- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz nem_tom #16597 üzenetére
Ha több felvevő programot is probáltál, nem csak a relive-ot, és azokon is megakad a felvétel, akkor mi köze ehhez a vga-nak? Más limit lesz ott, részemröl sok sikert a gtx-hez.
Szerk: próbáltad az igp-t is használni opencl rögzítésre pl obs-el? Az is akados felvételt készít?
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
-
Zroo
csendes tag
válasz MasterMark #16600 üzenetére
Nem nagyon kaptam választ a kérdésemre..
Miben rosszabb, mint a többi?
Nem vagyok hardcore gamer, csak , ha már veszek vmit, akkor 2-3 évre terveznék vele!
Azért kérdeztem csak, mert most ennek az ára nagyon lement.. -
nem_tom
őstag
válasz távcsőves #16606 üzenetére
Konkrétan azt nem tudom hogyan lehet. Kétféle kódolási beállítás lehetséges. x264 ami a processzort használja és H264 ami a VGA-t. Mind a kettővel ugyan az volt az eredmény. Legalábbis az OBS-en belül ezek az opciók vannak. Vagy ezt máshol kell állítani? Nem emlékszem rá, hogy engedélyeztem volna ilyesmit. Hol lehet megnézni?
-
távcsőves
senior tag
válasz MasterMark #16607 üzenetére
Nálam nem. Gond nélkül müködik. Pont erre használom, obs intel opencl game capture.
Egy gyors tutorial amd és obs használatához. Intel quick sync is megemlítve benne (én kedvelem) , most nem vagyok gép elött. Privátban kereshetsz, ne off-oljunk megint.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na meg rendeltem a épemet ma meg lepődtem az msi gaming x kártya olcsóbb lett mint a sima gaming a pcx en ugyanis a gaming x nyolcvanháromezer valamennyiről le ment 80050 Ft re meg is lepődtem és inkább azt rendeltem,mint a sima gaminget
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz redhunter #16613 üzenetére
Igen ,vasárnapig tart az akció,napok óta figyelem a pcx et olyan ingadozások vannak az alkatrészekben amiket kinéztem,de gondolom a többiben is.
#gaben88
Az xfx gtr re gondolsz aminek 1338mhz az órajele? ha most nézem a gaming x et közel a nyolcvanezerhez 1305mhz vel az xfx meg majdnem 87EFt én nem fizetnék az xfx ért annyival többet.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
füles_
őstag
válasz HaZsolt #16616 üzenetére
Az MSI AB beállításokban lehet őket unlockolni. De tuningra talán a Wattman jobb, csak akkor rendesen takarítsd le az AB-t, ha Wattman-t fogsz használni.
Ha még több feszültséget akarsz adni, akkor WattTool, csak ezzel vigyázni kell, mert tényleg durva feszültségeket lehet vele adni.[ Szerkesztve ]
-
Shaq-34
csendes újonc
Mindig sokat kap az AMD, hogy rengeteg a driver bug, meg stutterezik (szaggat) a kép. A másik visszatérő téma, hogy nem hoz semmit a DX12, íme két kapcsolódó videó RX480-on, legfrissebb driverekkel, have fun:
GTX 1060 vs RX 480 FTA - Sniper Elite 4 DX11 & DX12 [SAN CELINI]
GTX 1060 vs RX 480 FTA - HITMAN (2016) DX11 & DX12 [BENCHMARK][ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Olvastam, h az MSI 470 Gaming ventijei hangosak, ez mennyire lehet reális?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
huskydog17
addikt
válasz nem_tom #16618 üzenetére
A videofájl írása külön fizikai adathordozóra történik? Ez erősen ajánlott, hiszen ha ugyanaz a fizikai adathordozó olvassa a játékfájlokat és egyben írja a videofájlt, az pont ilyeneket eredményezhet.
Próbáltad az OBS-nél Xaymar VCE plugin-ját? Próbáltál más felvevő szoftvert?Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
nem_tom
őstag
válasz huskydog17 #16621 üzenetére
Igen, pont ezért megy külön a dolog.
VCE pluginnal is próbálkoztam, ugyan az az eredmény. -
KisBundi
őstag
válasz Scholes9 #16625 üzenetére
Szárnyra kelt, hogy volt pár hibás pasztázott példány, de itt a fórumon tudtommal senkinek nem volt vele gondja, köztük nekem se. Tényleg nagyon halk és 60 fok alatt a ventit le is állítja. Nem hiába, a Twin Frozr VI hűtésnek nagy múltja van. A ventik rendes golyós csapágyasak és a lapátok kialakítása is lehető legnagyobb légszállítást teszi lehetővé a legkisebb fordulaton. Persze így a kártya többi gyártóéhoz képest kicsivel nagyobb, de hát kell a felület a hűtésnek.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz huskydog17 #16626 üzenetére
Természetesen, de hiába. Minden létező beállítási lehetőséget és variációt próbáltam, illetve próbáltam vagy 3 tucat tutorial videó alapján másoknak bevált verziókat is, semmi sem. 16GB RAM -om van, i5-4460 -as proci, RX 470-s kártya és külön SSD-ről megy a rögzítő meg a játék. Ezzel jónak kéne lennie, másoknak gyengébb konfiggal is jó. Több mint 1 hete bütykölöm, kísérletek, feltúrtam a YouTube-ot és a fél google-t is. Ezért írtam ide, mert ha már semmi nem jó ami mindenki másnak igen felmerült bennem a gyanú, hogy hardveres vagy driveres lehet a gond.
-
huskydog17
addikt
válasz nem_tom #16629 üzenetére
Hm...ez így tényleg nagyon fura, sajnos nem tudom mi okozhatja ezt nálad. Én még csak nem is SSD-n, hanem hagyományos vinyón rögzítem a videókat, de nálam hibátlanul megy a VCE motor. Sőt, én még a 16.7.3-as driveren vagyok, ami ugye az első olyan driver, ami támogatja a 470-es szériát.
Nálam Action-nel az Ultra preset is gond nélkül működik.
Még egy dolgot meg tudsz próbálni: írni a fejlesztőknek, talán ők tudnak valami jó tanácsot adni. Mármint az adott rögzítő szoftver fejlesztői. Jobb ötletem momentán sajnos nincs.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
csucsbicep
nagyúr
Sziasztok!
FHD-hoz keresek megfelelő vga-t. Ehhez a felbontáshoz elég a 4GB vagy inkább 8GB az ajánlott már? Nem vagyok egy hardcore játékos, csak ha időm engedi ülök gép elé.
Most jelenleg a nyolc gigás 470-ek között a Nitro+ és a Gaming X van egy árban. Ha inkább a csend fontos melyik az ajánlottabb?
-
törölt tag
Tudom, hogy a gigabyte G1 Gamingje nem tartozik az "ajánlott" kategóriába, bár továbbra sem értem a miértjét.
Láttam én is külföldi oldalakon teszteket, stb. De egész egyszerűen nem értem.
Nálam most minden gyári a ventilátor vezérlés is. Nem sikerült 71 foknál furmarkal feljebb tornászni. (esetleg tudtok jobb vga izzasztó progit? ) ventilátor 39%-on forgott 71 foknál a hangját nem hallottam, teljesen halk ilyen fordulaton és a 71 foknál megáll. BF1 alatt sem volt több...
Véleményem szerint vagy én fogtam ki jó példányt, vagy a házhűtésem jó, vagy a tesztek amikben 80 fok fölött emlegetik a kártyát csalósak. És ha manuálisra átrakom a ventilátor vezérlést és pl 39% helyett pl 45%-ot állítok be 60 fok feletti hőmérséklet elérésekor, akkor még mindig nincs hangja a ventilátornak, és megáll 65 fokon a VGA..
Vélemények ?
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz csucsbicep #16633 üzenetére
Szia!
Ha nem vagy HC játékos akkor neked bőven elég a 4GB-os verzió. Én is ilyet használok.
Az MSI Gaming halkabb mint a Nitro+. A Gaming X nem éri meg a felárat a sima Gaming-el szemben, csak pár MHz órajelkülönbség van köztük. Ha egyárban vannak vagy olcsóbb a Gaming X, akkor nyilvánvalóan azt kell venni.
PCX-en 64e Ft az MSI Gaming, én ezt venném a helyedben. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz #61847040 #16636 üzenetére
Ha mindent maxra raksz GTAV-ben akkor élből nem lesz 60 fps a game. 8X msaa es az advanced graphot is feltolod akkor jopar reszen 30fps-nek is örülni fogsz. Innentől kezdve értelmetlen a 4gb feletti vram(előbb fullad ki a gpu minthogy elfogyna a vram). 4x msaa azt leszamitva minden max és advanced graph off. Igy szépen fut a game és a 4gb vram is elég. Persze ha úgy akarsz játszani, hogy 30 fps-en megy kimaxolva akkor kevés a vram. Minden másra elég. A gta a legrosszabb véglet. Ha maxon akarsz játszani akkor 1070 de abból meg nincs is 4gb-os (?) Szal szerintem van letjogosultsaga full hdra a 4gb-os 480-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz #61847040 #16636 üzenetére
4GB videó RAM már igen karcsú
ezt azért cáfolnám. FHD-ra jelenleg még kényelmesen elég. Ha egy játékban meg valaki mindent full maxra állít, mert neki az annyira fontos, akkor ne ilyen kártyát nézzen, mert néhány címben arra már most kevés persze. Azért egy vaktesztet megnézék, hogy egy csutka max-ra állított gta5, és egy még a 4 gb-ba beférő beállítás között egy átlagos player mennyi különbséget látna. Valószínűleg jobban tetszene neki a "gyengébb" mert folyamatosabb lenne
-
törölt tag
válasz Ochocinco46 #16638 üzenetére
Lehet így van, és kissé eltúloztam.
Mondjuk Advanced On-al, közepesre állítva azon belül az extended distance-ot elég szépeket beakad a jó öreg HD 6990-es kártyámon a játék, viszont ha kikapcsolom az advanced-ot, akkor szinte alig van különbség szemmel láthatóan a grafikában, mégis csak időnként röccen be.Épp most szeretnék átállni RX480-ra.
Ezt a kettőt néztem ki magamnak:Az utóbbi, az ASUS 82e lenne, és GPU órajele alig 20 MHz-el kisebb csak mint a Sapphire Nitro-nak.
Zajban, hűtésben nem tudjátok melyik lenne a jobb? Mert teljesítményben szinte teljesen egyforma megoldások.Melyiket javasoljátok a kettő közül?
-
Krisz1441
tag
Valamiért nem tudom előhozni a ReLive-on belül azt a beállítást ahol a színnel kapcsolatos beállítások vannak, hogy a kimeneti tartomány teljes RGB legyen és ne korlátozott vagy ilyesmi. Ismerős ez valakinek? Eddig OK volt, de most új win van fent. Kicsit fakók a színek így ami zavaró....
A beállítások --> Radeon speciális beállításokra nem jön elő semmi, de nem vagyok benne biztos, hogy eddig ott szerepelt.
Megnézné nekem vki?[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
válasz füles_ #16617 üzenetére
Annyira csalódott vagyok, sehogy sem akar összejönni a tuning. Unlockoltam Afterburnernert, nem adja meg a több feszültséget, hiába húzom az órajelet nem alkalmazza, csak a memory órajele marad meg, Furmark alatt pedig csak 830 Mhz járatja a kártyát. WattTool sem ért semmit, hiába adtam neki 1,2 v-ot (ami még bőven a vállalható kategória) fekete képernyő és 3mp fagyás. Nem tudom mit csinálok rosszul, legutóbb 7970-et tuningoltam, utána kihagytam 3 évet, most térek vissza, azoknál még felraktad az Afterburnert, unlockoltad: "i confirm that i am aware of unofficial overclocking limitations" ezzel a szöveggel és amit beállítottál azt az órajelet és feszt megkapta, nem kellett szarakodni. Valaki szájbarágósan letudná írni, hogyan kell NORMÁLISAN meghúzni a kártyát? Vagy adni egy jó leírást (lehet külföldi is).
-
Krisz1441
tag
válasz MasterMark #16641 üzenetére
Nem jön elő, nem értem miért. Már újra raktam többször, na mind1. Köszi!
-
Krisz1441
tag
válasz MasterMark #16645 üzenetére
Oké, de valahol eddig is állítottam a ReLive-on belül, ilyen nincs............
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ennek jól tippelem, hogy nem állnak a ventijei idle?
Amúgy a GTA brutál fosul van optimalizálva, maxon full HD-ban sztem még 1070-en sem lenne fix 60 fps
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest