Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz lmno #107155 üzenetére

    "Nekem a 6 éves Macbookomon meglepődtek a szervizben hogy milyen szép állapotú"

    Ez mondjuk mindent elárul arról, hogy ők milyen állapotú kijelzőhöz vannak szokva ebben a korban már... :D

    "Viszont amit itt művelnek egyesek az már (szerintem) a vicc kategória, ez az állandó tok/fólia mánia, nagyítóval nézegessük a staingate-et"

    Szerintem meg az nevetséges, hogy egy lassan 10 éve ismert hiba és még mindig itt van velünk. De persze nézőpont kérdése, hogy ki a hülye a történetben.

    "Most már eleve sokkal jobb helyzetben van aki drága gépet vesz, mert 3 év gari van rá, nekem még csak 1 volt."

    Mint a te példád is mutatja, az emberek hosszú távra vesznek MacBookot. Mire mész a 3 év garival, ha 5 évnél jön ki a hiba? Kapsz egy ajánlatot javításra egy olyan összegről, hogy közel annyiba kerül egy staingate mentes megóvott használt példány.

    Megjegyzés: Végtelenül toxikus másnak a pénztárcáját negligálva osztani az észt, én elhiszem, hogy van az a jövedelmi szint, ahol az ember nem aggódik ezeken, de akkor sem elegáns. Én nem szálltam be eddig sem a staingate rettegésbe és most sem tettem, de az, hogy ki-miért és mivel akarja megvédeni az egyébként olcsónak nem nevezhető kütyüjét az had legyen már az ő dolguk. Nekem sincs semmi extra védelmem, se tok, se fólia, se billentyűzet takaró, ha viszem valahova, csak bedobom a hátizsákom laptop rekeszébe. Btw ha lenne valami minőségi kijelzővédő fólia, mint telefonokra, azt még talán felraknám, de ennyi, foglalkozni én sem akarok vele állandó jelleggel. Ahogy azzal sem, ha valaki kendőcskét terít a billentyűzetre lecsukás előtt. Ő dolga. Az ő gépéből talán bizalomgerjesztőbb használt példány lesz 5-6 év múlva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák