ha mar ennyire megmagyarazzuk akkor meseld mar el ki hasonlitotta ilyen szempontbol? En csak azt mondtam, hogy meglepodtem azon, hogy mennyibe kerul az utolso szerias nem retina MacBook. Ennyi. Nemetben is draga. Es erre irtam, hogy peldaul ezeknek az ara jocskan kedvezobb ha az ember 1 eves gepet vesz inkabb es nem ujat. Ezt irtam: "Ezek fenyeben nem hiszem, hogy megeri ujonnan ilyet venni de ez mas kerdes mar. 1 evesen sokkal olcsobb es ha nemetbol veszi valaki cegtol akkor ugyan ugy ott az 1 ev jotallas (sok esetben garancia) ra." Ebol te ezt szurted le? Gratulalok."A selbstabholungnál felnevettem, hogy akkor még van 40 k útiköltség mo.ról." Jaja ha szeretsz utazni
Marhara orulok, hogy jol szorakoztal mert en szo szerint szakadtam a rohogestol amikor olvastam a soraid. Elkerulte a figyelmed egy aprosag, megpedig az, hogy a Selbstabholung szo mellett van egy vesszo ami utan ott van harom karakter kedves alek41. Megpedig az, hogy DHL. Tehat szemelyes atvetel es posta is megoldhato. Raadasul nem a leirasban szereplo adatok hatarozzak meg az atvetel modjat mert az csak extra info a leirasban. Ugyebar ebay. A masik, hogy eppen a mult heten kuldtem egy oszcilloszkopot magyarorszagra. 4800Ft-ot kertunk az ertekbiztositott postazasert.
Kedvedert megmutatom:
De ezt nem azert linkeltem be, hogy erdemes legyen rajta kinlodni. Nem arulok gepeket amugy sem szoval baromira nem erdekel. Csak jeleztem, hogy erdemes a nemet hasznalt piacot alapul venni mert ha hivatalos eladotol van akkor kotelezo az 1 ev jotallas. En is igy adtam el es kapott melle szamlat is a vevo. Csak azert irom, hogy tisztaban legyel a dologgal. Az ebay nem egyenlo a mokolt elerhetetlen vateras eladasokkal.
Az, hogy nem szereted a pofamat az nem gaz. Sot orulok, ha utalnak azok akiket ki nem allhatok. Csak ha belekotsz a mondanivalomba akkor nezz korul rendesen maskor. Ha igazad lesz hidd el en leszek az elso aki bocsanatot ker a tevedesert.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ielektros #20832 üzenetére
Ja, hogy majd utólag meccselgetek a dhl, ebay, eladó trióval, mert valami nem stimmel, ami utaztatás és használt termék esetén valós veszély. Kicsit vegyél vissza ebből a tanárbácsi stílusból. Nem utál téged senki, csak a két termék, amiket egymáshoz hasonlítasz messze nem nem ugyanaz, maximum hasonló. Ez ugyanúgy vonatkozik az ingyen hiteles mondandódra. Ha van lehetőség 0% thm mellet terméket venni, akkor miért fizetne valaki egy összegben? Hiába van beépítve a hitel "ára", azzal bizony a fogyasztó jól jár.
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
válasz #33846528 #20833 üzenetére
Nem veszek vissza mert nem egyrol beszelunk es nem tudom kivel beszelek a profilod alapjan... Nem hasonlitottam ossze semmit bakker. Azt mondtam, hogy erdemes. Nem azt, hogy melyik a jobb. Ertsd mar meg. Az, hogy te meccselgetni akarsz arrol en nem tehetek. Az, hogy te remegsz az engem nem erdekel es nem az en dolgom rajta segiteni. Gondolom azert kotozkodsz mert biztos vagy benne, hogy Magyarorszagon senki sem vasarol hasznalt Mac-et. Teljesen masrol beszelunk. Ebay marha nagy meccseles amugy. Visszakuldod es a PayPal vagy az elado visszakuldi a penzed. Na bumm. De en meg mindig nem ertem mi az isten amin rugozol amikor teljesen masrol beszelsz mint amit en meg mertem emliteni.
A THM -es dologra is irtam, hogy mivel nem tajekozodtam az arakat illetoen igy valoban beneztem. A teny meg teny marad.Tema lezarva reszemrol. Hulyeseg.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Azért a 0% THM-es hitel egyáltalán nem ilyen egyszerű,h mindenképp a vevő jár vele jobban, nem véletlen történt 2009-ben az, ami történt, mert mindenki úgy gondolta,h mennyire jó lesz neki, ha a mosógépet, hűtőt, telefont, TV-t, házat és autót is hitelre veszi, ebből párat 0%-os THM-el...
De inkább ne menjünk bele jobban ebbe a témába, mert nagyon OFF, csak gondoltam tisztázzuk, hogy nem minden fekete vagy fehér...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
-
vasi89
addikt
Üdv!
Róluk tud valaki valamit? Egész jó áraik vannak de Én sohasem hallottam még róluk.
-
lugosi
MODERÁTOR
"utólag meccselgetek a dhl, ebay, eladó trióval,"
Általában a DHL-lel (mármint a némettel, nem a hazaival) nem igazán szokott gond lenni, az ebay-jel szintén nem (paypal buyer protection), az eladó meg legyen kereskedő, és kb. szintén nem. Lehet rosszat is mondani biztos a németekről, de az ebayen idáig az elmúlt sok évben mióta ebayezek, csak jót és üzletileg korrekt dolgot tudok róluk mondani. Igaz nemcsak a kereskedőkről hanem a magánszemélyekről is. Olyanokat tapasztalok velük nap mint nap szinte, ami itthon ritkaságszámba menően is elképzelhetetlen. Sajnos!
-
GGenius
tag
Apple MacBook Pro Retina 13" (ME864) Notebook-ot Menyiért lehet eladni?(Bontatlan csomagolás vagyis sose volt kibontva)
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
Oké!Ez lenne az:
Processzor típus: Intel® Core™ i5
Processzor frekvencia:2,4 GHz
Memória:4GB DDR3 1600MHz
Merevlemez típusa:SSD
Merevlemez kapacitás:128 GB
Billentyűzet kiosztás:magyar
Ez lenne!
De ne hülyéskedjetek nekem komolyan ár kéneEgy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
Ja és az apple honlapján $1500 vagyis az ár 2/3-a jó?
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
Az árát el néztem...$1300 vagyis $870-ért el tudnám pazolni (ez is a 2/3-de)
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
A burkolt hirdetést szerintem be kéne fejezni szakmai topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest