- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz junkpod #7353 üzenetére
Hú, droidon úgy néz ki, hogy így működni fog. Bár számomra egyáltalán nem logikus, hogy ha a gyorsítást kapcsolom ki, akkor fog működni. Fordítva logikusabb lenne. Köszi.
LE alatt ez sem segít, mpeg2 hang glugyog hdmi-n. Próbáltam AV-n, de ott azt mondta a Tv, hogy nincs jel. Lehet, hogy a 905x támogatása még pl. ebben sem teljes LE alatt. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz Songoman #7449 üzenetére
Kösz, hogy beraktad ezt a képet bekarikázva, így már a vizuális típusok is jobban boldogulnak, amúgy se árt az ismétlés.
Majd ha valaki kipróbál a GT1-ben egy 32-nél nagyobbat és működik, akkor lehet azt mondani rá, hogy igen, vegyél.
Most néztem, hol vannak a kártyák, amit szeptember 10.-én rendeltem. 2016-09-26 17:30 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad. Gondolom lenyúlták a postán.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #7452 üzenetére
-
Keef_Lee
senior tag
Van néhány kérdésem:
- 905X-en droid 6-on launcher bejelentkező képen fent mi az a "New York query"? Próbáltam átírni, de eltűnik pár másodperc után.
- Le lehet valahogy beszélni arról, hogy a benne hagyott USB meghajtó (pl. pendrive) esetén ne azzal indítson, hogy store browser, eject vagy mi választása?
- A gyári kodija nem mindig hajlandó kilépni a droidba, ez normális? -
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni hogy hogy tudom feltenni a 008-as Libreelecet egy sunvell t95x-re?
Akár hogy olvastam a topic összefoglalót nem tiszta, pedig heti szinten romolok telefonokat/tableteket.Van egy üres 32GB-os pendrive-om, először arra szeretném, aztán ha bevált felrakom a gépre.
RGB inverz hiba miatt kell.Előre is köszi a válaszokat.
-
horeee
tag
Próbált már valaki ezekre a boxokra USB-s külső DVD-meghajtót csatlakoztatni?
Működik? Működhet?
Csak az adatlemezre írt DivX AVI-k, vagy esetleg a VideoDVD-k is mennének menüvel?Sunvell T95m-2GB > Beelink GT1 Ultimate
-
Songoman
aktív tag
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #7452 üzenetére
Berendeltem egyet. Azt mondják működik.
-
Beni2360
félisten
Egy hozzá szólásból idéznék okulás végett a szép Magyar beszéd megtartására.
Nem vagyok én a - normális - nyelvújítás ellen, na de ezektől én is rosszul vagyok. Ez a "berendelve" kb. annyira értelmes, mint a "befoglal" szó. Sok - magát nagyon menőnek képzelő - ember fennhangon mondja, hogy "befoglalt" a repülőre. Az nem zavarja, hogy a szóösszetételnek gyakorlatilag sok értelme nincs. Mint ahogy itt a berendelve szó helyett a megrendelve lett volna a helyes, értelmes. A berendel szót pl. abban az esetben lehetne alkalmazni, ha a főnök berendel az irodájába vagy a miniszter berendeli a nagykövetet, stb.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz FreedomHUN #7455 üzenetére
Hol akadtál el? Ugyanúgy kell feltenni, mint az előzőeket.
Itt van az eredeti leírás a 008-hoz.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Keef_Lee
senior tag
válasz FreedomHUN #7455 üzenetére
Ugyanilyenre tettem fel 2 napja. egyszerű.
img fájlt letöltöd, rufussal SD-re írod. SD gyökérből dtb.img-t törlöd. Áramtalanítod. SD kártyát beteszed. Resetet fogpiszkálóval benyomva tartod az AV csatiban, közben tápot bedugod. Ha megjelenik a LibreE logo elengeded a fogpiszkálót és örülsz.[ Szerkesztve ]
-
Songoman
aktív tag
válasz Beni2360 #7459 üzenetére
Bár én is nyelvtannáci lennék, btw a "hozzászólás" egyben van 😜, a nyelv él és változik. Így a szavak jelentése is. A berendel korábban azt jelentette, amit írsz, de időközben további jelentést is kapott. Nem az a lényeg, hogy mit jelentett, hanem, hogy most hogyan használják.
-
a8l
aktív tag
Vegyél nyugodtan, amúgy is filléres tétel pl egy samu evo plus 64-es.
Ha a sokkal régebbi minimxIII tudja kezelni akkor a gt1 miért ne tudná, a 905-ös boxoknál is mindenhol a 32gb korlát van írva. Én is feltettem ezt a kérdést mielőtt felraktam volna az LE-t 64-es kártyára mert nem volt más itthon.
Nekem nem hogy kezeli a minimxIII hanem az LE is egy 64-es kártyán van.
Íme a bizonyíték:Rendszert futtatni vagy adattárolásra nagyon ajánlott a GB-s mixza kártya.
A 16-os kerül ezer ft-ba. Lassan ír 10MB/s de nagyon gyorsan olvas 80-90MB/s ami nagyon jó ennyi pénzért. Ha 64-es veszel akkor meg az samu evo plus az ár érték bajnok. Ilyen van a telefonomban.
20-25MB/s ír, és 80-90MB/s olvas. Nyilván a box lassabb kártyaolvasójában valószínű nem tudja ezeket az értékeket, de kb 4500ft-ért nincs ennél jobb. -
a8l
aktív tag
válasz Songoman #7467 üzenetére
Lehet hiba volt mert nem fog működni, sok a kamu kártya ami használhatatlan, én is megjártam már ilyen szarokkal, azóta csak ebay-ról sincer....-től veszek kártyákat és pendrive-okat, nincs bajom évek óta.
Ilyen noname kártya lehet akár 4GB-os is 64-re formázva, ami használhatatlan, persze vissza kellett küldenem és úgy lett refund, a mocsok csaló erre épített hogy úgysem küldi senki vissza. Elsőre teszteld h2testw programmal pc-n, ha átmegy a teszten utána kezdheted használni, én is mindig ezzel kezdek minden flash tároló esetében, h2testw, utána meg egy cdm sebesség teszt és ha minden rendben után használom.
Egyébként pl az audi kézikönyvemben is az van írva hogy max 32GB sd kártyát kezel az MMI oprendszere(ami Linux alapú) de ennek ellenére már 2éve egy 64-es micro sd adapterben szolgál a hátsó egységben és soha semmi baja nem volt, gyerek mindig arról néz filmet, mesét stb. Szintén 64-esről szoktam fw-t és térképet is frissíteni, tökéletesen olvassa, pedig a kézikönyben egyérttelműen szerepel a max 32GB.
Ki fogom próbálni 128-as kártyával is, csak ilyenem nincs itthon.[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
Felment minden, viszont akad a hang. Nagyon durván, meg az egész kép lagol. 720p-s video, ac3-as hangsávval. Droidon ezt hibátlanul játszotta.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz FreedomHUN #7469 üzenetére
Nekem is a UPCD ről felvett videoknál. (Csak LE alatt)
-
Hyena
senior tag
Eleg gyakran csak azert van 32GB megadva mint hasznalhato SD kartya meret limit mivel az a hatara a FAT32 es FAT filerendszernek.
Felette mar muszaj NTFS, exFat, vagy ext... rendszert hasznalni ezert neha csak biztos ami biztos alapon adja ezt meg a webshop mert lustak rendesen utananezni.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
nagyúr
válasz Keef_Lee #7461 üzenetére
Biztos vagy te ebben? Az hogy nem kell dtb fájl a 905x hez már nagyon régen volt!
Olvasd már el hogyan kell telepíteni a 007 et vagy a 008 at! Meg minek csinálna hozzá gxl_p212_1g.dtb és gxl_p212_2g.dtb fájlokat ha nem kellene a s905x hez! Aztán jöttök SIPÁKOLNI hogy ez nem megy meg az leál, meg akadozik!
-
Ciccuka
veterán
Ez első hozzászólásra reagálva: Léteznek HDMI-re köthető AV kábelek is.
Bangood az valójában Banggood
12. 8GB vagy 16GB eMMC/NAND háttértár?
Én ittmegemlíteném, hogy a legtöbb esetben Micro SD vagy SD kártyával is bővíthető, amennyiben van ilyen foglalat rajta.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
FreedomHUN
senior tag
Na akkor még 1x. rufussal felteszem, kiírtam az img-t, dtb filet töröltem, akadt az egész. tehát kirtam megint, dtb filet töröltem, leszedtem ezt: gxbb_p200_1G_100M.dtb átírtam, dtb.img-re viszont elszáll bootnál.
-
RedCat
senior tag
Olvastam, hovgy a s905x-re is van már LE. mennyire működik jól? Illetve melyik -et érdemes ennek fényében venni? A s905 vagy s905x-et? Illetve létezik e s905x-ből gigabites?
-
nagyúr
válasz FreedomHUN #7479 üzenetére
3 hsz el írtam feletted! gxl_p212_1g.dtb kell neked már ha 1gigás a boxod!
-
Keef_Lee
senior tag
válasz DroiDMester #7476 üzenetére
A beírásod után már nem vagyok biztos benne, de mint jó fórumlakó követem az összefoglalót, amelyben linkelt tennivaló így hangzik:
"S905X proci esetén: a kártyá/pendrive gyökerében lévő dtb.img fájlt le kell törölni, a kernel már tartalmazza alapból."
Ha meg nem így kell, akkor ezt egyértelművé kellene tenni, mert egyáltalán nem az. Aztán csodálkoztok, hogy idejárunk "sipákolni". -
FreedomHUN
senior tag
válasz DroiDMester #7481 üzenetére
Igen rájöttem.
Lefutott köszi.
-
azbest
félisten
válasz Keef_Lee #7482 üzenetére
Az itteni összefoglaló nem frissült még a 008-as verzió információival.
006-ig kellett valahogyan, attól kezdve máshogy. De a 008 is behozott némi változást. Szóval kszaq idevágó topicjának 1. hozzászólását is érdemes elolvasni, mert az a legfrisebb és legbiztosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Songoman
aktív tag
válasz Ciccuka #7477 üzenetére
Ugy tudom, hogy ebben a kabelben nincsen agy digital-analog atalakito, igy ez, ahogy a leiras is irja, nem igazi konverter.
This cable is not a converter and will not convert HDMI digital signals to analogue signals. Please make sure your output and input devices work with this cable. This cable doesn't have a chipset to convert digital signals to analog signals, so it only fits for the devices which itself can convert digital signals to analog signals.
-
Balinov
titán
koszi a linket Azbest!
Ha 2G/8G-s S905X a box akkor a gxl_p212_1g.dtb es gxl_p212_2g.dtb kozul a masodik kell (gondolom 2G=2GB RAM)?
B
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kzkz
őstag
válasz Balinov #7301 üzenetére
Szia!
Én ha megnyomom bármelyik billentyűt a K400-on, akkor bekapcsolja a nexbox a95x-et. 2g/8g változatom van.
Kikapcsolni mondjuk nem tudom hogy kell K400-ról Nem pont ezt akartad kérdezni?Jött tegnap egy OTA firmware frissítés is: lett értesítési sáv, navi sáv, elvileg a root is jó lett. Nekem még a CEC kezelés is javult, eddig hol ment, hol nem.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Ciccuka #7477 üzenetére
HDMI-AV kábel: lásd Songoman hozzászólását. Fából vaskarika nincs.
Banggood: kösz, javítom.
8GB vs. 16GB háttértár: ez az alaplapra forrasztott háttértár, nem cserélhető. Android alatt érdekes a mérete, mert külső háttértárra sok esetben nem lehet programot telepíteni, vagy oda átmozgatni. Ezen nem segít a külső (SD) memóriakártya bővítési lehetőség.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
envagyok
veterán
válasz DoItYourself #7489 üzenetére
Vannak minőségi hdmi to yuv (rgb) átalakítók.
Amik akár fullhd-t is kiadnak.
És az rgb v komponens (scarton v rgb 3rca-n) kimenet messze messze jobb a kompozitnál.
Simán hozza a hdmi minőségét.
Anno a projektorhoz nem tudtam áthúzni falban a hdmi kábelt, helyette komponensen ment. Nem mondta meg senki, ja és 1080p-ben[ Szerkesztve ]
-
leximester
tag
Sziasztok,
Szeretnek vasarolni egy media playert, ami megbirkozik a 4K x265 HEVC 10bit-es allomanyokkal. Jo lenne ha lenne optikai kimenet illtve gigabites ethernet. A s905 eleg ehhez, vagy inkabb a s912? Nekem eleg az android ha akadasmentesen kepes a Kodi vagy a Plex vinni a fenti filmeket. Ezt neztem ki: Beelink MiniMXIII.
Elore is koszi.
-
azbest
félisten
válasz leximester #7491 üzenetére
a 10bit szempontjából csak a lejátszás a lényeg, vagy hogy megfelelő megjelenítővel tényleg hdr legyen?
(#7494) leximester
akkor a minimxIII tényleg jó választás lehet.
Az S912-vel többféle problémáról olvasni, plusz nincs android helyett másik rendszer, ha nem válna be a gyári rendszer.[ Szerkesztve ]
-
gulac12
tag
Kipróbáltam néhány mHD formátumban tömörített fim lejátszását Kodival Android alatt Beelink M18-on, akadozik a lejátszás. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a formátummal másik gépen vagy LE alatt?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #7339 üzenetére
-> Az innentől kezdődő problémámat felhozom egy kicsit, ha nem gond, ugyanis azóta sem találtam rá megoldást. (Azóta sok mindent kipróbáltam, kiszűrtem a részletek a további hsz.-ekben vannak.) És nem értem, hogy sokaknak megy a dolog egyből mint a karikacsapás én meg már 2.-ik napja keresgélem a hibát, állítgatok mindent, de nem jutok eredményre vele...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest