Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz Imy #111330 üzenetére

    Úgy tudom, hogy ez csak a 14-es Pro-nál van, ahol az 512 számít base-nek. Air esetében az 512 már ugyan olyan gyorsaságú, mint az m1-nél a 256.
    Bár, szerintem ha az ember nem dolgozik sok és nagy fájllal, nem szabadna ennek gondot okozni. Aki meg igen, nem hiszem, hogy Air-t választ.

    #111333 Imy

    Nem is értem, hogy az Apple miért szórakozik ilyen kicsi tárhelyekkel, és miért +100e egy nagyobb tárhelyű gép, vagy 8 Gb RAM.

    Az alap Air (meg úgy általában az air) ugye teljesen általános felhasználásra van kitalálva. Tartalomfogyasztás, tanulás, "irodai" tevékenységek stb. Arra pedig egy 256-os háttértár bőven elegendő. Akinek nagy a dokumentációtárolási igénye (itt a hangsúly a dokumentumokon van és a képeken) azokat áttereli az iCloud tárhely használatára ami ilyen célre ugyan úgy kielégítő.

    Az árazásról kár újabb témát nyitni, az Apple nem fog változni. :) Emiatt lett a világ egyik legértékesebb vállalata.
    De ilyenkor azt a tényt is figyelembe kell venni, hogy nagyobb tárhely vagy memória igény ebben az esetben máshogy működik, mert nem külön hardverelemekből áll. A gyártást /kiszolgálást megdrágítja. Annyira azért nem, mint amennit elkérnek érte, de lásd erre az okot pár sorral feljebb . :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák