- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz Archanon #14819 üzenetére
Európai lejátszók 2-es régiókódolással vannak ellátva, ezért nem viszik az 1-es kódolt lemezeket, amikor berakod, akkor szépen szól, hogy "nana, itt nem lesz filmezés, mert rossz a régiókód", tehát a legtöbb anime DVD, ami az USA-ból jön, alapból nem egy. Alapból alatt pedig azt értem, hogy sok lejátszót (még az a 7 éves no-name Tescos lejátszó is, ami nekem is van) könnyen át lehet tenni régió függetlenné szerviz kód beírásával (van lejátszó amit nem lehet).
Blu-Ray lejátszónál viszont más a helyzet, ott a legtöbb lejátszónál ingyen te magad csak a DVD lejátszás részt tudod régió függetlenné tenni, a BD lejátszó rész marad "B" kódolású. A legtöbb lejátszónál ha a BD részt is függetleníteni akarod, akkor extra pénzért kell venni hozzá kütyüket, túl macerás. Viszont van pár darab lejátszó, 1 Panasonic és a Toshiba BDX3200, amit egy ingyenes FW frissítéssel függetleníteni lehet, ha minden jól megy, akkor egy olyan Toshibát majd pár hét múlva beszerzek (Én idióta nem vettem meg, amikor le volt akciózva 24.000Ft-ra....)
Igen a fólia picit hátul odaragadt a dobozhoz, nem akart lejönni Széttépni meg nem akartam, mert ha tudom, akkor megőrzöm, mert ha a fóliában marad a doboz, akkor a lemezeknek is hosszú-hosszú ideig megmarad az "új szaga" (tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Eladó PS4 játékok: Far Cry 4/5/Primal/New Dawn Death Stranding Metro Exodus
- FC PC! Intel Core i5-4460 /// 8GB DDR3 /// Sapphire RX 570 4GB /// SSD + HDD
- Laptop hdd 100/100
- iPhone 14 PRO MAX 256GB gold gyönyörű kártyafüggetlen! Fulldoboz! Akku 88%!
- Gateron Brown és Keychron K Pro Red switchek eladóak
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest