- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz instantwater #111600 üzenetére
Nem nem, magyaron van. Végignyomkodtam.
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
tothl
addikt
válasz ricogsm #111598 üzenetére
Szia !
Én is ebben vagyok valamelyest. Ha nincs fotós ambíciód mint nekem pl., akkor szerintem szuper az Apple ökoszisztéma. Minden működik azonnal, jó minőségben. Nekem annyi a kínom, hogy a telóm Androidos, illetve nem csak jpg -ben fényképezem rendes fényképezővel.
Ha a fényképező és a raw képek nem lennének egy percet sem gondolkodnék a telefon cserén. -
ricogsm
őstag
válasz tothl #111603 üzenetére
Pöpec az Apple. Kezdtem az Ipaddal, amellyel írattam alá a PDF eket a szerződéshez. Nem kellett nyomtatni. Egy hivatalos helyen nem fogadtak el, de az államkincstár elfogadta.
Utána jött a mobil ,hogy nem akarok képekkel bíbelődni, szépen össze dolgozta a családi fotókat elkészíti a kollázsokat vagy mit. (I13pm) Asszonnyal megosztom a közös családi képeket. Nem kell átküldeni.
Munkára is az iPhone van befogva.
Aztán megláttam az istyle sorban álló akciót. Aztán nem is tudtam venni.
És itt vagyok.
Köszönöm a megerősítést.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
Nah elővettem a ACER notit valamiért hú az a touchpad valami borzalom, pedig amikor csak az volt hogy élveztem milyen jó gépem van. Az munkára van befogva. 2 éve vettem akcióban 99e ért.
-
ricogsm
őstag
Ezt a definiciót ha nem akarom kikapcsolni mert jókor javít de nem szeretném touchpadhoz nyúlni ha el akarom fogadni a vissza opciót vagy a felkínált szót. van rá opció,? Nekem a húú kell a húz helyett.
Ezek a képernyőképek az asztalra kerülnek, onnan egyszerűen csak a kukába dobom?
Erre a Macre nincs valami alapértelmezett tanulni való? Hogy megértsem az alapját működési elvét? (mit miért tesz oda csinálja meg stb? Ahogy Steve Jobs mondaná?)MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
FIREBLADE78
addikt
Új air és 13 pro között mi a különbség? Miért drágább a pro? Összehasonlítás alapján még rosszabb a spec a pronak. Én látom a különbséget?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
NemMo
őstag
Kb fél éve felszálltam a mcos vonatra egy alap air m1-el. Imádom. Annyira, hogy elkezdett foglalkoztatni egy 14 pro vásárlásának a gondolata. Nagyon drága és jelenleg kielégíti minden igényemet az air is, de ha lejárt a hitelem a kocsimra, akkor be fogok ruházni egy aktuális macbook pro 14 colos változatra. Kb 2 év múlva. Ez a "baj" az apple-el, hogy veszel egy telefont és elkezdődik az ökoszisztéma kiépítése iránti vágy. Ugye a pro-k aktív hűtéssel rendelkeznek. Mennyire hangos, amikor pörög a ventillátor? Bekapcsol mondjuk böngészés + zenehallgatás + messenger egyidejű használata mellett? Gyanítom nem, de azért megkérdezem. Mondjuk az air egyik legnagyobb előnye az abszolút néma üzemelés. A céges lenovo e14-em a böngésző használata közben is néha fel akar szállni.
-
Parson
addikt
válasz NemMo #111609 üzenetére
Tény, h minöségi termékek (nekem se véletlenül vannak), de azért helyén kell tudni kezelni öket. Egy apple watch meg airpods pro-k hiányoznak a tarsolyomból még, max egy apple tv is.. de amig nincs rájuk kimondott igényem, addig azért fölöslegesen nem fárasztom magam velük, csak ujra és ujra játszadozom a gondolattal... bár az is tény, hogy szinte idöm nincs meglévö cuccokra se, ugyhogy erösen szubjektiv véleményként irtam ezt most csak le...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
NemMo
őstag
válasz BossBoss #111611 üzenetére
Ha lenne megfelelő kraft, akkor újra elkezdenék zenélni talán. Időm nem igazán van rá, de még általános iskolás koromban kezdtem a zenélést dos alatt futó itracker-el, majd reason, cubase és most ableton. A logic állítólag igen csak jó. Amúgy igazad van teljesen irreális alap felhasználásra egy 1 milliós gép, de sajnos kütyü buzi vagyok.
BossBoss!
Ugye? A windows-os és droidos termékekkel nagyon nem kapott el a feeling, pedig amíg droidos voltam élvezettel jártam az iphone-os topikokba olvasni az "isheep-ek" szívatását és lám én is az lettem Egyszerűen ezek tényleg jó termékek. Nyílván nem tökéletes ez sem, de amit ígér azt nagyon tudja[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Használ valaki itt Safari-val Bitwarden bővítményt? 300 mega ram-ot zabál és én ezt csöppet soknak érzem egy jelszókezelő bővítménynek, ami ráadásul még nem is local tárolja az adatokat...
-
instantwater
addikt
válasz ricogsm #111588 üzenetére
Bevittem, elmondtam, hogy mi a hiba, és hogy ennyi pénzért többet vártam.
Végül DOA (Dead on Arrival) indokkal átvették cserére.
Jövő héten jön az új.Most legalább kiderül, mit tud a Time Machine.
Köszönöm a bátorítást.
Eddig Dell Latitudem volt ahol jött a szerelő az alkatrésszel, és megcsinálta a helyszínen.
Az Applenél ilyen opció nincs.
Aki munkára használja hogyan hidalja át az esetleges szervizidőket? Az idő pénz.
Ezért tartsak mindig egy backup gépet?[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
válasz instantwater #111619 üzenetére
Örülök
Hát igen nem árt egy "otthoni" asztali gép sem. Nekem van 3 notim
egy régebbi ami több éves még indul új aksi van benne, lecseréltem egy ACERre amit használok munkára és van a Gaming noti, de nem ezekkel dolgozok így nekem ha egy hétig nincs gépem fel sem tűnne. Viszont telefonnal nem így lennék. Gondban is vagyok ,hogy küldjem el apple Care+ cserére mert nincs telefonom csak egy Androidos Se 20 Samsung ami nem kezeli az e-simet.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
Azért érzek némi laggot mikor itt írok és beillesztem az emotikonokat akkor pár mp-re megáll. ‹- ezeket
-
instantwater
addikt
válasz ricogsm #111624 üzenetére
Azért jónéhány óra egy wines/linuxos gépet felkonfigolni az összes vscode pluginnel, fentenni a szükséges futattókörnyezeteket, ssh kulcsokat frissíteni, stb.
Azért nem ugyanaz, mint mikor jön a szerelő és ott helyben megjavítja a gépet.
Nekem a Dellben 3x volt kijelző cserélve és 1x billentyűzet.
Széthullik, pedig csak asztalon használom, monitorra kötve.
Ráadásul 9000-es Latitude széria. A 7000-est egyszer nem kellett gariban javíttatni.[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Igazából semmi extra nincs fent.
De nem mindig érzem ezt.
https://ibb.co/k56zf4c[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
válasz instantwater #111629 üzenetére
2 napja nyúzom. Ne úgy képzeljétek el ,hogy megáll minden és nem csinál semmit. Néha megakadt egy picit aztán ment tovább szépen. Csak most kifejezetten figyelem mikor csinál ilyet. Nem vészes de észrevenni.
Mac Air1 alap gép.
SafariMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
aktív tag
válasz NemMo #111609 üzenetére
Nem megy a venti soha, ha megy akkor sem hallod 2000-3000rpm-ig, én csak iMovie-val tudtam elérni, hogy bekapcsoljon, ez így volt a 14" pro és most a 16" pro-nál is. Kitetten menüsorra (balról a második két 0 a totál rendszer fogyasztás mellett), hogy lássam ha sumákban elindulna, ezért tudom, hogy csak komoly terheléssel lehet munkára bírni.
[ Szerkesztve ]
-
torrente91
tag
Sziasztok, cégünknél lehetőségem nyílt hozzájutni egy MacBook pro 13 2015-höz. Keveset futott az akksija nagyon jó állapotban van, tényleg egy megkímélt eszköz. Kérdés, hogy érdemes-e ilyet vásárolni majd 150k ért még 2023-ban? Előre is köszi a válaszotokat!
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz torrente91 #111640 üzenetére
Nem. Az aksija biztos hogy nincs jó állapotban már csak a kora miatt sem. az egész gép már inkább 10 éves mint 5! Nézd meg mit tud a procija egy mostanihoz képest a cpubenchmark.neten és te is el fogod tudni helyezni.. egyáltalán 16GB ram van benne? A cég csinálna ezzel jo bizniszt. max 50 ezer.
-
Pano
addikt
150-ért nagyon sok szerintem.
-
huan
őstag
Sziasztok,
A Docker első helyéről el lehet helyezni valahogy a Findert?
Köszi -
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MacBook Air 2017 (A1466) laptomon, amin elment a kijelző, majd visszajött villódzva. Jelenleg semmi baja és jól működik.
Olvastam, hogy a szalagkábel lehet a hibás, viszont csak egyben cserélhető a kijelzővel.
Van erre esetleg valami másik megoldás? Vagy lehet, hogy csak "kicsúszott" a szalagkábel azért érintkezett rosszul?
Köszi,
Ákos
-
szebe
addikt
Jobb helyeken a "kiselejtezett" gépeket valamekkora kedvezménnyel adják, nem piaci áron (vagy felette). Ennyit tuti nem ér meg.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
desolator
senior tag
Egy olyan gondom lenne, hogy ha a macbookommal a windows-os gépemen lévő megosztott mappába közvetlen töltök torrentet, akkor iszonyat lassan történik. 300-400KBs-el megy (ha közvetlen a mac-re ugyanaz a fájl 4-5MBs). Ha viszont egy fájlt másolok ugyanarra a share-re mac-ről, akkor tök gyorsan átviszi a fájlt.
Mitől lehet ez?
Gondolkozom, hogy csinálok otthonra egy NAS-t torrentre, de ez igy eléggé elbizonytalanitott.[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
ReFleXx
addikt
nalunk ezeket 4eveskent 30ezert dobaltak anno
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs