Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
iperf3 teszt oda<=>vissza, és kiderül mit tud a LAN de gyors tesznek elég ha elindítod a jellyfish-300-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv-t és megnézed végig megy e eldobott/átlépet képkocka nélkül!
-
hunaqua
addikt
Alapvetően szerintem OMV-re tökéletes lehetne. Olcsó,Gigabit,S912
...majd kiderül
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nagyúr
igen egy link amit letöltesz PC.re, és onnan lejátszod hálózatba így kiderül hogy a LAN mennyire jól megy!
Ha olvasod a fórumot, láthatod hogy az elmúlt 4 hónapban rengeteg(30.feletti) BOX ot teszteltem, és soknál volt hibás a gigabit LAN, a tapasztalat az, hogy a jellyfish-300-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv-t PC-ről vagy NAS ról megosztva végigmegy eldobott/átlépett képkocka nélkül akkor a Gigabit LAN port 100% ban rendben van!
volt olyan box nálam ami iperf3 al mérve RX irány 600-700 TX irány 300-400Mbps volt, ami bőven bele férne a fenti 300mbps videó képességeibe de mégis szaggatva ment
szóval ha a fenti videó eldobott/átlépett képkocka nélkül végigmegy hálózaton akkor biztosan rendbe lesz a lan.
-
blakey
titán
Az iperf miért bohóckodás? Két eszköz között pillanatok alatt megoldod.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
-
ztsoft
őstag
Éppenséggel azzal is lehet, mert mutatja, hogy mennyre pontos, azt nem tudom. De a letöltést más programmal kell végezni, ez csak egy monitor.
Talán a wget jobb lehet erre, nagyobb fájl letöltésénél mutatja (látható is) az aktuális sebességet, meg a végén az átlagot is. Esetleg innen válogathatsz, [link] .
Igaz, ez mind függ az internet sebességétől.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
ztsoft
őstag
Sajnos a BusyBox-os wget elég buta ilyen téren, csak a méretet, százalékot mutatja. De az Entware-ról telepített wget már mutat mindent.
devce:~ # wget http://ftp.fsn.hu/testfiles/1GiB --2019-11-09 15:46:50-- http://ftp.fsn.hu/testfiles/1GiB Resolving ftp.fsn.hu... 195.228.252.133 Connecting to ftp.fsn.hu|195.228.252.133|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 200 OK Length: 1073741824 (1.0G) [text/plain] Saving to: '1GiB' 1GiB 100%[=======================================================================>] 1.00G 14.6MB/s in 71s 2019-11-09 15:48:01 (14.5 MB/s) - '1GiB' saved [1073741824/1073741824]
-
mikrofon
veterán
Az én box-omon is működik, TV-Go bár nem ez az árkategória.
Én használom is és nagyon jól jött a hétvégén is a TV Go: Gyerekek kitalálták, hogy néznék a Toy Story első részét. Indítottam is a Kodi-t. NCTV nem működik. Exoshark-ban Movieshark-ban, Movieshark CC-ben vagy nem volt fent vagy nem működött a stream. Kodi online stream megint megbukott.... Megnyitottam a TV Go-t kifizettem 500HUF-ot kölcsönzésre és már ment is a Toy Story. Mindenki boldog volt....
Nekem ez lenne a fontos. Ha kell gördülékenyen menjen, azonnal.....[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Tegnap jött meg az enyém is. Működik. Csak vfd.conf legyen a nevében, az openvfd-be belépsz,és nyomsz OK-t. Újra indítod a dobozt és működik.
Az a "győzikés" arany annyira nem jön be az oldalán,lehet szétszedem és fekete lesz.
Első benyomások pozitívak.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
A 905X2 -höz való CE-ből kimaradt az NR2 kapcsolásának a lehetősége a CoreElec menüben. Vajon miért? - Nincs rá szükség. Nem lett elfelejtve vagy véletlenül maradt volna ki, ha ez lenne a kérdés lényege.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dugesz77
őstag
Nekem ezzel normálisan működik a Netflix( X96 max, 9.2.0 CE, FullHd a maximum felbontása)
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Egyrészt olcsóbb volt, másrészt az volt raktáron és egyből tudták küldeni.
Mostanában a töltőket úgy gyártják, hogy világon mindenhol használható, csak dugasz átalakító kell hozzá.
Vagy meglévő box 5V-os tápja.LLKobe
Eddig csak drágábban volt 4/64-es, s ráadásul a mostani ár is 3000Ft-tal drágább, mint 3 héttel ezelőtti.
Jön a karácsony, s mindennek az ára emelkedik.
Meg ahogy nézem az olcsók már X3-at adnak, vagy leírásban nem garantált az X2.
Ha a leírás nem egyértelműen X2, akkor bármit eladhat, panasz felejtős.blakey
Azért a komolyabb gyártói droid sem annyira jó.
HDMI CEC konkrétan azokon a box-okon még rosszabb, mint a olcsón.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
blakey
titán
És működik? Mi a lényege ponmtosan? Végre megcsinálták a dual(boot)-t? - igen,. működik, VIM3-on, VIIM3L-en, le van írva mi a lényege, van dual boot és single boot (azaz Android gyalulva)
Miért nem írtad hogy van ilyen? - mert nem én vagyok az aki nyilvánosságra hozza, de nem volt titokban abból a szempontból, hogy valamelyik Nightlyban fel lett tűntetve. Csak SBC-ken támogatott CE által és egyelőre csak VIM3/VIM3L..
Emlékeim szerint Csicsóka észrevette, bár nem vagyok benne biztos.
Tessék, itt írta , hogy van ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
A felezősnél is úgy működik most már a frissítés, mint az eredeti SD-s változatnál, semmivel nem bonyolultabb.
Újabb droidoknál nem lehet elkerülni az SD-s indítást, szerintem.
Amit meg az NG-nél megcsináltak, (ceemmc) nem fogod tudni lemásolni, mert az erre a platformra írt bináris progi. -
Csicsóka
őstag
Akkor ott valami nem kerek, itt már azóta ext4 rootfs-en megy.
Kártya nélkül indul single módban, droidot már pusztítottam róla.aCoreELEC (official): nightly_20191114 (Amlogic-ng.arm)
root@CoreELEC:~# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs 1.6G 4.0K 1.6G 0% /dev
/dev/CE_STORAGE 27.9G 1.9G 26.1G 7% /
/dev/CE_FLASH 511.0M 201.4M 309.6M 39% /flash
tmpfs 1.8G 0 1.8G 0% /dev/shm
tmpfs 1.8G 8.4M 1.8G 0% /run
tmpfs 1.8G 0 1.8G 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 1.8G 2.6M 1.8G 0% /var
tmpfs 1.8G 4.0K 1.8G 0% /tmp -
nagyúr
-
Csicsóka
őstag
"Igen tudom, csak el sem hiszed milyen sokan vannak akik semmiképpen nem próbálják így meg."
Nem is a -1. szintű usereknek készült ez, jobb is ha nem túrnak bele ebbe a témába. Aki meg eléri ezt a szintet, hogy képes felfogni mi is ez, az vegye már a fáradságot, és adja ki azt a pár parancsot.
Aki meg lusta, az így járt."új SD kerül bele, akkor azzal mi a teendő? "
Nem kell újra kezdeni, nem is szabad! Az új SD amin sima telepítés van használható, csak a kernelt (az eredetit nem ár elmenteni), és az offset fájlt kell átmásolni rá, és így már a felezett eMMC-t indítja.
-
hunaqua
addikt
Nekem nem kellene droid az A95Xmax-ra ,csak stabil CE kártya nélkül.
-
hunaqua
addikt
Sikerült letéglázni az A95Xmax-ot .Végigment,újra indult,áll a "boot"- nál.
ssh-n sem lehet elérni.Amennyiben kiveszem a kártyát ,akkor sincs semmi csak az óra működik.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
kovakovi77
tag
Sec key_hiba lessz a megoldás. Kellene egy olyan firmware letoltés A95X MAX-hoz ahol 20190720-as firmware mellé a sec_key is csomagolva van.
Ugyanis erre frissítettem ota-n nem régiben,. Az rsa2048-as titkosítás privát kulcs része viszont nem az emmc-n van hanem a soc-leges legmélyén. Márpedig ez módosult tippem szerint (uart-nál látszik,hogy innen van a r.i.p..)
Még futok pár kört, CE-ugyis működik rendben, max 59G-helye lessz a boxon -
kovakovi77
tag
V10-es hez nem jött ki a 2019.07.20
Ohh sit.
freaktab:
" Which is the last update?V81: A95X_MAX-8.1.0-201909061017
V10: ? the last one is: 20190720 "
"
Megyek az orvosomhoz Cavintont feliratni.... Még pedig ki is írtam:
[link]
Szóval erre frissítettem anno:A95X_MAX-8.1.0-201909061017
Akkor ezzel még teszek egy próbát eddig másikal próbálkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Egyenesen A TV-re engedve és az AVR-n keresztül is tudja az ATMOS hangot.
Meglepődtem amikor csak a TV hangszóróból jött az Atmos egészen más volt mint az 5.1.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
Miért nem teszed fel a blogodba, vagy ide?
Rövid, érthető leírás kell hozzá:
- milyen boxra való (fotó se baj ha van a boxról), melyik nyák verzióra, stb.
- mire való a ROM, mit tartalmaz
- hogyan lehet a későbbiekben frissíteni rajta az androidot/CE-et
- hogyan/mivel kell feltenni, telepíteni stb.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Beni2360
félisten
Hát elég sok eredeti hang minőségi remux filmnél megtalálható.
Pl kedvencem ami megunhatatlan az 5. elem 4K HDR. Ezen a filmen szoktam tesztelni a dolgokat meg a fegyvertelen katona ott a hanghatások robbanások stb házi mozinál.
Ma már vagy 4x kérdezte kedves nejem már megint ez megy?
De a média info megmutatja ha nincs nfo a filmhez. Beépül az egér jobb gomb menüjébe ha nem ismernéd.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ztsoft
őstag
S912-es (Rikomagic MK22 Plus), 7.1.2. (nem akarok javítani, csak kíváncsi voltam )
Az AFR már megy, kizárólag ezt az egy beállítást nem jegyzi meg (Auto Frame Rate), ki volt kapcsolva. Az viszont lehet, hogy az AFR daemon miatt kapcsolta ki, de így meg nincs váltás.
A libamcodec.so nem akarja használni, valami még hiányzik (azelőtt használta). Most csak MediaCodec (Surface) van. Ahogy nézem, nincs hardveres gyorsítás, dc:amc-h264(s) szerepel az infó ablakban, a CPU használat is ezt támasztja alá. Elég sok drop is van.
-
ztsoft
őstag
Igen, ez egy gyári ROM, már egyszer linkeltem Neked a 7.1.2-est, de már nincs fent a gyártó oldalán. A fájl neve MK22PLUS_Android 7.1_170901.zip volt.
Annyira nem foglalkozok vele, ez csak egy beszámoló volt a részemről, mielőtt (ismét) törlöm az Android-ot, megy a helyére a CE.
A BD25-ös iso konkrétan nézhetetlen Android alatt, kis idő után megáll a kép (előtte sem jó, diafilm vetítés), a hang meg megy tovább.
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
Engem GT1-mini-re érdekelne bármi megoldás, amivel jobbá lehet tenni az Android-ot és nem barmolja szét a rendszert/nem okoz egyéb bug-ot, tehát nem kockázatos. KODI-val lenne a legjobb, ha menne pl. az auto freki váltás, de az SMPC-s, vagy más fork-os megoldás is érdekel. Az AFRd-től még félek (ha egyáltalán működne, most 9-es Droid van fent), ennek még jobban utána kell néznem, hogy mik a kockázatok. Van többféle CFW is rá, sima és ATV-s is (most nem tudom linkelni, mert épp lehalt a Beelink fórum) és ott van még a Xperience is, de ezektől tartok a legjobban. Ha lehet, akkor a gyári FW-en szeretném ezeket megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest