- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz bandika0626 #17300 üzenetére
Semmi bántó nincs abban a mondatban. Mindenesetre mivel nem zárták a ticketet a "yet" szót még igyekszem meglovagolni, mert nem zárták ki a lehetőségét annak, hogy egyszer majd lesz. Ezt jó lenne pontosítani, mert ez így csak a szokásos supportos duma...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
nagyúr
válasz bandika0626 #17300 üzenetére
jellegzetes távol-keleti félrefogalmazás. udvariasak és kedvesek próbáltak lenni, de a "can" ige használatára általában nehezen éreznek rá
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Thrawn
félisten
Az én angolom sem tökéletes, de szerencsére így is megértjük egymást
Kértek tőlem S/N-t, meg SKU#-t, meg lementett VBIOS-t is, elküldtem nekik, viszont az időeltolódás miatt ma már nem várok választ tőlük.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
bozont
veterán
válasz Thrawn #17303 üzenetére
Csak hogy megnyugtassalak, én már hónapokkal ezelőtt nyitottam egy ticketet ez ügyben, akkor még 7770 Vapor-X kártyával. És kb hasonló választ kaptam, azt írták, hogy most máson van a prioritás és egyelőre nem foglalkoznak az üggyel, majd talán később.
Aztán végül is jött egy 7730 uefi biossal.Még nyitottam egy topicot is, hátha másokat is érdekel ez a dolog és nyitnak ők is ticketet, minél többen igénylik ezt a dolgot, annál előbb lesz. De hiába úgy néz ki.
Mondjuk nem értem ezt, a legtöbb gyártó már ilyen biossal adja ki az újabb kártyákat és adtak a régebbihez is kérésre. Állítólag nem olyan bonyolult a dolog. -
Thrawn
félisten
válasz bozont #17304 üzenetére
Nem vagyok ideges, hiszen semmi vesztenivalóm nincs, meg egyébként is Win7-et használok (W8 csak tervben és tesztelés alatt van egyelőre)
Ez csak a szokásosnak mondható terelés, hogy inkább vegyél olyat tőlük ami alapból tud UEFI-t. Mondjuk azt előre leszögeztem náluk, hogy inkább HIS-t vagy Powercolort veszek, mert azok alapból tudják, ezután kérték el az adatokat és a VBIOS fájlt. Ha az egészből nem lesz semmi akkor sem fogok a kardomba dőlni.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
hegegabi80
addikt
A VTX3D HD7750 karival 1440x900 felbontásban elfutnának a játékok? Lásd többit adatlapon.
-
TaylorXIII
őstag
válasz hegegabi80 #17306 üzenetére
Igen de mindenképp GDDR5 legyen és inkább a Sapphire.
-
hegegabi80
addikt
válasz TaylorXIII #17307 üzenetére
DDR5 persze, de ez a kari már megvan, csak lehet monitor lesz cserélve.
-
djdaniel
senior tag
válasz TaylorXIII #17307 üzenetére
nem biztos hogy úgy jár vele mint én... [link]
-
keke69
őstag
válasz Peaceliker #17311 üzenetére
kb olyan 40-45 másodperc!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Peaceliker #17313 üzenetére
Ment PÜ!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
atomanti19
aktív tag
Esti olvasmány 7790-eseknek, illetve mindenkinek aki szereti! Páran talán még emélkeztek, régen 7790oc-m volt, július 21. óta folyik a garanciáztatás!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Nagya21
addikt
válasz atomanti19 #17315 üzenetére
Fakkk.......
Öszinte részvétem.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
TIT
veterán
Üdv!
HIS 7790 Icooler Turbo karim van és mozillánál win8-nál néha barna(mint a mozilla jobb felső részén,amivel tálcára lehet tenni)kockák vannak,ha lerakom tálcára és vissza akkor jó.Havernál 7850-nél is csinálja.
13.11báta 9.2 drivernél a gép nem restartol(moncsi kikapcs és a gép megy tovább)[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz atomanti19 #17315 üzenetére
pofátlanság határait súrolják, ezek a webshopok.
én anno iponal jártam hasonlóan, csak annyi különbséggel hogy nálam is garanciáztatták, mert náluk nem jelentkezett a hiba, ő szerintük ez egy hibátlan kártya ; videó , nesze hülye gyerek használd így"felkoncolom a PCX.Kft valamennyi dolgozóját" benne is hasonló érzések voltak, mikor a futár vissza hozta a kártyámat
Azóta inkább megveszem drágában Pécsett az infolexbe az alkatrészeket, mint hogy garanciálisan az asztalom mellet porosodjanak mert nem hajlandóan kicserélni
pmheros ilyen kockákra gondolsz ?
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
sziasztok!
Tudom, h nem konkretan ide tartozik, de, olvastam, h erdemes beallitani a tv-t 24Hz-re, mert a mai filmek ugyis 24 fps-el mennek. Na mar most tenyleg igy van vagy ez csak mese, h 24hz en jobb mint 60hz-en ? Ha igen, akkor van erezhetobb kulonbseg ?[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Ez kockásodás, nálam is jelen van valamelyik drivertől, de annyira nem zavar. Azt mondjuk nem tudom hogy a driver, vagy a Firefox a ludas.
Az új bétát meg szerintem nem érdemes felrakni, az nálam sem volt stabil. Ajánlom a 13.10b2-t, persze ha betudod még valahonnan szerezni, mert az nem lesz egyszerű köszönhetően az AMD-nek. -
djdaniel
senior tag
válasz Tournament #17328 üzenetére
mostani asus kártyám tökéletesen megy, videón a vtx3d kártyával készült.
néha ilyen kockák megjelennek, de nem sötétül el a kép és nem villog.[ Szerkesztve ]
-
greggorius
tag
Szerintetek megéri megvenni a 7790-es típusból a 2GB-os verziót, ami 5000 Ft-al drágább?
Köszi a válaszokat!
-
Grave_444
nagyúr
válasz greggorius #17332 üzenetére
Nem.
-
greggorius
tag
Köszi a gyors választ!
Rövid indoklást is tudsz írni? -
bandika0626
senior tag
válasz Grave_444 #17333 üzenetére
Biztos vagy benne? Én a múlt az F1 2013-al játszottam 1024x768 felbontáson Ultrán-ra felhúzva és a legis legnagyobb élsímítással minek nem tudom a nevét de most megnézem 8F16X EQAA. Naszóval így fogta magát a kicsike és 910MB-re pakolta tele a memóriát, és az csak ismétlem 1024x768!!!
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Grave_444
nagyúr
válasz bandika0626 #17335 üzenetére
35 körül használt 7850 jobb választás. Az egy dolog FHD-n a kártya ereje is elfogyott volna nem csak a vram.
-
bandika0626
senior tag
válasz Grave_444 #17336 üzenetére
Végülis igaz. Kérdés, hogy akar-e használtat? Én is gondolkodtam, hogy a 7790 mellé veszek egy 2GB-s R7 260X-et és azt használom játékra, ha meg opencl gyorsításra használom akkor megy mind a kettő mert számomra elég akkor az 1GB-ram.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
greggorius
tag
Használt kártyában nem gondolkozom.
Köszönöm a válaszokat!
-
zsizsef
senior tag
-
hegegabi80
addikt
HD7750-hez melyik drivert érdemes feltenni? Nekem 13.4 van fent, semmi gondom vele. Csak a BF4 amikor ki akartam próbálni, kiírta, hogy tegyem fel a 13.9 vagy még frissebbet.
-
djdaniel
senior tag
válasz hegegabi80 #17341 üzenetére
nekem a 7770-en mellet fent volt a 13.9-es semmi gond nem volt vele, szerintem nyugodtam felrakhatod a 7750-en mellé.
[ Szerkesztve ]
-
hortigzolee6
csendes tag
Sziasztok!
A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt!
Help! Egy Gigabyte 7790 1gb oc kariról lenne szó.
Amit ír hibának, hogy driver-t találja rossznak nem hinném, hogy annak lenne baja mert a legfrissebb változatot is próbáltam, nem béta verziót szedtem le hozzá stb. Egyszerűen már kifogytam az ötletekből, kérlek segítsetek nekem ebben. Ez a hiba utalhat, a vga-ra hogy rossz gyárilag ? Bármilyen segítséget elfogadok, vagy tanácsot.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
zsizsef
senior tag
válasz hortigzolee6 #17344 üzenetére
Ezt próbáltad?
-
Thrawn
félisten
válasz hortigzolee6 #17344 üzenetére
Sok gyári OC-s Giga karira volt már panasz, mert nem bírják stabilan tartani az emelt órajelet. Próbáld meg visszavenni kicsit.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Előtte: [link]
Utána:
Van itt valaki akinek tökugyanilyen(!) kártyája van amit Win 8(.1) alatt használ és van kedve kísérletezni UEFI-vel? Ez egy legacy+uefi kombó vbios, nemrég kaptam.
-
bozont
veterán
válasz Steelmanus #17331 üzenetére
Na jó, de a 13.9-től figyelhető meg a kockásodás, előtte nálam sem jelentkezett, tehát inkább driver vagy böngésző lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest