- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #11399 üzenetére
Szépen, tömören, úgy kell azt. Én kicsit belefeledkeztem az írásba anno...
"6. részig azt hittem 6 pontot se adok rá és lezárom mint "gyenge" animét, mert rettentő uncsi volt még a cukker főszereplő ellenére is."
A Key műveknek ez a védjegye, hogy lassan indulnak be. Ezért is bírom az olyanokat, amikor valaki 3 rész után azt mondja a Clannad-re, hogy sz*r, gyenge, aztán dobja. Mondjuk az Air terjedelméhez képest tényleg lassú (de nem lassabb, mint egy Haibane Renmei)...
[uncsi... cukker.. ok. ]Eltekintve a tényleg átlagosnak mondható tinglitangli zenéktől, azért mennek alatta nagyon jó zeneszámok is, némelyiktől konkrétan a hideg ráz. 1, 2 pl.. Az Aozora-ra épülő dallamoktól meg egyenest sírhatnékom támad.
Egyébként kiborításilag a Clannad-hez képest valóban lótúró.
Air in Summer special megvolt-e? Majdnem jobb, mint a sorozat.
#maross: Szerintem megérné újra elkezdeni, és befejezni.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
törölt tag
válasz Archanon #11401 üzenetére
Clannadról én sem bírom hangoztatni hogy eszméletlen, de hát kövezz meg sztem nem volt olyan nagy durranás mégis a második fele megmaradt bennem eléggé.
Én meg nem tudok regényeket írni egy sorozatról, alapból nem vagyok az a be nem áll a szám típus
Egyébként most nézem a Shana 3. évadját, a Kaijit, és a Rosario to Vampire-t.
Mind ba***ott jó!! Mostantól csak jókat nézek -
oriic
HÁZIGAZDA
Na animeguruk.
Keresnék vadászgépes animét. Van ilyen? Most nem a Macross/Robotech féle átalakulós animékre gondolok, hanem valami olyat ahol tényleg valami modern mai világban játszódó, háborús helyzet van, vadászgépekkel meg harcokkal.
Live-Die-Respawn
-
jahrn
senior tag
Van ilyen, ha beugranak a cimek majd leirom. Vagy ha nem birsz varni addig akkor probalj rakeresni a stilusra AniDB-n.
Szerk: Area 88, Aozora Shoujotai (801 T.T.S. Airbats), The Cockpit (mondjuk ez ha jol remlik II vh-s), Sky Crawlers. Tobb most nem ugrik be.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #11402 üzenetére
A Clannad két évadját badarság külön értékelni. A kettő együtt ad egy egész sztorit, és szerintem az úgy nagyon jó. Maga a tökély. (Természetesen az After Story-ban teljesedik ki...) Nem kövezek, ízlések és pofonok. Bár aki a Highschool of the Dead-től el van ájulva... ööh.. nos.. mindegy.
#orichalcos: The Cockpit második világháborús, ettől függetlenül egy érdekes darab. 3 rész (3 különálló sztori), ha hozzászokunk a rajzhoz, teljesen emészthető.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #11406 üzenetére
Ha kap egy értelmes folytatást, jó lesz az, én egyedül azt a szánalmas minőségű fanservicet minősítem alul. Nagyon nem nekem való. Jó, még van egyéb hibája is... de egyelőre még nagyon nem kerek a történet.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Archanon #11407 üzenetére
Nincs H.O.T.D. fanservice nélkül elvégre, a hölgy szereplők alakja kivétel nélkül erre épít. Hatásvadász, helyenként nevetséges, de legalább feldobja a zombiapokalipszist (az erotikára épülő humor viszont időnként nagyon jól el van találva, az maradhat).
A történetre viszont tényleg jöhetne valami érdemleges folytatás, mert rengeteg mindent ki lehetne ebből hozni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz PR0JECTNR56 #11408 üzenetére
Manga ha jól tudom még megy, szóval történet az van.
AZ infókat köszöntem, meglesem majd őket.
Live-Die-Respawn
-
Darth_Revan
veterán
válasz PR0JECTNR56 #11408 üzenetére
Sajnos az anime változat elég gyengén teljesített Japánban.
-
Psych0
őstag
válasz Totheground #11409 üzenetére
Bingo.
Olvasod is, vagy csak ismered?
Elég jól összerakott történet egy introvertált srácról, és a kedvenc rockandájáról az incestről, aminek hirtelen kiderül, hogy a frontembere a rég nem látott nővére. Aki jó nő. Aki hozzáköltözik...
+1001 ecchi klise, de élvezetes."As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
bandiras2
senior tag
A korább listáról a Yukikaze kimaradt, az kissé modernebb, de még nem a nagyon elszállt tech. A Sky Crawlers meg kötelező, bár légcsavaros harcok vannak benne, de olyan minőségbe, hogy folyni fog a nyálad: konkrétan leanimált sérülésmodell, ahogy cafatokra szakad a géptest a 20 milis lövedékektől, spriccelő alkatrészekkel, de úgy hogy majdnem a gyári számát leolvasod a karburátornak. lehet nekiállni, majd beszámolót szivesen várunk.
szerk: a film végén bemutatott laposdugó nem lehetetlen, bár sugárhajtású gépek képtelenek rá, mert a nyélgázon pörgő légcsavar megfújja a kormányfelületeket. mindenesetre nem akármi gép kell az ilyesmihez, de teachernek pont van egy alkalmas nagy teljesítményű repcsije. A főhősünk által vezetett farokmotoros pedig létező tipus, de upgradelve.
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
válasz Totheground #11415 üzenetére
Tiszta Madoka... de az nem lehet ugyebár.
-
Psych0
őstag
válasz Totheground #11415 üzenetére
bedurvul a játék, ha doujint s felrakunk ikszdé
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Archanon
őstag
válasz Psych0 #11418 üzenetére
Nem tévedtem sokat, ugyanaz az artist. "...from everyone’s favourite picturer of wide faces" -
Elolvastam, jó rövid, de aranyos volt. Még semmi durva, bár azért shoujo-ai... nem szokásom ilyet nézni/olvasni.De nem lehetne mondjuk anime sorozatokból feladványokat keresni? Az már eleve egy elég nagy mezőny, plusz nem mindenki olvas sok mangát itt.
#Totheground: Legalább felismertem.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Darth_Revan #11414 üzenetére
Erről a Code Geass ugrott be, amikor egy üveg Soproni Kékfrankos tűnt fel a látóhatáron. Pislogtam is rendesen még vissza is tekertem.
-
válasz hoffman_ #11356 üzenetére
Megnéztem én is az utolsó részt. Ichigo jó ideig a kedvenc shounen karakterem marad.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Psych0
őstag
válasz Totheground #11419 üzenetére
Nem ismertem eddig, de nem is kép alapján kerestem. Kikerestem Aoki Ume munkái közül Nem volt annyira nehéz.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Archanon
őstag
válasz Psych0 #11424 üzenetére
De hát ez könnyű. [link] Bár ha nagyon nincs miből választani... vegyük úgy, hogy nem mondtam semmit.
Kéne azért valami nehezítés is, hogy élvezetesebb legyen a játék, de nem olyan alapon, hogy "na ki látta/olvasta". Szerintem (!) érdemes lenne olyan dolgokról képrészleteket beszúrni, ami egy anime, ill. manga külön jellegzetessége (akár szereplőről...), vagy egy érdekes jelenete, amiből nehezebb rájönni, hogy miről is van szó. Kukacoskodás off, csak saját vélemény.
-
Milka 78
nagyúr
Végeztem a Maken-Ki-vel gyorsba csak levezetés képen.Szerintem nem volt ez olyan gyenge(mint az AA fórumon írják),de mindenképpen elég átlagosnak nevezném.Tipikus harcolós,hárem ecchi,egy kis humorral,szép grafikával,loli,tsundere,ügyetlen perverz főhős és még perverzebb osztálytárs,stb...Persze a fanservice része nem is volt olyan gyenge A szotri bőven elbírt volna többet,mint 12 részt.Ha folytatják akkor jó ez a sorozat felvezetésnek.Összességében tele van sablonokkal,viszont jól néz ki és kellemesen kikapcsolódtam rajta.Kap egy gyengus 7-est tőlem,mert láttam ettől már sokkal rosszabb művet is ebben a műfajban.Ha nem vágysz semmi korszakalkotóra,de van egy kis szabad időd és fogékony vagy erre a stílusra akkor nyugodtan meg lehet vele próbálkozni.
Most nekimegyek a Shana sorozat befejező részének,hogy egy kicsit nívósabbat is lássak.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Psych0 #11426 üzenetére
Igazad lehet... no sebaj, akkor folytassuk. De én azért tartom a fentiekhez magam.
Annyira nem lesz szerintem nehéz.
-
Archanon
őstag
válasz Psych0 #11429 üzenetére
De legalább helyes tipp.
Akkor még nem láttam eleget (128), én eddig ritkán találkoztam vele. Ettől függetlenül Onizukára kifejezetten jellemző, ő nem szimplán egyszer "fákkol be".
Yoroshiku![ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Psych0 #11431 üzenetére
Húúúú.... Ez talált.
Az ég jelenléte szoknyalobogtatás közben jelenet (muhaha), és a lilás összhatás (szoknya, harisnya, feltehetően a haj is - már ami látszik belőle) alapján... sola, azon belül Matsuri "darabjai"?
-
-
-
törölt tag
-
Lendoroov
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Nem tudja mi annak az animének a címe, amibe elszabadult szuper tankot üldöznek végig a városon, aminek az a feladata hogy eljusson valahova. Nagyjából ennyire emlékszek. Jó régi, de volt hozzá jó szinkron. Évek óta keresem.
-
Nova96
őstag
To Love-Ru 20.rész eddig 2.rész nem tetszet egy 8/10 eddig ezután OVA és a folytatás féleség.
Aki nem látta ne olvassaKezd kicsit furcsa lenni 3(
4)csaj hajt rá,mint ne mondjak. Kezd kicsit erőltetetté válni. De még meglátom milyen lesz.Másik hülyeség elkezdtem sorozatot törölni erre pont letöröltem az egészet. OVÁ-val mindennel.. Tisztára örülök mert egyesével szedtem le.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz maross #11434 üzenetére
Kifejezetten vígjátékra eddig csak GTO-ra adtam 10 pontot. (+Kanon, ill. Clannad, de azok azért komolyabbak.) Eszméletlenül jó.
#Psych0: Valószínűleg én se jöttem volna rá, nekem az összes zettai ryouiki egyre megy, itt is csak az ég, meg a lila szín segített. Jó választás volt.
#viktor900: Erre már tényleg nem tudok mit írni... (<<csak ezt)
#Nova96: Totális agymenés az egész. A műfaj meg hárem - igen, van ilyen külön, egy rakás sorozat erre épül. Én ugyan csak kevés ilyet láttam, de nem mind volt olyan jó, mint a To Love ru. Ez egy gyöngyszem.
____
Jahogyizéénjövök... most egy könnyebb egész alakosat:
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Gyűlöletes ez a google képkereső (nem ér használni!), most sikerült rájönnöm, hogy ilyen is van... >_> Hogy a rákba lehet kiküszöbölni?
#Totheground: Ez csak az alternatív címe, egy pontosat esetleg?
Amúgy mangát ritkán olvasok... fél éve olvasom az Elfen Lied-et is. Bár most az előbb lenyomtam 33 fejezetet... O_o[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Archanon #11443 üzenetére
Nehezen, mert nem exact machre keres.
Crop, photoshopban színek piszkálása, esetleg kis ide-oda konverzió. De az sem mindig segít, főleg, ha sokféle verzió kereng a neten.
De akkor már ott az iqdb is, az meg szinte minden fanartot megtalál.Sora no Woto
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Archanon
őstag
válasz Totheground #11444 üzenetére
Na szép, így játsszon az ember ilyet. Próbálgattam PS-el bűvészkedni, de eddig 7 verzióból 7x rátalált a google... még a belerajzolt, fekete-fehér, elhomályosított, totál zajos képet is!! És létezik ennél durvább kereső is? Nyehhehe... Amúgy eleve háttérképből vágtam ki.
Talált. Jó kis sorozat volt, pár hete néztem. Majd a már megírt, bővebb véleményt később a többivel. Na, csak egy részletet...
"Az első benyomásom erről a sorozatról az volt, hogy aki rajzolta, az biztos nagy K-On! rajongó lehet, mert a karakterdizájn szinte egy az egyben megegyezik. O_o És úgy tűnik ezt nem csak én vettem észre."
Szóval kb. ja, K-On! the battlefield.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
válasz Totheground #11447 üzenetére
Ezt az egyenruhát bármikor felismerem.
Sono Hana
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Kis rövidhír Bleach élőszereplős(!) filmmel kapcsolatban.
Pár újságíró elkapta Dan Mazeau (Wrath of the Titans forgatókönyvíró)-t és pár apróságot sikerült kiszedni belőle:
-a film Japánban fog játszódni (hollywood-i film révén már ez is szerencse)
-hű lesz a forráshoz
-szépen illedelmesen azt mondta, hogy a Dragon Ball film 1 hulladék volt ("Nobody wants to, well… Let's just say that if you enjoyed [the live-action] Dragon Ball Z movie, that's great, but I thought it was a noble effort that ultimately didn't succeed.") és külön megjegyezte, hogy a Bleach filmmel ők szeretnék ezt elkerülniMeglátjuk, meglátjuk.
-
phanzetomox
őstag
válasz Darth_Revan #11449 üzenetére
Ez végülis jó hír
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest