Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz HSM #10077 üzenetére

    A felbontás és méret ilyen szempontból nyilván távolság kérdése is.
    Én egy kényelmes fotelben hátradőlve szeretem nézni a kijelzőt. Ez máris húz egy határt, hacsak nem egy mozgatható konzol emeli be a kijelzőt fejmagasságba (ha nem akarok tornamutatványszerűen leülni és felállni, akkor a kijelző síkja és és a fotel eleje közé kell egy minimum akkora rés, ahova elférek besétálni és leülni + kell némi hely a TV-t tartó asztal felém eső felén a billentyűzet, egértöltő dokkoló, pohár/bögre, stb apróságok számra) de azon túl is minél messzebb van, annál kevésbé fárasztja a szemet. Így jön ki, hogy a legkisebb 42"-os plazma nálam is minimum méret volt. (Ha nem 70, hanem 140kg lennék, akkor 46" lenne a minimum. :DDD)

    LCD-nél képtelenség utolérni a PDP vagy OLED kontrasztokat. Ez az, amiért eleve nem is szeretek LCD válaszidőről vagy BFI-ről beszélni, mert hiába oldasz meg minden mást, ha ez megmarad, márpedig megmarad. Sok mindenre ideális lehet az LCD, de nem igényes filmezésre vagy játékra.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák