- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
Most akkor CF hez kell CAP vagy sem?
Legjobb tudomásom szerint benne van alapban a driverben.. Most akkor, hogy is van ez?YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz ricshard444 #23399 üzenetére
Egy amd-s azt mondta hogy a 13.4 a 13.3 beta whql verziója. Szóval ugyanazt tudja mint a 13.3 beta.
-
ricshard444
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #23407 üzenetére
Frame Pacing Prototype 2 driver lesz majd izgalmas. 13.5 nem nagy durr.
⭐ Stella
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #23408 üzenetére
kíváncsi leszek arra.
meg főleg a Far Cry 3ra vele együtt.
viszont:
"One thing to note: this fix does not yet address Eyefinity + CrossFire problems." Ezzel csak annyi a probléma, hogy CFnek szerintem jelenleg leginkább1080/1600p fölött van értelme (legalábbis singleben ha nem 120HZ a cél).[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz ricshard444 #23407 üzenetére
Feature Highlights of the AMD Catalyst™ 13.5 Beta Driver for Windows®
Performance gains seen on the entire AMD Radeon™ HD 7000 Series for the following:
Far Cry 3: Improves performance up to 4% with Anti-Aliasing enabled
Shogun II: Improves performance up to 20% with 8x Anti-Aliasing enabled
Tomb Raider: Improves performance up to 6%
Bioshock: Improves performance up to 6%
Borderlands 2: Improves performance up to 17%
Corruption is no longer seen on the AMD Radeon HD 7790 when TressFX is enabled in Tomb Raider -
ricshard444
veterán
-
Gippo
senior tag
Erre az új driverre leszek én is kíváncsi... hátha nem lesz kompromisszumos cf-re költeni jobb vga helyett.
-
Enclave
aktív tag
válasz ricshard444 #23409 üzenetére
"...anandtech quoted AMD as saying the frame pacing driver will be available in July timeframe. maybe late July might be possible since these drivers are very early prototype and not even alpha version..."
Ha jó topic-ot néztem, ezek szerint július vége vagy augusztusra lehet belőle valami, így talán 13.7 vagy 13.8, ám ha hónap végén adják ki valamelyik driver-t, akkor abból szeptember is lehet így...
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fatal1ty1984 #23416 üzenetére
Részemről passz.
El kell olvasni a hozzá tartozó release notes-t.⭐ Stella
-
Raggie
őstag
LINK
Erről valakinek van valami plusz infója? Ez egy valós dolog? (7970 CF tulajok?)Clint Eastwood FTW
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Raggie #23419 üzenetére
Igen ez valós dolog, eddig nem volt mód a frametime pontos mérésére, amióta tudják mérni már lehet számszerű adatokat is mutatni a gyártónak.
Olvass bele ebbe a topicba (végéről kezd)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
fatal1ty1984
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
A fene egye meg, nem tudom eldonteni hogy 7970 vagy 680-as legyen. Segitsen ma"valaki.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
szasanyi
félisten
válasz fatal1ty1984 #23424 üzenetére
Attól, hogy mind2 BIOS-t felülírta (akár rosszul, hogy képet sem addl) ezért nem kell(ett volna) menni(e) sehova, az könnyen és gond nélkül helyrehozható.
-
Gtaati
őstag
válasz fatal1ty1984 #23424 üzenetére
Értem és köszönöm! Fekete nyákos, elméletileg ma kapom meg És még kérdezném, hogy véleményed/etek szerint egy sima 3570 húzva turbóval 4200mhzn 4 magra terhelve 4000mhz-en kihajtja-e 7970-et? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz szasanyi #23427 üzenetére
Kérdezném miért érdemes biost cserélni mit lehet vele nyerni? Mert 7870-ről váltottam ott a bios cserét csináltam az éppen legújabb aktuálisra de nem vettem észre semmi változást. Itt tudom h két bios van menet közben is váltható, és nagyobb órajelet meg agresszívebb hűtés profilt kapunk, ahogy olvastam. Ezen felül a bios cserékkel mit lehet elérni? Köszönöm!
-
szasanyi
félisten
válasz Gtaati #23433 üzenetére
HD7950 esetén az elsődleges cél általában BOOST BIOS lecserélése (az ismert órajelugrálás és a magasabb fogyasztás miatt) nonBOOST BIOS-ra. Aztán lehet olyan, hogy csak alacsonyabb fesz miatt (esetleg ugyanúgy BOOST marad) szintén az alacsonyabb fogyasztás és kisebb hőtermelés miatt. Továbbá lehetséges még egyéb, teljesen ésszerűtlen okból is.
Gtaati (#23438) : ami nem rossz azt nem kell megjavítani!
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz MiklosSaS #23435 üzenetére
ár/érték arányban szerintem a tahiti le meg a 7950 a legodabaszósabb kategória, persze nem akarlak lebeszélni a 7970ről meg a 680ról de messze nem érnek annyit mint amennyibe kerülnek, tapasztalat...., na részemről zárom a témát, csak gondoltam szólok hogy nagyon gondoldd át
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Én lennék az akinek balul sült el a bios flash-elés, fentebb említettek. Ma írtak vissza az ipontól, hogy náluk a kártya több rendszerben kipróbálva is működik, viszont amikor bios-t cseréltem rajta nem adott nálam képet. Próbáltam más kártyával is, hogy kizárjam az alaplap hibáját. Szerintetek mi lehet akkor a gond? Még esetleg annyi, hogy a másik vga-nak nem kellet külön tápcsatalkozó, lehet a táppal van gond?
-
haddent
addikt
Egy kis off, és gondolom főleg Abu -hoz szól ...
Kiderült valami az nVidia háza tájékáról? Hogy a semmiből hogy sikerült ilyen iszonyatosat húzni a compute erőn? Nemrégiben volt egy felvetés, hogy a pontosságát? Vagy valamit csökkentettek a driverben.. Erről van szó? Vagy tényleg hogy?
-
haddent
addikt
válasz Tökmindegy #23447 üzenetére
Hát ebből csak a jó hardver nem igaz De ne menjünk bele.
De tényleg nem flame war a célom, egyszerűen ez a kérdés iszonyat port kavart akkor, 1 hónapja kb., és nagyon el lett söprögetve a szőnye alá. Ha ilyen drivert sikerült írniuk, ami tulajdonképpen a fizikai törvényekkel vetekszik, akkor szép, ez még az nvidia drivereitől is kicsit szokatlan. Ha meg nem, az sem érdekel különösebben, csak szeretném tudni, úgyhogy majd remélhetőleg valami fejes ( Abu ? ) mond valamit rá.#23449 fatal1ty1984 megpróbálom megkeresni.. bár tényleg elég régi már, itt ebben a fórumban biztosan volt róla szó, Abu pl. 100%, hogy írt róla.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz fatal1ty1984 #23449 üzenetére
Megtaláltam!
Ez azóta eléggé feledésbe veszett, a gyorsulás maradt, magyarázat nem igen van rá, mert szvsz. eddig is teljesen ki volt már aknázva a Kepler (ez egyben dícséret is, hiszen jók a driverek).. Számomra még mindig érthetetlen, valami szakértőt szívesen meghallgatnék..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs