Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Stauffenberg #105602 üzenetére

    nah jo, de hiaba csinalnak meg armal, ami nem apple jeleneg... maga a cpu is gyengebb, nincs unified architectura, gpuknal megszokott sebessegu ram, rovid idon belul pontosan raoptimalizalt swek, mert pcs piacon ezek a dolgok nincsenek egy kezben. es nem latom, hogy mi lenne a piaci erdek vagy hajlandosag hogy 5-6 jelentos ceg osszedolgozzon ennek eleresehez.

    a masik, hogy az apple diktalja a piacot, amit ok csinalnak, az uber, amit mas az szar. teljesen fuggetlenul attol, hogy korabban mar volt hasonlo megoldas. meg a mindenfele idiota otleteikbol, mint a jack elhagyasa, vagy a portok elhagyasa is trend lesz, pedig mindenki tudja, hogy orbitalis baromsag (userek szempontjabol biztosan, az apple meg rohog a markaba, hogy az eddig ingyen melle csomagolt fules helyett eladjak 100-200 euroert a mereg draga fuleseket, es veszik a toltoket, etc).

    ez a pc jovoje is, de nem hinnem, hogy ez az armon mulik, es ido kell hozza. eloszor mongy eros socokat kellene gyartani, pl az xbox siman alkalmas lenne hasonlo szerepre, mint pl egy mac mini vagy studio, de piaci okok miatt megsem lepik meg, hogy wint rakjanak ra (valszeg nem csak a pcs gaming piacot nyirna ki).

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák