- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy95
tag
Az mennyire valós, hogy tegnapról mára virradóra, a tegnap bemutatott m2 mac mini base model 250-lett, és tegnap még 300 volt...?
-
kkp900
senior tag
válasz lumpy95 #110407 üzenetére
Remélem magyar forinttal magánszemélyként vásárolva 3 év garival láttad ezt az árat???!!! Mert akkor én is megveszem azonnal.. Kérjük a linket .
Megelőztél! És tényleg annyi...
Mondjuk az a gáz már megint ,hogy kurvára nincsen 2.1 -es HDMI mivel csak a 60HZ támogatja rajta nem hiszem el végre vettem egy OLED 42 -es tvt és tökéletes is a mostani I5-ösösel is azért főleg ha néha bekapcsolom a HDR módot a Mac Minin . És megint kihagyják az alap gépből csak a 650 ezres tudja ...
Amúgy szerintetek ebbe is a lassú SSD-t rakták a 256-osba , mint a Macbook Airnél ,és ezért érdemesebb a 512-est venni? Mert amúgy inkább egy 16 GB Ramosat vennék 256-al ,és egy külső 1 TB SSD-t Thunderbolt 3-4-es házzal annyi pénzért inkább idővel..[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
-
BossBoss
őstag
Pont azon gondolkodtam én is, hogy eladom a M1 macbook pro-t(16 GB, 1 TB) és veszek 2 db mac mini-t.
Tököm tele már az állandó dokkolással és cipeléssel. Egy irodába, egy otthonra. Ha meg mobil eszköz kell akkor van egy 13" M1 iPad-om. Kezdek már megbarátkozni vele amúgy is. Itt az ipad OS korlátaira gondolok.Az új modelleket is érinti ez az alap SSD M2-el dolog?
-
HoTDoG
tag
válasz kchris78 #110399 üzenetére
Nem az ASUS OLED kijelzője amin közepes és attól alacsonyabb fényerőnel futkároznak a csíkok föl-alá? (flickering)
Nem volt még ilyennel tapasztalatom, de elég zavarónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz pergabb #110419 üzenetére
Sejtettem. Inkább a RAM méretét emelném 16 GB-ra. A tárhely nem érdekes, mert van NAS, plusz nálam egy külső 1 TB NVMe Samsung 970 EVO lógna még rajta. Szóval csak emiatt nem dobnék ki 100 ezret +256 GB helyért... Na majd jobban utána járok pontosan mi is a gebasz a 256-al? Talán lassabb ha jól rémlik?
-
félisten
válasz BossBoss #110417 üzenetére
Egyebkent ennek azert is van ertelme, mert ha megcsinalod a workflow-t, amivel ket gepet tudsz felvaltva hasznalni, onnantol ezek a gepek 'eldobhatoak', es barmikor elromlik/lecsereled/etc. akkor nulla problemaval at tudsz allni. En mar evek ota annyiszor csereltem gepet, hogy mondjuk egy full belakott MacOS kornyezetrol atmenni egy uj Linuxos kornyezetre (vagy Windowsra, stb.) es elkezdeni dolgozni az kb. masfel ora , mert minden adat NAS-on es/vagy felhoben, a konfiguracio szkriptelve, stb.
while (!sleep) sheep++;
-
Parson
addikt
Bizony-bizony. És ne felejtsük, hogy egy iPad tökéletesen elég kell legyen egy útra (én se értem, miért vettem MacBook-ot, de azért most még élvezem, mikor elöveszem), bárhova is megy az ember. Az igazi kreativ munka ugyis mindig irodában zajlik. (Huh mit fogok kapni ezért az általánositásért...)
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
pergabb
senior tag
válasz BossBoss #110420 üzenetére
yep, csiga lassú ahhoz képest amire 512 vagy a sima m1 képes.
Én nem tervezem eladni az m1 maxot, viszont várom a használt piacot, hogy bagoért beszerezzek 16 gigás m1-es minit
Amúgy miniket leszámítva nem nagyon esett le az állam, tényleg marginális a sebesség növekedés, hdmi 2.1 és társainak meg alapnak kellett volna lennie első generáció esetén is, de ez sem ok a váltásra. Imádom olvasni a külföldi fórumokat ahol egy rakás ember vált 20% előny miatt, vagy gpu esetén 30, ami nyilván adott appok alatt érhető el, összességében meg fele annyi sincs, de van aki a 8k miatt cserél. Majd m5 fele váltok -
formula01
senior tag
válasz lumpy95 #110407 üzenetére
Minden olcsóbb lett, az alap 14-es M2 Pro-t is 999990 helyett 924990-ért listázza, ha nem a főoldalon nézed. Gondolom korrigálhatták az árakat a kevésbé katasztrofális dollár árfolyam alapján?
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
crocy
tag
remelem az m1-es refurbished arak bezuhannak az uj gepek megjelenesevel
-
törölt tag
ÁFA-s számla müködik az oktatási áruházban a gyakorlatban? Elméletben müködik, mert meg tudom adni az adószámot és beállítható eltérö számlázási cím is, de kíváncsi vagyok valaki próbálta-e már.
-
HoTDoG
tag
válasz kchris78 #110429 üzenetére
A videóban a 2022-es Zenbook 14-et tesztelték, szal nem az alsó kategóriát. Be is linkelte. Más teszt videóban is említették a jelenséget.
-
huan
őstag
Sziasztok,
A TP-Link UH700 usb-hubot szeretném lecserélni, mert ennek van saját tápja és ugyan áramtalanítom mikor nem használom, de csatlakozva a Macbook Air-hez jobban merül, ahogyan megfigyeltem. (ugyan van rajta gomb, de az csak bekapcsol, ki nem)
Segítséget szeretnék kérni táp-mentes, minőségi,nem horror árú usb-hub választásában.
Mit ajánlanátok? Illetve létezik olyan nem kábeles hub (mint pl. a Baseus CAHUB-L0G), ami mindkét usb-c-be csatlakozik, de a hub-on is van 2db usb-c? (nem csak 1db, amit a táp elfoglal) Milyen márkák megbízhatóak ezek közül?
Köszi
-
jcage
tag
Sziasztok,
Kellene kis help: Parallels + Win11-en jól sejtem, hogy ARM verzió kellene a Cisco Anyconnect kliensből ahhoz, hogy települjön/működjön is?
Thx,
J[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Adams15
aktív tag
Uh, hát ez a kép tényleg elég durva. A mostani Vivobookom az OLED, azzal elég szépek a CT-k.
Alapvetően nem erről leletezek, ahhoz kell leggyakrabban, hogy katéteres beavetkozások előtt tájékozódjak az aktuális helyzetről, anatómiáról.
Lehet kölcsönkérek egyet valakitől, aztán megpróbálom összehasonlítani ugyanazon beteg képanyagát a két gépen...
Köszönöm a sok választ és a tanácsokat, segítségeteket -
-
Dell XPS
veterán
válasz hszilard666 #110342 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék visszajelezni, hogy Heatsink (hőcső) csere oldotta meg a problémát.
Köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Üdv, Dell XPS
-
vikkboy
tag
Sziasztok!
Valakinek mőködik ez a program? KeepingYouAwake vpnről ledob forti/cisco. Vagy van valami megoldás arra hogy soha ne eludjon el a gép amennyiben adapteren van?
Azt esetleg tudja valaki hogy miért nincs benne valami hasonlo power manager cucc mint win/linux rendszerek alatt?
V -
huan
őstag
Sziasztok,
USB-hubbal gyorsabban merül az Air. Ti is tapasztaljátok? Mi a teendő ellene, a lecsatlakoztatgatáson kívül?
Köszi -
Jano_023
őstag
Sziasztok, egy otthoni setuphoz a macbook mellé keresek vezeték nélküli billentyűzetet. Elvárások hogy BT legyen és Mac kompatibilis legyen. Lehetőleg full numerikus kiosztással.
Jelenleg egy Satechi van de a BT valahogy haldoklik benne.
Köszönöm a segítséget.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Opel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest