Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Hagure Yuusha No Estetica

    Egy új fajta anime kezdés látható benne, más animébe ilyenkor van vége ez ott kezdődött. A történet nagyon tetszett Főleg mivel egy olyan főszereplő kapunk ami nagyon ritka, magyarán egy tökös főszereplő.
    A szereplők átlag karakterek, de a személyiség kicsit más, így jó volt. Elegendő ecchi volt benne és elég sokszor nevetem is rajta. Amivel problémám volt az a grafika, de nem az anime hibája hanem annak, hogy a cenzúrázatlan verzió gyengébb lett, így aki nem látta érdemes lenne a br-t megvárni.
    2. évad kötelező neki, ha már szinte a 12. rész arról szólt, milyen jó is lesz a következő évad.
    Hiba, hát karakterek, talán nem elég változatos, de egyébként egy jó anime, a főszereplő miatt megérdemli a pontot amit adtam neki.
    Összegezve: jobb ecchi, de nem közelíti a SnQ, KissXsis stb., de nem ez volt itt a mérce. Egy kicsit új ecchi gondolat, mivel ált. nem ez a alap felállás, így egy új hangulat van. És humor és van benne és harcok shounenbe mi más kéne még.:DDD
    8/10

    Oda Nobuna no Yabou

    A történet elégé érdekes én inkább mondanám idézésnek, mint véletlennek. Így marad az idézés mint ZnT-be, csak itt fordítva, csak mégse olyan. :DDD
    Történetbe elég sok dolog történik és tanulságok is vannak benne, de szokásos dolgok benne vannak. A csaták nagy része jól megvolt csinálva, de persze nem minden, mert az elég sok munka lett volna és felesleges is. A történetről ennyit, szerintem elég jó lett.
    A grafika rendbe van és a látvány dolgok is tetszettek, de valahogy mindig a H.O.T.D bizonyos része jutott eszembe arról a látvány elemről. :D
    A karakterdizájn egyedinek mondható, mert elég ritkán láttok ilyesmit, de azt mondom nem rossz, de nem is nagyon jó, szóval szó-szó.
    A zenék tetszettek, elég jól ellettek találva, de nem lett kedvenc. A szinkron hangokról pár szót.Egy két szinkron hangot nagyon eltaláltak pl. Edenből a főszereplő hangja nagyon jó lett itt is(Takizawa), és a többi szereplő is. A loli hangokból egy nem tetszett, egyszerűen szerintem béna lett nem jött át az amit akartak ott.
    Karakterfejlődések vannak benne, szinte végig. És persze a vicces ecchi-s jelenetek nem maradhatnak ki és itt szerencsére csak a jobbak voltak nem minden sablon vicc. És a kapcsolatok, itt szerencsére van.
    Összegezve: Szerintem érdemes rászánni az időt elégé le tudja kötni az ember, az utolsó 6 részt egybe néztem, mivel volt végre egy kis időm, és nem is tudtam lerakni hajnal 2 óráig.
    És ha kicsit vicces, akció és egyéb nyalánkságba gazdag animét akarunk látni érdemes bele nézni. És érdekel mikorra hozzák a második évadot, mert ebből mindenképp várható. A befejezés miatt és tudtommal elég jól ment, attól függetlenül, hogy a SAO minden mást kihúzott mellette.
    8/10

    Accel Wolrd

    Kezdjük azzal amit korábban orichalcos is mondott, próbáljunk ne a SAO-hoz hasonlítani és akkor észre vesszük hogy igen is egy jó animét láthatunk. A történtet a SAO után játszódik és vannak össze függések, de nem muszáj úgy nézni, mert ha csak nagyon figyelsz lehet észre venni, kis apróságok.
    A történet tetszett, és érdekes volt. Szerettem az olyan animét ami a jövőbe játszódik mindig elmélkedek ezen így lekötőt. És elég jól volt össze rakva a részek, de a végét rövidebbre hagyhatták volna és akkor más is kerülhetett volna bele. De kell a 2. évadra is anyag gondolom én. A vége felé egyszer fel is idegesített, hogy elhúzták de a végén még, se tudom mínuszként felírni, mert jó lett. A néha feltűnő kevéske ecchi nagyon is kellet oda. Ha nem lett volna, szerintem túl komoly hangútlatot adott volna, neki pedig ez nem egy dráma. Az ötlet maga ami az animébe van....hát...kéne. :DD
    A karakterek elég változatosak voltak és mind szerethető volt, igaz voltak kivételek, de arról nem beszélek. Legjobban Yuniko tetszett, és ö elég kedvenc karakter lett az animéből. Csak keveset szerepelt. .DDD És akkor jöjjön a főszereplő a kis duci, nekem azzal nem is lett volna bajom, de csak a gondolat menetel volt.->
    A anime karakter lányok általában 150-160 cm és ettől volt Haru 1 fejjel kisebb magyarán 130cm? ... Mi a francra gondoltak?
    Ha az Edenből lett volna a Yutaka Isazu akkor nem is kötők bele, mert az jó, na mind1.
    A lány karakterek mind moek voltak, de valahogy nekem csak Chiyu volt moe... a vége felé lett Pillangó is. A motorosért meg +1 nagyon jó lett a karaktere.
    A grafika rendbe volt, br-be megnézzem hátha jobb lett. A Parlament a végén elégé "be*aszott". Kicsit néztem rajta hiába volt róla szó a fórumon.A zenék jók voltak, de a OST zenék jobbak voltak, de egyik se lett kedvenc.
    Összegezve: Ha jobban eltudtam volna tekinteni a SAO-tól talán több pontot kapott volna, de így nem adhattam neki többet. Mivel nem tudtam annyira eltekinteni tőle. Az utolsó 8 rész ment egybe és azt érdemes is egybe nézni mert elég akció dúsra sikerült A 2.évad város, de előtte az OVA, hát érdekes volt és legalább megtudtok az első betűjét Pillangónak :D S...hm.... De, vissza fejlődött személyiségileg Haru....de ez várható volt.
    8,5/10

    Campione!

    Ha a animet le kéne írni egy mondatba talán az lenne: " olyan mint a Hyakka Ryouran: Samurai Girls", csak eltér egy két dologba. Kicsit tökösebb főszereplő +Kirito hangja. Egy szóval a jó kategóriába tartozik. A történet maga tetszett kis történelem/mitológiát mutat be, nagy részt ecchivel. Egész jól lefoglalt és nem a hibákat kerestem benne csak jó volt. Igaz, voltak benne sablonok, de nem írnám mert spoiler. A vége tetszett +1 OVA és talán 1-2 év múlva folytatás pl. Samurai. De, ha nem jön akkor se hallok bele, mert nem egy remek mű volt, csak egy erős jó. (Kicsit sok a jó, szócska bocsi. Próbálom nyomatékosítani.:D)
    A karakterek szokásos ecchi karakterek, talán Erica jobb volt mint az átlag ecchibe. És persze Kirito hangjával lévő emberke. :D Szerintem ehhez a szerephez pont illet a hangja hasonló karakter mint a SAO-ba. Csak itt háremet kell eltartani, úgy mond. :D
    A zenék átlagosak, OST is szóval hallgatható, de nem kedvenc. A grafika hát 2012 legjobbját nem érdemli, de nem volt rossz. A karakter ábrázolásnak egy ritka formáját alkalmazták érdekes volt. De, a rendes anime ábrázolást jobban szeretem.
    Összegezve:
    A végét egybe letoltam 8-13 érdemes megnézni ha szereted az ecchit vagy a Samurail Girl tetszett, vannak hasonlóságok benne. Nem remekmű, de érdemes megnézni. Nem is tudok mit mondani max annyit nézzed. :DD
    8/10

    La storia della Arcana Famiglia

    Első rész nagyon nem győzőt meg, és mivel kevés az időm csak a jobbakat nézzem meg.
    Később majd megnézzem talán. Elég hülyére sikerült a második rész is. Majd talán máskor.

    Tari Tari

    K-ON! óta nem láttam zenés animét így nagyon jó esett az anime megnézése. Minden zene nagyon jó volt, fülbe mászó, de még se kedvenc. A történet magába egyszerű, szerintem elég kiszámítható de jó története van az átlaghoz képest. A szereplők is nagyon jók igaz mind átlag karakternek mondható egy, kettő kivételével. És minden fontosabb szereplő szerethető volt. A grafika hozza 2012-es szintet elég jól kidolgozott anime, igaz a végén néha előfordult néhány rosszabb rész, elfogyott a pénz? De, csak pár másodperces volt szóval nem volt zavaró. A karakter dizájn a 2012 felkapott extra moe, ami szerintem nem volt rossz, de kicsit sok volt néha. A SAO Kirito hangja ide nem illet, de nem volt rossz. A szereplő hangok is nagyon jók voltak. Elég jól le lett zárva szerencsére, nem a szokásos szét vágott történet befejezést kaptuk.
    Összességébe aki szereti a zenét, kis humort, slice of life-t annak érdemes megnézni, egy jó anime, ami lefoglalja az embert. A zene felhúzta a pontot szóval kap egy gyengébb
    8/10

Új hozzászólás Aktív témák