- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Kodiban youtube kiegészítő (vagy a boxon lévő yt) beállítható valahogy, hogy a zenéket háttérben is lejátssza?
Akkor, ha kilépek a kodiból/yt alkalmazásból.#?*@&!
-
blakey
titán
Letöltőd az aptoide app-ot és az lesz az áruházad.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
na, sikerült a NASomra iperf3-at telepíteni (thx Mr.Dini!), lefuttattam oda-vissza és 910-940 között teljesít gigabit switch-en kersztül, a kabel viszont nem tuti cat 5e, bontott cucc így elégedett vagyok.
Box's don't touch!
-
jojoker08
tag
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem. Vettem egy [Mecool M8S Pro Plus] tv boxot, azonnal ment is rá a Libreelec, mint az előzőre, kártyáról futtatva. Egy Zyxel NAS-on vannak tárolva a fájlok, eleinte SMB, majd a problémám miatt átraktam NFS megosztásra, de a dilemma továbbra is fennáll, miszerint Full HD filmeknél (akár ISO, akár mkv) semmi probléma, de amint 4K HDR tartalmat szeretnék megnézni, rögtön az első pár percben megakad, szaggat, pufferel végeláthatatlanul. USB-s lejátszásnál nincs ilyen gond, de nyilvánvaló, hogy miért NAS-t használok, nem akarom állandóan hordozni a vinyót. Találtam részmegoldást angol fórumokon, miszerint létre kell hozni egy advancedsettings.xml-t, játszadoztam azzal is, kicsit javult a helyzet, de ugyanúgy előjön ez a probléma, maximum kicsit később. Mivel csak 2.0-s USB van a készüléken így nem játszik a gigabites adapter sem, gondoltam hátha ott lenne a megoldás. Van valami protippetek, hogy mit alkossak vele, hogy a nagy terjedelmű fájlok se kapják szét a dobozt? -
pinnacle
nagyúr
MECOOL M8S PRO Plus-t kipróbáltam egy Panasonic G20 LCD TV-n. Kodin volt hang, Androidon meg semmi. Kiderült, hogy SPDIF RAW kell neki. Panasonic G10 LCD-n PCM, HDMI-n is volt hang. SPDIF-et nem is próbáltam, azt hittem az optikai kimenet.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Ha megszakad a wifi kapcsolat, utána csak manuálisan tudok visszacsatlakozni.
Ez normális?
A wifi rejtett, de ez nem kéne, hogy gond legyen, simán látja, mikor visszakapcsolódok.#?*@&!
-
Minstrel
senior tag
Mitől lehet az, hogy egyes filmek véletlenszerűen lefagynak? Néha 10 perc után, néha később. A kép megáll, a felirat megy tovább, kép is elindul fél perc múlva gyorsítva és pár másodperc után megy tovább normálisan. HDD-ről megy, és van, hogy több órán át nem fagy le. Sunvell T95m box és LE Kodi17 van fent.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Ejelhar #30159 üzenetére
Csak mobilnet van otthon...
Miért kérdezném meg többször, ha kapok értelmes választ? ?Más:
Yatse vajon miért nem működik most?
Elvittem máshová a kütyüt, wifire csatlakozott. Telefonon a Yatse elindul, de offline van. "Hálózat ébresztése - a kiszolgálónak el kell indulnia", de nem történik semmi. Kodi elvileg be van állítva, otthon működik Yatse-val.#?*@&!
-
tobias40
veterán
Az Airplay arra szolgál hogy pl. a telóról tükrözzük a képet a box-on át a tv képernyőre?
Mint a miracast és tsai?
Ha igen hogyan kell beüzemelni egy uanazon a belső hálózaton lévő androidos telóról tudjak tükrözni?Vagy nem erre való?
-
Minstrel
senior tag
válasz DoItYourself #30164 üzenetére
Majd kipróbálom, amúgy egy sima egyszerű raidsonic icybox usb2.0 hdd házam van, nem megy alvó módba meg semmi ilyesmi.
-
Beni2360
félisten
-
Pelican
őstag
Announcement: Krypton builds are now discontinued.
kszaq:
Help Adamg, Afl1, Raybuntu and Codesnake with upstreaming for the best Leia builds possible.A 8.2.2.3-as verzióval véget ért a 8-as (community) LE fejlesztése, mostantól az LE 9 csiszolgatásával foglalkozik kszaq is.
Lehet örülni, a Leia borítékolhatóan jobb lesz mint a Krypton.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Beni2360
félisten
válasz tobias40 #30172 üzenetére
Hát igen ez így működik mindenkinek aki ezt választja.
Mitől jött meg a törlési lehetőség azt nem írtad.
-------------------------
(#30174) Technoman - Van ilyen, csak más megoldás kell neki.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fcbarca
őstag
Megjött az MX plus a GB-ről 20 dollárba, azt írják a Tronsmart S95 Pro FW-je rámegy és jobb. Valakinek vannak tapasztalatai?
-
Beni2360
félisten
válasz Dolphine #30180 üzenetére
Engedélyezted a KODI-ban a törlést?
Beállítások-Média-Általános és ott jobb oldalon-fájlok 4.sor.- Fájlok átnevezése és törlése.Film nézés után amikor kilépsz akkor törölni kívánt filmen - menügomb - kezelés ok - alul eltávolítás a média tárból - ott IGEN- majd kérdezi, hogy a tárolóról is el akarod-e távolítani és ott IGEN vagy NEM. Ha igen marad akkor legközelebb ismét beolvassa és beteszi a média tárba.
De ez KODI topikba való kérdés ezért OFF.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A távirányító power gombjára szeretném rátenni az “Advanced Power Menu”-t.
Estuary skin alatt ezt hogyan tudom megtenni?Köszönöm!
-
MCs88
aktív tag
Megjött az amazontól ez az S912es box. Azon kívül, hogy framedropp van amikor megjelenik a videón a Kodi UI overlay-e eddig semmi problémát nem vettem észre. Az itt emlegetett bondigot sem, persze lehet, hogy csak még nem jött szembe olyan encode aminél ez jelentkezne.
Illetve megjött az UGreen USB3-as gigabit adapter. Úgy tűnik ezzel is minden ok az S905X-es boxon, nem szaggat a 4K.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
A sávosodást az adott képen lehet észrevenni és a héten megállapítottam, hogy akkor erős ha a mentesítés yadif és nem hardveres.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tobias40
veterán
válasz Dolphine #30182 üzenetére
Általában én is 3-4 hsz-ből szedem össze az info-kat,nem tart semeddig pár hsz-t visszaolvasni!De nem ezért nem írtam le az egész történetet hanem mert úgy láttam nem használják itt sokan ezt a lehetőséget és csak visszaigazoltam hogy jó úgy a beállítás ahogyan javasolták csak én nem vittem végig a törlési folyamatot!
Ha a Bt-t bekapcsolom akkor tudok Bt fülessel kapcsolódni és zenét hallgatni a fülessel vagy ehhez is kel egy dongle?Tv-mhez venni kellett de még csak most töltöm a fülest és addig megkérdezem!
-
junkpod
veterán
válasz sugarforce #30189 üzenetére
Ja, meg egy mp-nek nem adok írási jogot a NAS-ra ahol fontos fájlok is vannak
Box's don't touch!
-
tobias40
veterán
válasz junkpod #30190 üzenetére
Én adtam,milyen hátrányok származhatnak belőle?
Csak arra a mappára adom természetesen ahol a filmek vannak,a fontos adatokra,családi fotókra stb nem!sugarforce:én a pléjerről indítom a filmeket nem a Nas-ról és így egyszerűbb "menedzselni" őket mintha külön fellépek a Nas-ra még a laptopról..
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz sugarforce #30187 üzenetére
sugarforce és Beni2360
Most őszinte leszek, nem tudom, hogy ez negatív megállapítás felém, vagy csak tényközlés.
Ha hülyeséget írtam, akkor bocs.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hunaqua
addikt
Az S905W az 4K@30fps.
A gyakorlatban van olyan 'virágbolti' UHD tartalom amihez ez kevés?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
fcbarca
őstag
sziasztok,melyik a legolcsóbb ajánlott tv box képcsöves orion t2125a tv-hez?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz sugarforce #30195 üzenetére
Vmit félre értettél: "sugarforce:én a pléjerről indítom a filmeket nem a Nas-ról és így egyszerűbb "menedzselni" őket mintha külön fellépek a Nas-ra még a laptopról.. "
Tehát filmnézés pléjerről indítva és a törlés is ha nem kell később,a letöltést a Nas-al végzem természetesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest