- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #8292 üzenetére
Érkezik kártya hozzánk is,csak a nagykerből nem jut ki,elviszik onnan,a bányászmaffia,maguk a nagyker dolgozók is bányásznak,vagy az apró árulják nem kis haszonnal. A kártyák nagy részét lefölözik dél-Koreában és Kínában,utána jön Amerika,majd Európa nyugati fele. Aztán a maradék a z előbb említett okokból a nagykerből sem jut ki.AMD -nek és az Nvidiának nem érdekük a gyártás növelése,jó nekik a kialakult helyzet.Sok helyen a várakozás helyett átértek a konzolok vásárlására.Hosszú távon mennyire fogja megsínyleni a PC gaming azt még nem lehet tudni.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #8304 üzenetére
+1
Örülök, h eladtam. Remélem pukkan a lufi és lesz még 580 CF-em olcsónHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Kék hangyász: Vegyek egy AB350M Pro4 lapot? Letesztelem. Ha nem tetszik megy vissza,de ha jó akkor eladom az MSI -t.
-
Televan74
nagyúr
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 560 4G
Ormányos:
Storno a lap csere. Nem érné meg.Most néztem az enyémet 35000 lehetne eladni,így túl kicsi lenne a váltás utáni haszon, tehát marad az MSI X370 -n.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #8309 üzenetére
Alsó kat. kari, közép kat áron... fain.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Embörök. Nem van elfekvőben valakinek e7200-7300 procija?
Tudom intel. Ne szívjátok a vérem. Mert bele baszok mindenkit a napba!
Érdekelhet még 2x1 giga 667-800 ddr2 is.
Köszi.Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mahrenburg #8318 üzenetére
Csak távolról néztem a vizet. Bár, ha úgy is láttak.. akkor..
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz hackeeeee #8319 üzenetére
Akkor nem biztos...
Hogyhogy nem mentél a Balatonba? Ha az ember ott van, akkor igenis belemegy...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mahrenburg #8320 üzenetére
A térdig érő iszap minden, csak nem jó.
Nekem nagyjából olyan mint a többi.. Jobb volt a kemping területén lévő medence.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
giornalista
senior tag
felére esett az ether ára. még mindig magas, de ha nem áll meg a folyamat, hamarosan normalizálódhat a piac. gyanítom, ma már nem lehet 115-ért eladni az RX470-eket
-
Televan74
nagyúr
válasz giornalista #8331 üzenetére
Nem csodálkozom. Lassan megint csak a nagy farmoknak éri meg majd a bányászat. 5-20 kártyával rendelkezők el fogják adni,ha továbbra is alacsony lesz az ETH. Ugrott a nagy nyereség és csak nő a villanyszámla.Lesz szerintem aki majd 60 ért árulja a 8GB -os RX580 -at,sok garanciával.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
válasz giornalista #8331 üzenetére
Bányász komám szerint most völgy jön, augusztusban lesz vmi bitcoin buhera, utána fog emelkedni. Ő most is vett karit, meg ethert is...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Intel: mennie kell a túl jól sikerült Pentiumnak A jóságos Intel bácsi!
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #8335 üzenetére
Az volt a fura, h eddig ennyiért adták. Legalább nem hazudnak, h elvitte a víz, vagy sok a selejt, etc... Mondjuk én inkább újragondolnám az árazást, i3 mindenképp aránytalanul drága, ha nincs ekkora difi, akkor más lett volna az eladások aránya.
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #8339 üzenetére
Már a rájzen előtt is túlárazott volt az i3, inkább csak a többi i-procinak köszönheti, ha vették.
Buta TV-re van vmi ócó dolog, ami tudja médiaserverről (UPnP) HDMI-n a TV-be tolni a filmeket? Legyen olcsó. Még olcsóbb.
-
Habugi
addikt
válasz Apucy01 #8341 üzenetére
Ezt a csókát is a kebledre ölelnéd igaz-e?
Még véletlenül sem érdemes hagyni h a röhögésen kívül mást is triggereljen az emberben!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Mennyire utálod a bányászokat? (szavazás) - nagyon gonosz
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #8345 üzenetére
Esik az éter, jön vmi sújtólég, 'oszt lesznek garázsban tartott, sosem tuningolt kártyák kisebbre váltás és kihasználhatatlanságosság miatt az aprón dögivel. Munkatársaim kitartanak, sőt, vásárolnak... ehhh...
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
két hét bann! ez fasza nyomorékozni lehet de vissza szólni nem!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
Őszre lesz választék.De most szépen beállt 200$ körüli árra.Bár már nem 400$. Amúgy tavaly is ez ment,minél többen bányásznak,annál kevesebb a coin,a keveset meg csak a nagy gigafarmoknak éri meg bányászni.Őszre elkezd visszaállni a rend, november - december,újra lehet majd normál áron RX580 kártyát kapni. Ha ez valósággá válik,jövök vissza egy Sapphire RX580 8G Limited Editions -al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest