Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz Abu85 #61155 üzenetére

    "az AMD nem fogja csak úgy ingyen odaadni az OBS-nek."

    A lovon fordítva ülés tipikus esete. Az AMD nem az "OBS-nek adja oda", hanem annak a közönségnek, akitől bevételeket és részesedést remél. Nagyon valószínű, hogy az AMD akár elérhetővé teszi, akár nem, az okok nem ezek, vagy nem így, mert ennyire hibbant felfogással nem bírhat egyetlen cég sem, aki meg akar élni, nemhogy egy világméretű AMD. No meg nem hogy nincs marketing, de ha ez a gondolat így ebben a formában valaha fősodorba kerül, akkor a "megmentő, szabad licenceket biztosító AMD vs. csúnya gonosz GameWorks-ön élősködő, DLSS-t és GSync-kel terrorizáló NVIDIA" imidzse rögtön összedől és furán AMD irányúvá fordul ez a kép.

    "Relive-hez szándékosan nem hasonlítanak soha, mert abban meg ott van."

    Igen, meg egy halom olyan feature nincs benne, amit minden magára valamit is adó streamer igényel, de legalábbis sokan. A legalapvetőbb hiánycikk a Reliveban speciel a custom area vagy region capture. Évekkel ezelőtt tudta a driverbe rakott csomag, már jó ideje nem. OBS-szel azt veszel fel, amit akarsz, úgy filterezed, ahogy akarod, azzal mixeled, amivel akarod. Az AMD meg persze csak mammogjon az orra alatt a lassan intelhez mérhető részesedésével, hogy "de a relive-ban pedig minden milyen fasza". :)

    Ugyan már. Ezekről a dolgokról beszélek, amikor csodavárás zajlik és értetlenül fejtegeti mindenki, hogy miért zöld hályog van az emberek szemén. (amúgy nem tagadom, az sok emberen megkérgesedett már, de a józan emberek is már lassan gondolkodás nélkül veszik a NV cuccait, mert egyre nyilvánvalóbbak ezek a jelenségek). Hiába lesz jó ÉS olcsó is egyben a 7800 és társai, ilyen AMD-körítéssel nem felzárkózás lesz az Intel részéről, hanem helycsere.

    b.

    Látod, épp erről beszélek: az NVIDIA kizárólag az FPS/$ mutatókban jön ki rosszul. Szinte minden más tekintetben nem is hogy jobbacska, de aláz.

    ps.: testvéremnek most rakunk össze egy gépet, egyszerűen szakad meg a szívem, hogy nem tudom lebeszélni a 12 GB-os 4070-esről, hogy vegyen inkább egy fasza 16 GB-os AMD-t, mert még magamat sem tudtam meggyőzni, hogy jobban járna. Flevetettem neki és egy (pontosabban sok) egészséges verbális vitán túl is azt kell mondjam, hogy túl sok az érv a 12 GB ellenére is az AMD-vel szemben és az NVIDIA mellett is (külön külön is, nem csak összevetésben). Majd amikor már kevés lesz a 12 ténylegesen, akkor meg upgrade-el. Pedig nagyon várom, hogy tényleges alternatíva legyen... őszintén.

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák