Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    válasz Snoop-y #35606 üzenetére

    Ó, mi szél fújt arra titeket? :) Nyilván mást kerestek ti, mint én, nekem a magas épületekben lévő egy hálós lakások azok, amik ideálisak, ezek olyan 2-2.5K $CAD között mennek helyszíntől, mérettől, kapcsolt szolgáltatásoktól és építés idejétől függően, a 3-4K az szerintem már inkább 3 szobás lakás vagy ház kategória.

    Az tény, hogy New York (vagy leglábbis Manhattan) sokkal jobban sétálható, mint Torontó, de van street car (aka villamos), metró és busz is, szóval azt gondolnám, hogy utóbbiban is lehet mozogni autó nélkül. Az fix, hogy amint el akarod hagyni a várost, autó nélkül gyakorlatilag meg vagy lőve (én nagyon szerettem vezetni, amíg otthon laktam, szóval ha anyagilag megengedhetném magamnak, nem jelentene ez problémát odaát).

    A 18 nap szabi az valóban a meh kategória (még nekem is, pedig én kb sosem megyek szabira), nincs mit szépíteni rajta. Nekem inkább az baszkurálja a csőröm, hogy a lakás árakhoz képest a torontói fizetések azért nem annyira jók, vagy lehet, hogy csak én néztem rossz adatokat (Glassdoor és társai). Magyarul ha hasonlóan nehéz megélni, mint Londonban, cserébe rá vagy kényszerítve, hogy még autót is tarts, ha el akarsz menni "bárhova" azért az eléggé rányomja a bélyegét a megtakartíási rátára.

Új hozzászólás Aktív témák