Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz sb #33366 üzenetére

Totál idétlen eredmények, soha hasonlót nem láttam, a saját, nem kevés tapasztalatommal is szöges ellentétben van, pedig igen sokat tesztelgettem a HT hatásait pro/kontra. Erős a gyanúm, hogy valami durvább mérési, vagy metodológiai hiba történt itt.
    Oké, tegyük fel, hogy a HT itt hoz 720P-n +50%-ot a 2500K és 2600K aránya alapján. Akkor viszont a 4770K-hoz képest hogyhogy ennyivel gyorsabb a 7600K HT nélkül, ez teljesen indokolatlan. Akár a HT +50%-os gyorsítása, akár a 7600K szereplése a 4770-hez képest. Illetve hogy tud gyorsabb lenni a 7700K egy 6850K-nál? Illetve FHD-n már 60%-al vezet a 2600K a 2500K előtt? Ez mi? Ez így sehogy nem adja ki. :N
    A környezetváltások, meg plus overhead oké, de ennyivel többet akkor sem fog hozni vagy elvenni.... Itt valami más kellett legyen a háttérben.
    Plusz ugye ennek a motornak a korábbi verziója, ami pontosan ugyanúgy, mint a BF1-é, kb 6 szálon dolgozik a hatmagosomon, azt sokat játszottam a húzott 4690K-n, és azon is teljesen jól futott, és nem volt olyan szakadék, mint ez a teszt alapján várnánk... :N

Új hozzászólás Aktív témák