- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz -Faceless- #38249 üzenetére
Ez kimaradt az ajánlásokból:
[DRIFTERS]
Ha a HELLSING ULTIMATE tetszett, akkor ezt zabálni fogod
Igazi jó kis véres belezős ereszd el a hajamat, EPIC felállással.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
tDr1v3r
veterán
Ennyitől azért nem fog meghalni, most regenerálódik. Úgy néz ki hogy a következő részben bekövetkezik az amit vártam... mondjuk megint faszán ellőtte a rész végi preview, de ezen már nem csodálkozom.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Normál minőségben:
Code Geass: Lelouch of the ResurrectionLive-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
YESS!
Most hogy az Unicorn véget ért, a szabad kapacitást megint jól használják ki!
All hail Leloush!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
KaitouP
nagyúr
Fantasztikus volt ez az Another! Pár éjszaka alatt végig is sikerült nézni, nem gyakran húz be valami ennyire mint ez az anime, pláne úgy hogy 4-5 részt is megnézzek egymás után. (Oké, ~24 percesek, de akkor is... ) Az első rész lassan nyitott, de pont jó volt így, aztán miután beindultak a dolgok, hát... gyakran hagyta el a számat az "ó ne már, b*zdmeg" mondat. Nagyon brutális volt, és elég szemét, megkedvelem a karaktereket, aztán tessék...
Sakakibara rémálmai meg egyenesen ijesztőek voltak.
Gyönyörű animáció, remek hangok (nagyon szerettem a japán szinkront), karakterek, sztori: 10/10Más: Kell!!!
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Nova96
őstag
Shigatsu wa Kimi no Uso + Ova
Én ez a animét, hogy tartogattam és védtem magam a spoilereitől. Milyen jó megérzés volt, hogy ezt érdemes egybe letolni és kivárni a bd-t.
Próbálom megfogalmazni, hogy milyen érzés volt nézni,de csak adott animékből lévő érzéseket hozta elő, ami nem baj, sőt rég volt ami megmozgatta a lelkivilágomat.Ha az egyel felettit nem nézem.
Megmozgatni megmozgatott, de vagy túl sok hasonlót láttam. És még mindig nem negatív dolog, hiába tűnik annak.túl kiszámítható volt
Eszméletlenül ajánlott megnézni, annyit sajnálok, hogy nem kaptak elég mélységet a dolgok...és megint magamra cáfolok, mármint de! Kaptak, csak mint pl. egy itt is meglehet volna hasonlóan csinálni. Talán vagy lehet így volt jó.Nem is hullámzok többet, ajánlott, biztos, hogy élményként fogod megélni, alapból nyert ügyed van ha szereted a klasszikus zenét.Clannad-nál Őszintén nem tudom , melyik lenne jó folytatásnak ha folytatják vagy ha nem?
Én örülnék mert főszereplőnket meg kedveltem nagyon, de nagyon sok helyen elronthatják. -
veterán
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Mister_X
nagyúr
Még rémlik, hogy külföldi fórumon szedtem össze nagyjából 10 bizonyítékot, miszerint Lelouch nem halt meg. Ott volt még valami keresztes lovag, aki elküldött a halál f*szára, hogy ezzel meggyalázom lelouch önfeláldozásának tényét meg a készítők is elismerték meg blabla. Visszaírtam neki így cirka két év távlatából, az első kamerás felvétel megjelenésekor, nem válaszolt
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nonsen5e
addikt
-
Hintalow
senior tag
válasz unclefucka #38269 üzenetére
Ami a legtöbb esetben kakit sem ér, mert jó részük (főleg ami nem épp a lefrisebb cucc) totál döglött torrent
Én is meg leszek lőve a cuccok beszerzésével
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz unclefucka #38269 üzenetére
Vagy leszeded a tokiói könyvtárból.
Működik, és van rajta friss szajré.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
unclefucka
senior tag
válasz -=RelakS=- #38271 üzenetére
Igen, ezt az oldalt már régen használtam, el is felejtettem.
Köszi, majd rálesek.Hála az égnek, a HS oldala működik, csak "mágneses" letöltést lehet használni, ami nem gáz.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz unclefucka #38272 üzenetére
Lehet, hogy az anirena is megérdemel egy próbát. Azt nem látom, hogy mennyire friss a tartalom.
-
Darth_Revan
veterán
Na Baka sem megy
-
GODx
tag
Akkor úgy érzem, lőttek a jó öreg több száz gigás 1080p 10bit remuxed torrenteknek.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
F34R
nagyúr
válasz Darth_Revan #38275 üzenetére
We will be taking the site down for maintenance/server upgrade in the next hour. Expect a prolonged downtime 24-48h.
Szoval veluk meg nincs baj, csak privatok lettek.
nyaa-rol van cached site https://nyaa.pantsu.cat/
kar ertuk : (
-
-=RelakS=-
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz -=RelakS=- #38278 üzenetére
IGEN IGEN xD
-
KaitouP
nagyúr
Death Parade -t akartam tölteni tegnap nyaa-ról mikor lelőtték az oldalt. Nézhettem a fos verziót indavideón, 3 részt legyűrtem de inkább elkezdem elölről majd jobb minőségben.
Ötlet hogy hol találnék 1080p verziót fasza hanggal? Vagy hagyjam egyelőre...
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
F34R
nagyúr
Amennyiben nem kapjuk vissza vasarnapig a nyaa-t akkor abbahagyom az animezest..
-
Mister_X
nagyúr
válasz nonsen5e #38284 üzenetére
Egyrészről ez nem mentség: egyrészről így jártunk, másrészről alapelveket sért a téma. Harmadrészről Crunchyroll kb. minden platformra (én PS4-en használom).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-=RelakS=-
veterán
Gehehe....
Google: rákeresek valamire: In response to multiple complaints that we received under the US Digital Millennium Copyright Act, we have removed 4 results from this page
Aztán még ott van ez:
If you wish, you may read the DMCA complaints that caused the removals at LumenDatabase.org: Complaint, Complaint, Complaint.
A "Complaint" szavakra kattintva meg találok egy rahedli url-t, hogy miket kellett a Google-nak kiszűrniKösszépen
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mister_X #38287 üzenetére
VPN nelkul meg enyhen humoros a kinalata, a minosegrol meg ne is beszeljunk...
En most az Anilab-bel szemezek mondjuk, de az megint regiozaras, viszont elvileg jo a kepminoseguk.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #38289 üzenetére
Ahogy elnézem, minden futó sorozat elérhető itthonról is (már amit én nézek, azt a kb 12 sorozatot), a kínálat persze nem nyúl vissza az ősidőkbe, de pl. SAO-t is azon kezdtem újranézni.
2005-ös Angel Heart mondjuk nincs rajta (itthonról?), de azt más forrásból is nézem.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mister_X #38290 üzenetére
Most rákerestem, se az AoT, se a Sakura Quest, se az Eromanga Sensei nem elérhető a magyar régióból. Én csak ezt a hármat nézem a szezonból.
Nekem volt előfizetésem, mostanában guest passokkal használom néha (mangák miatt), de sok gyomrom nincs hozzá... az évek alatt sem tudtak összehozni egy HTML5 alapú lejátszót (mondjuk a Premium+ előfizuhoz van, de az elég bugos), ezt meg gondolom nem kell magyarázni.
-
F34R
nagyúr
Stream nem alternativa, egyreszt nincs minosegi internet elofizetesem (village rulz), masreszt regi sorozatokat is szoktam nezni, amit nagyon nehezen talalok meg, harmadreszt ocska lejatszon es tv-n IS kenyelmesebb neznem mint a gep elott.
Persze hogy van mas alternativa, csak azok is gyengelkednek valoszinuleg azert mert nyaa-rol cachelik a legtobb torrentet.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Totheground #38293 üzenetére
Bakker...
Ez csúnya volt. Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #38293 üzenetére
Kabbe Az a feher bimbotakaro valami orgazmikus..... mnyaaa
-
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
Szegény... :}
-
unclefucka
senior tag
Most, hogy kezdünk magunkhoz térni a nyaa elvesztése miatti sokkból:
Mi történik, ha fogunk egy csomó legendás animét, mindegyikből kivesszük a jót, összegyúrjuk és leöntjük egy "eredeti" cukormázzal? Hát ez!
Frame Arms Girl:Nem eredeti, távolról sem, csak a köntöse más. Nincs benne semmi kiemelkedő. Nem mélyenszántó, mondhatni felszínes. Tele van klisékkel.
Viszont szórakoztató és ez a fontos, nem?
Páncélruha lányokon: Infinite Stratos, Kantai collection, bármelyik mecha-anime
Indokolatlan mennyiségű shimapan villantás: Strike Witches
Harc egy táblán: Duel Masters, Yu-Gi-Oh, Beyblade, stb.
Gyűjtsd össze mind: Pokémon
Mesterséges Intelligencia: Chobits, Miss Monochrome
Innentől kezdve az ecchi elemek jelenléte magától értetődő.
Akinek tetszett egynél több a fent említett címekből, az nyugodtan nézze, mert kikapcsolódásnak tökéletes.
A grafikája rendben van, bár szerintem több benne a CGI, mint kellene.Képzelem, hogy hány otaku-freak fogja megállás nélkül "rákötögetni a töltőre" a kis figuráit, ha megnézi a sorozatot. (Nézd meg, megérted) [ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
veterán
válasz unclefucka #38299 üzenetére
Az elso resz kb felénél mondtam, hogy no freakin way.
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest