Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz instantwater #35353 üzenetére

    Úgy bírom amikor az esélyegyenlőség nevében csorbul az esélyegyenlőség

    Nekem inkabb azzal van a problemam, hogy a kvazi a szemebe hazudtak, de minimum nem mondtak el az igazat, mar az elejen sem. Sot, nem keveset idejet is elpazaroltak teljesen feleslegesen.

    Nekem ez eleg indok lett volna arra, hogy felalljak, megkoszonjem illedelmesen az addigiakat es kilepjek az ajton.

    Meg a BLM-es idokben szaporodtak fel olyan allashirdetesek, ahol konkret kriterium volt a borszin/etnikum es alapveto kizaro ok volt a feher borszin. Ezt sosem felejtem el. Megdobbento volt.

    De egyebkent a kollega peldaja nem is lett volna baj, ha mar az elejen tisztazzak, hogy eselye se lehet, mert xyz. Mondjuk ha en lettem volna ebben a szituban, akkor sem valtozott volna a dontesem. Kerestem volna egy olyan helyet, ahol helyesen merik fel az ertekemet es potencialomat.

    Gyorsan hozzateszem, hogy ebben az orszagban meg nem sikerult ilyen helyet talalni - nekem legalabbis. Amikor vallalkozasaim voltak, akkor a vasarlok, kliensek halasak voltak, hogy nem egy idiotaval van dolguk. Az valamennyire karpotolta a megbecsules hianyat.

    Majd 10 ev utan, most volt allasinterjun eloszor olyan tapasztalatom, hogy az interjuztato azt mondta, hogy en ennel a pozicional tobbet erek es a cegnek jobb lesz, ha talalnak egy nekem megfelelo poziciot. Es hogy megprobalja betolni a CV-met a megfelelo helyekre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák