- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz ΞΔGLΞ #107851 üzenetére
Keychron K2 pl. ilyen (van hozzá magyar keycap, háttérvilágításos, BT-n is tud csatlakozni, Mac-kompatibilis), de nem lesz olcsó kör.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dabgergo
őstag
Apple ID jelszavamat nem tudom resetelni Macbookon (iPhone-om nincs(, mert bárhogy próbálom az AppStore vagy az iCloud-os felület miután a reset passwordre kattintok ilyen szürkévé válik és nem csinál semmit, újraindítás sem segít:
Van bármi ötlet h mit tehetnék?
MBP 15" 2015 10.12.6
Egyébként épp akarnék rajta szoftvert frissíteni de nem listázza ki a lehetőségét, pedig régen ott volt. Lehet h azért mert nem vagyok bejelentkezve az Apple ID-val?
-
dabgergo
őstag
válasz dabgergo #107854 üzenetére
Jelszavamat közben nagy nehezen kitaláltam, így az megoldódott, de így sem jelenik most meg valamiért a szoftverfrissítésre kattintva semmilyen OS update opció. Mi lehet ennek az oka? Régebben tuti itt volt...
MBP 15" 2015 10.12.6SZERK: Head88: köszi, nézem!
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz dabgergo #107857 üzenetére
Az egyik melós gépem egy ugyanilyen 15" 2015 R9. A legújabb Monterey is szuperül megy rajta. (catalina vagy monterey legyen...bigsur nem lett túl jó rendszer...catalina brutál stabil...viszont hamarosan annak is megszűnik a támogatása...mindig az utolsó 3 legfrissebb kap supportot)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz ΞΔGLΞ #107859 üzenetére
Vigyázz, mert a linkelt billentyűzet nem ISO kiosztású, legalábbis a képek alapján.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lumpy95
tag
válasz ΞΔGLΞ #107859 üzenetére
basszus...elég durva ára van itthon a k2-nek. Cégtől közvetlen az iso kiosztású 65$..
Nekem nem iso kiosztású van (benéztem rendeléskor, de nagyon gyorsan hozzá lehetett szokni...)
Ha megoldható hogy kb 2 hét alatt itt van, akkor ne itthonról vedd (semmi extra költség nem volt rajta)https://www.keychron.com/products/keychron-k2-wireless-mechanical-keyboard-uk-iso-layout
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz ΞΔGLΞ #107851 üzenetére
Én ezt a témát nagyon alaposan körüljártam anno és inkább vettem egy touch id apple billentyűzetet és lemondtam a háttérvilágításról. 2 db apple és magyar kiosztásút találtam, de ezek 5-10 ezres kategóriák voltak és utána olvasva akad baj velük pl bizonyos betűk layout szempontból felcserélődnek stb. Én elengedtem a dolgot, talán egyszer az apple csinál világítós klavit
-
garage112
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #107850 üzenetére
Bocsánat, gyorsan fényképztem.
Nem bontatlan dobozos volt, itt szereztem HA-n.
Igen, valószínű víz, beázott a “sátor”, amit kaptunk a technika fölé.
Ezen talán jobban látszik:
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy két Macbook Air és az iPhone 13-om között valamiért néhány e-mail címet nem szinkronizál le az iCloud, ugyan ez a helyzet a kulcskarikával is, néha felismeri az egyik gépen elmentett jelszavakat a másikon, néha meg nem és elő kell keresnem manuálisan.. Ez mitől lehetséges? Mindenhol be vagyok lépve az iCloudomba.
Emailnél arra gondolok, hogy írnék egy levelet és elkezdem gépelni a nevet, vagy címet és nem dobja fel, mintha soha nem kontaktoltam volna vele. -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Az tényleg lehetséges, hogy a gyári Mac Mail programban nem lehet csatolni úgy egy képet, hogy az a üzenet mezőben ne jelenjen meg ?
Megnéztem a beállításokat és olyan opciót találtam, hogy
1. beszúrás oda, ahol a kurzor áll
2. üzenet végén
3. ikonként jelenik megLétezik, hogy nem lehet csak úgy mellékletként hozzáadni, hogy ne jelenjen meg
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van aki fel tudta varázsolni Mac-re a MiktoTik WinBox-át?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
moleculez
veterán
válasz ΞΔGLΞ #107880 üzenetére
Nem erre szoktam azt mondani hogy szép. Millás' gépedhez igazából soha nem érsz hozzá. Én mindig úgy érezném hogy nem is az enyém. De ez csak az én véleményem. Sztem a laptop az ilyen használati tárgy, karcolodik, megutodik🤷🏻♂️
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
kchris78
veterán
IMHO nem ilyen tokban védeném a notebookot. Én vettem egy briefcase jellegű tartót, amibe belerakom ha vinni kell valahova a gépet. van szivacs körülötte igy. Akkor hurcibálás közben védve van az ütésektől is.. Ha meg kiveszem asztalon nem fog karcolódni, mitől? PErsze ágyban leesés etc.. az érthető. Nekem 2016os 15" notebookom igy jol van ma is.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz moleculez #107890 üzenetére
Ne haragudjon meg senki se, de én kompletten nem értem ezt a laptop-tokozást mint témát egyáltalán. Teljesen rendben van, hogy egy kézben használatos eszköznél (iPhone, iPad) ezek a tokok és képernyövédöfóliák / -üvegek védik az eszközt az esetleges elejtés során vett ütközéstöl, és abból származó sérülésektöl, valamint a képernyökarcoktól... de egy asztalon használatos eszköznél (aminek a képernyöje sem érintös), mi szükség ezekre?? Persze, mivel hordozható eszköz, ezért hordozni én is táskában hordozom a laptopot, nem csak úgy kézben, de miután az asztalra kerül és ott dolgozol vele, totál fölösleges az összes extra... védelmi szempontból - esztétikai szempontból már más téma, ha vkinek kell az extra, jó értelemben vett cicoma a gépre. De összességében csak ront a termék küllemén és tervezett höelvezetésén minden extrán rápakolt akármi. Ez utóbbi pedig fizikai tény.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
Soha életemben nem ejtettem el még egy laptopot se, pedig 30 éve vannak laptopjaim (igen, még egy IBM Thinkpad 300 ~1992-ben volt az elsö gépem). Persze akinek ennyire lukas a keze, annak megértem ha kell.
Kulcsot meg eleve nem teszünk elektronikai eszköz mellé ugyanabba a zsebbe. Sajnos idövel kikopnak az odafigyelésre beállt mentalitások.[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor még egyszer.
Nekem 16-os, 64gb M1 max van, nincs rajta semmi, de ezt a lányomnak vettem és tudom, hogy ez a tok csak védeni fogja a lapost, mert viszi magával mindenhova és nem fog törődni az épségével.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Parson #107892 üzenetére
Egyetértek.
Ha meg szállításhoz kell én ezt vettem, itt ajánlotta valaki. Kemény tok, tehát valóban véd is. Pluszban amit már leírtam itt róla, hogy sok tokkal ellentétben nem ugyanazt árulják 13 és 14 colra, hanem mindkettőre külön van. tehát tökéletesen illeszkedik a szállítás alatt benne, nem mozog. Baromi prémium cucc.ΞΔGLΞ: Szerintem neked is (illetve a lányodnak) ez lenne a legjobb.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs