Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    válasz brumi1024 #20529 üzenetére

    Ne marhaskodj mar. Minden igeny retegigeny.... A reteg vastagsaga mondjuk mar inkabb erdekes. De ebben nem megyek bele jobban. Ha a haladas a korral az, hogy amikor az adatmennyiseg naprol napra novekszik es kozben egyre kisebb tarhelyet pakolunk egy notebookba akkor OK. Akkor rohadtul haladunk ;) Megallas nelkul.

    Kerlek ne gyere ezekkel a "Az, hogy nem tudom milyen filmet nézzek nem az." hulyesegekkel. Es ha valaki eddig egesz eleteben csak erre hasznalta a macbookot? Ez az egesz csak attol fugg, hogy honnan nezzuk. Ne te dontsd el, hogy kinek mi a fontos.
    Mindenki aki mar megvette az uj gepet es hozzaszokott a 256GB-hoz az nyilvan mar nem azt mondja, hogy rossz vagy, hogy kenyelmetlen. Mas lehetosege nincs. Hasznalja. En csak annyit mondtam, hogy van 256-os retinas gep is es vannak sima 2011 Late 15" gepek is nalunk. Ennek ellenere senki nem erolteti a retinas gepeket mert semmi nem fer el abbol amit magunkkal kell vinni es ha meg a ceges cucc melle kell egy ket privat dolgot is hurcolni akkor megint ott tartunk, hogy log ki a gepbol 3 drive.... Ennyi. pont. Ne erolkodjunk mar tovabb. Itt en is retegigeny vagyok, parom is, sot az egesz familia es az osszes kolegam is. Ennyi. Nekunk nem jar Mac :DDD :Y
    A fejlodes az nem az, hogy negyed annyi tarhelyet kapunk ami legalabb gyors. :N A rendszernek az SSD sebessege is eleg. Gyors is. Cserebe egy normal gepbe belefert eddig melle egy HDD ha akartam. Na mindegy reszemrol ennyi. Nem flame-nek szantam de igazabol pont erre szamitottam.

    "Az, hogy valaki az ODD helyére HDD bayt pakolt részükről irreleváns, mert eddig is garanciavesztéssel jutalmazták ezt." Az Apple eseteben az is garancia vesztessel jar ha veletlen bekapcsolod a gepet... :D

    De most komolyan. Tojok en az egesz Apple-re meg a politikara meg mindenre. Az sem erdekel, hogy mi jar garivesztessel. Annyirol beszeltunk, hogy eddig volt lehetoseg. Mostmar erre sincs. Ahogy lassan a RAM csere sem lesz megoldhato egyik gepen sem. Ez valoban fejlodes csak nem a user szempontjabol... Es ez az ami miatt huzom a szamat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák