- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Darth_Revan
veterán
Újra elkezdtem nézni a Seto no Hanayome-t, még mindig ugyanannyit röhögök rajta, mint régen, amikor láttam, hihetetlen egy sorozat, Rosario+Vampire mellett ez a másik top favorit Gonzo anime nálam
TV-n most még néhány olyan dolog is feltűnik, amire nem is emlékeztem...
-
jahrn
senior tag
válasz maross #14101 üzenetére
Hat, es a kb 800Gb kb 10+ ev alatt gyult fel szal nem aggodom (ill ha vminek megjelenik a jobb minosegu valtozata az lecserelesre kerul). Mire megtelik lehet h nem is lessz tobbe HDD
Btw, most neztem meg az aniDB-n a statomat:
Anime 604
Episodes 7474
Files 7733
Size 1841.87 GB
Watched 7474
Watched 100%
AniDB in mylist 5.79%Lehet h ideje lenne pihentetni az anime-kat? Hiaba 10+ ev alatt gyult igy ossze akkor is tul sok az a Time wasted: 117 d 14 h. -.-
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a baj, hogy én 1,5-2 év alatt majdnem annyit néztem..
Anime 270
Episodes 5225
Files 5225
Watched 4535
Watched 86.79%
AniDB in mylist 4.05%
AniDB watched 3.51%
Time wasted 77 d 13 h
Pedig nekem csak egy kis 250es vinyóm van..
[Meg asszem még hiányos is az anidb-s listám..]
Bezzeg ha lenne egy terrás vinyóm.. huhuEverybody lies.
-
válasz Darth_Revan #14104 üzenetére
Wowba ment tobb is 2 ev alatt
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crystalheart
őstag
válasz Pttypang #14105 üzenetére
Hehe, nekem 23 nap egy év alatt, amióta elkezdtem nézni. Emberek, nekem már ez is soknak tűnik. Ez már kétharmad hónap folyamatos videó. Ennél sűrűbb biztosan nem lesz, nem vagyok én függő, van nekem más dolgom is.
Ja, a 12 éves kishúgom kb. ugyanennyi idő alatt 56 napnál tart. Az a kemény.
-
törölt tag
válasz Crystalheart #14107 üzenetére
Szívesen megismerném azt a drágát :3 (barátilag)
-
Nova96
őstag
Valaki tud segíteni anime-planet-ről mennék át anidb-re mert úgy is ott keresek animét.
Csak egyszerűen nem tudom leszedni a listámat róla.....mylist.xml kell hozzá de b*szik rátenni. Elégé balf*sz vagyok..... -
törölt tag
Köszönöm! Köszönöm! Am nem csinálnék vele semmi csúnyát csak megvakargatnám max! :$ Az érett élvezetekre izgulok
Az elején még olyan furcsa volt ez az egész voidozás aztán már megszoktam, ahogy telnek a részek egyre izgalmasabb lesz de a vége nem lett egy nagy durranás. Mindenesetre elszórakoztatott, OP-k faják, harcok, grafika is, karakterfejlődést is éreztem, de a negatívumok lehúzzák :/
Kezdjük ott, hogy most miért akarnak ilyen csúnya dolgokat művelni a gonoszok? Aztán ott van még az a sok fölösleges szövegelés, néha meg kicsit zavaros volt az egész és amit már említettem: a befejezés nem volt nagy dobás sem. A hype miatt, is hogy műveltebbek legyünk anime terén, meg lehet nézni de nem hiszem hogy sokan istenítenék azért, bár egész király volt 8/10 -
Archanon
őstag
válasz #59620352 #14113 üzenetére
Előbb murdálnál meg, minthogy akár egy ujjal is...
Fenti témához hozzászólva: 78 nap... Őőő, ha úgy vesszük, 22 hónap alatt, de ebből az első 8 hónapban alig történt valami (Pokémon ~190 rész, Sailor Moon ~200 rész, Naruto, Nana, végül akkor idetévedtem én is, és elkapott a hullám... ) Azért annak örülök, hogy az utóbbi 4 hónapban alig 3-4 napot kúszott föl ez a szám, szóval tényleg lelassultam.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
jahrn
senior tag
válasz Archanon #14116 üzenetére
"Előbb murdálnál meg, minthogy akár egy ujjal is..."
Viktornak uzenem: lehet h szivesen tapiznal meg egy loli-t (sry Crystalheart), de ne feledd: a 150 kilos pirezek a racs mogott szerettettel fognak varni teged, es ok nem sokat romantikaznak
Jah hogy irjak mar animekrol is, ezt a honapot Sawashiro Miyuki-nak szentelem, szal betaraztam a kovetkezoket: Rozen Maiden S1+S2+OVA, Black Blood Brothers meg Lupin the Third: Mine Fujiko to Iu Onna es mellejuk csaptam az Arakawa S1+S2-t (ezt ujranezem).
Szeptember pedig Sakamoto Maaya month leszen (bar o foszereplo mar az Arakawa-ban is)...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
de nem értem... most mi van abban ha megvakarnám egy 12 évesnek a hátát?? Az nem szexuális alapú érintkezés... Mi az hogy előbb ölnél meg mint hogy megölelj egy kislányt vagy ilyesmi Én imádom őket de szexuálisan nem igazán érdekelne egy éppen serdülő sem. (kivéve animében, mert ott a más anatómia miatt bájoskábbak :$)
-
Máté94
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy ez csak nagyon komolynak hangzó vicc, vagy tényleg így gondolja e...
-
Nova96
őstag
Guilty Crown
Egészen 17.rész végig úgy volt minden ahogy gondoltam, de most ez... ezmiez?....úgy érzem tényleg elb*szták a végét... Lesz itt még kavarás....gondolom én... de még meglátom igazatok e lesz, remélem nem. -
Archanon
őstag
válasz Crystalheart #14120 üzenetére
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
törölt tag
válasz Crystalheart #14120 üzenetére
Irigykedek De jó lett volna egy húg, legalább nem féltem volna a lányoktól anno és lehet már becsajoztam volna, vagy kirángatott volna a wow elől És jah megértelek. Ki tudja mekkora perverz rejtőzik ez az ártatlan szeretetre vágyó álarc mögött D (kajak már haverom is aggódik értem pedig nincs miért )
Arcsi: nagyon cuki... xD de tudod hogy a loli kifejezés "bájos kislány"-t jelent
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #14123 üzenetére
Nem tudom, ezekből a kommentekből nekem tökre az jön le, hogy bőven van miért aggódni. Na mindegy, no offense...
Szóval előbb halnál meg, el se jutnál a vakargatásig, egy pillantás alatt csontig fratyogmányolódna rólad a hús... (Na jó, nem. Ez csak Photoshop, level amateur.)
... ar... Ar... Arcsi???!! (Azért remélem nem "cs"-vel ejti senki sem... )[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Nova96 #14121 üzenetére
Na végig néztem és attól az egy dologtól függetlenül nagyon tetszett az anime de a vége az facepalm.... hagyom kicsit pihenni, hogy értelmesnek mondható pontozást adjak. Mert most kapásból 10/10.... , de a spoilert most letudom és később írok rendes véleményt.
SPOILER
Shuu nem halt meg pedig elméletileg megkellet volna és Inori csak a kristály emlékeibe él?
Ha igen akkor....akkor...tényleg nem tudták a készítők mi a francot is csináljanak a végén.
Ami jó befejezés lett volna az, hogy mindketten a "kristály világban"[/I ]élnek tovább nem jegyeztem meg, hogy hívta Gai. Ez értelmes befejezés lett volna ez olyan volt(I) nehogymá a főszereplő meghaljon...(/I) Na mind1, a másik dolog ami nem tetszett az, hogy Gai személyisége és előtte lévő tettei felesleges volt. Egy teljesen új személyiség....hiába magyaráz a meg a végén miért..amikor Manát megakarta ölni elmondta nem akar olyan világban élni ahol ilyen emberek vannak. Most meg kettesben akart lenni Manával...
SPOILER Vége -
Nova96
őstag
Olvastátok az előtte lévő szöveget?
Még át kell gondolnom a pontozást mert.....Most úgy gondolom, hogy hiába voltak olyan hibái a történet,zene és a megvalósítás+ hasonlót nem láttam még. Nagyon maradandót alkottak, szerintem. De majd meglátom pár nap gondolkozás után mit írok. Lehet kevesebb pont lesz de a kedvenceimbe benne lesz.
-
Nova96
őstag
válasz Pttypang #14129 üzenetére
Az én kedvenc listám mindig változik, mert most csak nézzek mindenféle témájú animét, hogy majd beálljak egy témára.
Pl. nem egy darab kúszót hátrébb a kedvenc listámról, mert később láttam jobbakat vagy már nem tetszett annyira. KissXsis,To-Love Ru, Rosario to Vampire mind hátrébb kerültek és sorolhatnám.
Azért írtam feljebb, hogy top 10 nem e írna mindenki, mert érdekel más kedvencei hátha nem láttam még. Clannad és Elfen Lied-en kívül útobit nem is nagyon szeretném megnézni, de majd egyszer sorra kerül. -
Milka 78
nagyúr
Tegnap elkezdtem a Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead -címmű alkotást.A suli-hentelés-zombi-perverz diák kategóriában szerepel eme gyöngyszem. Nagyon beteg! 3 részt pilláztam meg belőle,de sikítok a röhögéstől ezen felül a szókincsem is bővült a "segg szerelem"kifejezéssel.Eddig méltó folytatása az első évadnak
Nova96: Pedig az Elfen Lied nagyon ott van.Igaz lehet elfogult vagyok,mert még animés korszakom hajnalán néztem és ugye egy csecsemőnek minden vicc új...mindenesetre évek távlatából is emlékszek rá.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Crystalheart #14132 üzenetére
Ez tény,bár szerintem a sokat emlegetett School Days-hez képest sehol sincs a pszichológiai tartalma.Hozzáteszem én bőven 18 felett voltam amikor rákattantam az Animékre így már különösebb torzulást nem tudott előidézni nálam
-
jahrn
senior tag
válasz Nova96 #14130 üzenetére
Nezd meg mondjuk a Darker than Black-et (sorrend: S1-OVA-S2), aztan Kara no Kyoukai (sorrend: 2, 4, 3, 1, 5-8. Ugyanakkor teljesen jo vetitesi sorrendben nezni, legalabb kicsit megmozgatod a fanservice animek hatasara elhalofelben levo agysejteket) aztan meg mondjuk legyen Michiko to Hatchin levezetesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
-
Milka 78
nagyúr
válasz Crystalheart #14135 üzenetére
Sajna nem Én az AA-n kemény 0-ra(+utál kategória) pontoztam és ezzel elérte nálam minden idők legocsmányabb alkotása címet.Az elején néztem,happy,jókedv,boldogság.A felénél szorító érzést éreztem a gyomrom táján(itt kellett volna kiszállnom belőle).A végére gondolkodtam rajta,hogy elszopogatok egy zsilettpengét hátha jobb kedvre derülők a mély depressziómból Kellet egy kis idő amire reboot-olt az agyam... Na azóta olvasok ismertetőt,mert ettől még a spoiler is jobb lett volna
Nova96: Én agyzsibbasztás gyanánt,inkább leinnám magam(esetleg nekifutok a vaskapunak a melóhelyemen),de erős a gyanúm,hogy még valami szintetikus sz@r sem olyan káros mint a fent említett mű
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Milka 78 #14138 üzenetére
Akkor milyen pszichológiai tartalomról beszélsz? A School Days egy elfuserált sorozat, elfuserált és erőltetett premisszával. Az Elfen Lied ezzel szemben nagyon mély dolgokat feszeget, mint pl. az emberiség és az élet értéke, szeretet, megértés, hazugság, a tetteink jelentősége stb. Kiváló film-alapanyag lenne, mert ráadásul nem is tartalmaz csak animében megvalósítható elemeket.
-
jahrn
senior tag
válasz Crystalheart #14139 üzenetére
He?
Szerintem az Elfen Lied egyben alkotott maradandot - es emiatt klasszikus/kotelezo anime - az pediglen a tomeny fanservice+gore kombo. A sztori szimpla 2 bites kiszamithato "fordulatokkal".(#14137) Nova96 Nem irom le a cimeket, mert ha leszeded akkor ugyis tudni fogod melyik melyik Btw, nem erdemes 720p-nel jobb minosegben szedni mert a minoseg nem eleg 1080p-re (ill a 8-ik resz az igen, de a tobbi karcsu hozza) Az S3 - Gate of Seventh Heaven-t sem erdemes lekapni mert recap.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Crystalheart #14139 üzenetére
Ebben egyet értünk...A School Days ezzel szemben a hazugságról,aljasságról,gyengeségről,tébolyról és arról,hogy merre halad(bár nagyon remélem,hogy nem) az emberiség/fiatalság.Ha jobban belegondolok ilyesmit már láttam a híradóban is(és ez a rémisztő része az egésznek). Persze lehet kicsit eltúlzom,de erkölcsileg ez már nem fért bele az én világomba
-
Crystalheart
őstag
Természetesen egy esetleges moziváltozatban a fölösleges fanservice-t, meg a hárem-elemeket ki kellene hagyni, vagy át kellene alakítani. Az volt benne az egyedi, hogy bár horror volt, sokkal intelligensebben próbálta megközelíteni a hipernaturalisztikus ábrázolást, mint az idióta nyugati horrorok, amik már egyszerűen unalmasak. A fent említett fölösleges elemeket elhagyva egy érdekes "mi volna, ha" elméletet kapunk, a mutáns-témára, ami az X-mennel amúgy is felkapottá vált. Természetesen rengeteg nevetséges hibája van, anno írtam erről egy oldalt, és be sincs igazán fejezve az íve, ezek tekintetében nagyon túl van hype-olva, 7 pontnál nem is adtam rá többet. Bár épp a hype az, ami bizonyítja, hogy ezzel a címmel lehetne még valamit kezdeni a nyugati piacon.
Milka 78: Pontosan arról szólt, de olyan szánalmas módon, hogy az elképesztő. Premissza kb.: "ne prücskölj meg minden utadba kerülő lányt passzív módban, mert annál nagyobb lesz az esélye, hogy egy-két yandere kerül közéjük." És az ugyebár nem tesz jót az egészségnek. Mindenesetre Makoto esetében én már az első részben legszívesebben elnyomtam volna, mint egy csikket.
-
Milka 78
nagyúr
Sajnos kivégeztem a Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead-et is,pedig még elviseltem volna belőle pár részt.Nagyon jól szórakoztam rajt(mondjuk a jodlis rész briliáns volt ).Ne számítsuk agyon bonyolított,mély lelki problémákat boncolgat sztorira és választ az élet nagy kérdéseire,de nem is ez a célja a műnek. Sajnos a vége viszont olyan mintha egyszer csak elfogyott volna a pénz és gyorsba lezárták volna,pedig az alap sztori még pont hogy kibontakozóban van.Remélem nem véglegesen zárt le így a sorozatot,bár a végén nagy nagy volt a búcsúzkodás(ne legyen igazam,de ha tud róla valaki biztos infót róla azt megköszönném...). Ezen hibák ellenére is kell neki adnom egy 8-ast,mert végig röhögtem és lefoglalt+a jodlizás az über brutál(ez volt a +1 pont,mert amúgy 7-es lett volna) és van bennem egy adag elfogultság is a zombis+sulis+hárem műfaj iránt
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #14147 üzenetére
Tekerj a 'Completed' lista aljára. [link] HOTD OVA-jába beleömlesztették azt, amit a sorozatból úgy egyáltalán teljesen kihagytam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest