- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #14796 üzenetére
Nem néztél elég Pokemon-t, Onii-chan no Koto-nak nem sok köze van ahhoz a rajzstílushoz. A fura anatómia ellenére még 'szép' (vagy legalább jó minőségű) is a rajz. Na meg volt benne "Kiss x Sis szerűség", nem láttad a többször felbukkanó reklámplakátokat? [Szerk.: És ez nekem jobban tetszett, mint a YnS, pedig egyik se szívem csücske.]
Denpa Onna. Crystalheart +1.
Az OVA-t még nem láttam, így nálam még egyelőre a "folytatást neki!" sorozatok közé tartozik... bár erősen kétlem, hogy egy epizóddal lezárnák, és megmagyaráznának minden szálat. Mindenesetre újra fogom nézni a sorozatot az ova előtt, az biztos. Érdemes rá, jó volt. Nekem nagyon tetszett, zseniális hangulata volt, iszonyat jó ötlettel, és valami ullttttraamoeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Csupán a sztori van nagyon az elején.(#14798): Az, hogy valami mestermű vagy sem, nem feltétele annak, hogy az ember helyesen értékelje.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Crystalheart
őstag
válasz Nova96 #14800 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy mestermű volna (egyelőre ezt el sem dönthetjük, míg be nem fejezik), de azért kemény az Onii-chan no Koto mögé pontozni egy hozzászóláson belül.
Tényleg nem fogom részletezni, ez volt kb. a második anime, amit megnéztem, és régen volt, egy éve De arra emlékszem, hogy nem 7 pontos volt, és a hangulata nagyon megkapó. Az első évadban úgy tűnik, hogy az első 3 részre összesűrítették a történet nagyobb és fontosabb részét - ez az első 3 rész önmagában viszont szerintem nagyon jó -, azonban a következő évaddal mindez módosulhat.
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #14801 üzenetére
ullttttraamoeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Csupán a sztori van nagyon az elején.
Na ez lehet....
első három rész inkább első 4. de igen annak volt egy megkapó hangulata és utána elveszett... épp ezért pontoztam le....lehet elrontottam... de az elejéhez képest utána már csak a végén történt kis dolog..Nem néztem eleget pokemont.....pedig elégé hasonlít rá .....saját vélemény, de egy szóval se mondat rossz minőségű a rajz....
Bakemonogatari g*ci sok pillanatra felugró szöveg.... alig tudom leállítani néha..... és megtalálni azt a kis részt....
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #14803 üzenetére
"de egy szóval se mondat rossz minőségű a rajz...." (mondat? vagy mi van?)
>>> "A karakter rajzolás valami förtelem azt hittem megszokom, de szinte mindig a Pokémon és társai jutott eszembe erről a karakterről."
Ha nem lenne ott az a jelző, még akkor is a Pokemon-hoz hasonlítani azért...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #14804 üzenetére
mondtam*
förtelem a ábrázolásra írtam, nem a rajzra irányul ezek szerint nem sikerült jól fogalmaznom.
Bakemonogatari
Ez jónak tűnik, de remélem az első 2 percbe történt ábrázolás nem fog elő jönni...azaz a felugrik sok szöveg és alig lehet belőni hol mit írtak... utána már jó volt. -
Nova96
őstag
válasz Totheground #14808 üzenetére
BD rip persze cenzúrázatlan az elején lévő jelent szóval szerintem 100%.
Danshi nekem nagyon tetszett itt látszik mindenkinek más a véleménye.
Denpa-ról meg fentebb írtam miért..
Elégé nehezen tudok leállni vele... Szerintem hamar lefogom tolni aztán jön a 2.évad... De előtte be kéne tuszkolni a két másik animét. -
TrakToros
tag
válasz Nova96 #14796 üzenetére
A Sora no Otoshimono filmet magyar vagy angol felirattal nézted? Akármerre kerestem, nem találtam magyar feliratot hozzá
Ha te magyar felirattal nézted, akkor honnan szerezted be? +minőségi felirat volt vagy valami gyorsba összecsapott szerencsétlenség?
Köszi.
A traktorosok,kombájnosok jó emberek:)
-
Nova96
őstag
-
TrakToros
tag
válasz Nova96 #14812 üzenetére
Köszönöm szépen.
Valaki valami tapasztalat, hogy érdemes-e ezzel nézni, van-e elég jó minőség? Vagy érdemes várni még más csapatra is, hogy lefordítsa és legyen miből válogatni? Egyszer találkoztam már olyan felirattal, ami tele volt helyesírási és fogalmazási hibákkal, de annyira sok volt, hogy már idegesített.
A traktorosok,kombájnosok jó emberek:)
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #14815 üzenetére
Igazából ennél nem csak a cenzúra a változás a TV-hez képet, hanem irdatlan sok jelenetet totál át is rajzoltak, vagy egyáltalán a nagyon sok felbukkanó szöveg helyébe is rajzoltak valamit. Mintha sürgették volna a készítőket, és a TV verzió egy félkész valami lenne, ami nem készült el határidőre.
-
Archanon
őstag
válasz Darth_Revan #14818 üzenetére
Az a fránya védőfólia.
Nagyon szép, és dvd+br-ért még egész jutányos áron is van. De mégis mit kell csinálni az európai dvd lejátszókkal, hogy le tudják nyomni? O_oGuild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Tirexi
addikt
Grat.
Ment a Like és a Sub. -
Darth_Revan
veterán
válasz Archanon #14819 üzenetére
Európai lejátszók 2-es régiókódolással vannak ellátva, ezért nem viszik az 1-es kódolt lemezeket, amikor berakod, akkor szépen szól, hogy "nana, itt nem lesz filmezés, mert rossz a régiókód", tehát a legtöbb anime DVD, ami az USA-ból jön, alapból nem egy. Alapból alatt pedig azt értem, hogy sok lejátszót (még az a 7 éves no-name Tescos lejátszó is, ami nekem is van) könnyen át lehet tenni régió függetlenné szerviz kód beírásával (van lejátszó amit nem lehet).
Blu-Ray lejátszónál viszont más a helyzet, ott a legtöbb lejátszónál ingyen te magad csak a DVD lejátszás részt tudod régió függetlenné tenni, a BD lejátszó rész marad "B" kódolású. A legtöbb lejátszónál ha a BD részt is függetleníteni akarod, akkor extra pénzért kell venni hozzá kütyüket, túl macerás. Viszont van pár darab lejátszó, 1 Panasonic és a Toshiba BDX3200, amit egy ingyenes FW frissítéssel függetleníteni lehet, ha minden jól megy, akkor egy olyan Toshibát majd pár hét múlva beszerzek (Én idióta nem vettem meg, amikor le volt akciózva 24.000Ft-ra....)
Igen a fólia picit hátul odaragadt a dobozhoz, nem akart lejönni Széttépni meg nem akartam, mert ha tudom, akkor megőrzöm, mert ha a fóliában marad a doboz, akkor a lemezeknek is hosszú-hosszú ideig megmarad az "új szaga" (tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Darth_Revan #14821 üzenetére
Ha Blu-Ray lejátszód lenne már most, a S&W br lemezeit nem is vinné, csak ha függetleníted? Ehh, na ma is tanultam valamit.
Fólia... ilyen egy igazi gyűjtő/rajongó. (Na majd egyszer én is... egyszer..)
(#14823): Ahha, tehát ez egy kivételes eset.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Darth_Revan #14821 üzenetére
hmmm gratula hozza , szep Bluray
-
Nova96
őstag
Grat.
Bakemonogatari egy kérdés miért jön fel néha, hogy piros,fekete és még a színek?
Vagy a végén megtudom?
-
Tirexi
addikt
Emberek... School Days... végignéztem...
Hát őőőőő mindenre számítottam csak erre nem. Most pár nap pihenés és és és elmondom mit is láttam...
Ez volt eddig a legbizarrabb anime ami valaha megfordult a gépemen annyi biztos... -
Crystalheart
őstag
válasz Tirexi #14826 üzenetére
Az a valós sztorija, hogy fogták az eredeti visual novelből kb. az összes lány route-ját, a sztori törzsét ezeknek az összekalapálása adta, majd fogták három extra bad endingjét (volt vagy 20+másik endingje), összegyúrták, tettek még rá két lapáttal, és az lett az anime vége. Jó, mi? Ebből kitűnik, hogy nem kell mély értelmű dolgokat gondolni a bizarrság mögé, egyszerűen így akartak formabontóak lenni és sokkolni a nézőket. Ami bizonyos értelemben sikerült is.
-
Archanon
őstag
válasz Tirexi #14826 üzenetére
Ne aggódj, hamar elmúlik a hatása, és rájössz, hogy mekkora baromság és képtelenségözönt láttál. [link]
-
Nova96
őstag
válasz Nova96 #14825 üzenetére
Up!
Ez nagyon jóóóóóó még két rész van belőle...aztán az OVA és pihenőre küldöm, mert a másikból még nincs BR.Tirexi
Agyzsibbasztás lvl ~
Következőnek egy jó kis ecchit nézzél. Igaz lehet marad hatása mint nálam.... mindig számítok a School Daysos hatásra az ecchinél....ez már így marad.. -
Psych0
őstag
Ez volt mar?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
veterán
Tényleg el is felejtettem anno mit is mondtatok, lesz ebből új évad?
Everybody lies.
-
Nova96
őstag
válasz Tirexi #14832 üzenetére
Mint írtam nálam bennem van a top 10-be. Érdemes végig nézni.
De a BR-t várd meg mint fentebb írták.
Totheground
De nincs végig BR-be egy hete azt mondtátok még az utolsó nem jött ki.
Szerintem ezzel sincs gond, de ott abba hagytam ahol írtam és neki kezdtem a Code Geass-nak érdekesnek indul, de egy két sablon elem bele került majd meglátom mi lesz a vége. -
Nova96
őstag
válasz Totheground #14840 üzenetére
Mi a program?
orichalcos
Én írtam egyszer... ez úgy a fele az animének.....OVA-t érdemes megnézni az a egész előtt játszódott. És folytatást ne nagyon várj.... mert nem lett felkapott.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Deadman Wonderland
Na nebazz hogy ez csak ennyi volt. WTF? Miért nem fejezik be???
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Pttypang #14845 üzenetére
SPOILER
A szerzetesre elcseszett időt, jobban is kihasználhatták volna. Az tök felesleges volt. Csinálhattak volna több párbajt, elővehették volna hogy ki volt az igazgató, ki volt a végén a hirtelen megjelenő "legerősebb" harcos, kiderülne hogy a csaj a pirospozsgás, stb... Simán ki lehetett volna hozni belőle vagy 30 részt
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #14847 üzenetére
jo kis linuxos app
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #14847 üzenetére
Kösz,majd megnézzem.
Régóta szemezek vele hátha jobban beválik mint a mphc... igaz nincs vele semmi gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest