Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz S_x96x_S #63868 üzenetére

    Sok kedvem ugyan nincs hozza, de legyen meg egy utolso.

    "Vagyis lényegében a "Pay More and buy"-t erősíted .."

    "ha neked megéri, az már más, de ebből nem szabad általánosítani- hogy mindenki te."

    a te általad javasolt konfig BOM-ja 2x annyi. (10K vs. 20K )

    Ez nem "Pay More", mert a tinygrad nem 10K hanem 15K, nem BOM-ot ertettem hanem komplett gep arat. Es barki aki ilyen beszerzest csinal siman megvenne 20K-ert is a 15K-val ellentetbe, mert a 20K-s rendszer egy az hogy mukodik, a masik pedig hogy problema nelkul mukodik mindennel. Az 5K pedig egy ember 3-4 napnyi munkadija, ezen senki nem fog morfondirozni.

    "és 6x 7900XTX vs. 4x RTX A6000 ( Ampere ) van szó"

    Igen, es az adott feladatorka gyorsabb. Raadasul mukodik is, ami nem elvetendo aprosag.

    "nekem ebből nem az jön le, hogy 4x RTX A6000 ( Ampere ) minden esetben a jobb megoldás lenne .. ( valamikor lehet, de nem mindig )"

    Mert az, abban az iparban ahova ezt nyomja jobb.

    "és a szoftver különbség - egyre kisebb lesz."

    Ja, majd talan valamikor. Csak a konzumer kartyak tamogatasaval ezen a teren lathatoan senki nem foglalkozik az AMD-nel. Mondjuk nem is erdekuk. A masik pedig ahogy mar mondtam a geohot megoldas szoftveres reszenek jelenlegi alfa statusza. Majd ha valamikor letezo es hasznalhato megoldas lesz akkor ra lehet nezni. Csak az az akkori piaci helyzettel kell hogy szembesuljon es nem azzal ami most van (ahol szinten sehol nincs meg geohot megoldasa egyebkent) mert az ipar nem all meg es nem varnak hogy George mikor lesz kesz.

    "Ezzel csak arra akartam célozni, hogy a 2. vagy a 3. iteráció már elég igéretes lehet, hogy arra már te is felkapd a fejed"

    Nem tudom ugyan hogy mit ertesz idoben 2 vagy 3 iteracionak, de szerintem nem lesz erdekes. Eleve abbol kifolyolag hogy geohot legnagyobb tehetsege az a "promote George Hotz". Nem tudom eszrevetted-e, de ez a mostani hardveres PR bejelentes is pont 6 honappal az utolso hurra utan tortent. Tudod mik szoktak 6 honaponta lenni? Major investor milestones :) Ez nagyon ugy nez ki hogy kemeny szopas lett volna naluk ha valamit nem tesznek le az asztalra legalabb latszolag. Es lettettek, fantasztikus, osszeraktak egy gepet. Ez meg talan a hirhedt The Verge PC-s gyereknek is sikerult volna 6 honap alatt.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák