- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz Laja333 #1750 üzenetére
Jó lenne az Alzánál is ilyen várólista. Tegyük fel 156 vagyok a sorba. Az első százas bejövő készletből nem kapok,de a következő ami érkezne mondjuk december 12 -én abba már én is bent lennék. Csak egy példa volt,de szerintem sokkal jobb lenne mint álladóan a oldalt nézni és reménykedni hogy abban a pillanatban leszek fent amikor van készleten.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
EXA
aktív tag
KAMELOT: Ja
Szerdán érdemes lehet más boltot is nézni majd az alzán kívül? AIB kártyák gondolom nem csak náluk lesz már. Vagy ipon és társainál valószínűleg hasonló áron mennek majd, mint az nv-k?
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
2 óra cod wz. Minden max, rt on, 1440p. Erzesre atlag 120 fps.
A kis OC beallitasnak koszonhetoen nott az orajel, csokkent a homerseklet. Erdemes lesz mahd utan nezni mit lehet belole meg kihozni logBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
nyul105
senior tag
válasz Sontir Fel #1757 üzenetére
most is aludt?
-
nyul105
senior tag
válasz Sontir Fel #1759 üzenetére
mi volt a megoldás?
-
Albigator
őstag
válasz Sontir Fel #1757 üzenetére
Na ez már egész jól néz ki.
Ez az alap ventiprofil egyébként? 2033 RPM az 61% csak ennél a kártyánál? -
paltom
tag
270 Sapphire sima 6800-asért szerintetek jó àr?
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
JohnX
tag
-
paltom
tag
Ezt elvihetném szerdàn fixen, és most videó kártya nélkül vagyok...de ja elég sok ez még.
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
JohnX
tag
3 hónapja épül a gépem és nálam is csak egy normális VGA hiányzik, de még így sem tömném a zsebét egy nyerészkedőnek, pláne úgy hogy szerdán érkezik készlet és állítólag folyamatos lesz az utánpótlás. Azért itt hozzáteszem, hogy ezek csak hírek és a custom kártya árakat nem ismerjük (még). Ha neked megér egy referencia kártya +~35.000 többletet mert most épp ott lehet kapni, akkor vedd meg. Szvsz egy márkásabb custom 6800 fog ennyibe kerülni, ami valószínűleg jobb tulajdonságokkal rendelkezik mint a ref. kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Ezt majd meglássuk milyen árazás lesz, 3070-nek is 240 és alatta kéne lennie errefel 360 körül megy. Pedig ott nincs GDDR6X.
Tuningban szerintem nem lesz semmi extra az AiB kártyáknál a referenciákhoz képest. Ha jól láttam a referenciák mennek 2400Mhz-et, az ultratuning red devil meg 2600-at, tehát egy sima custom kártya max a csendességében gondolnám jelentős upgrade-nek.
De majd a tesztek megmondják -
FaTHI
őstag
-
addikt
Akkor 2020.11.25 15:00 -tól kell nyomni az F5 -öt alzan a nem referencia kártyákért ?
-
Omli85
őstag
Nagyon remélem, hogy nem csak ennyi volt a ref készlet mert nekem csak az játszik FC blokk miatt.
ImpersonatoR: nincs semmi info róla, hogy akkor kerülne ki bármi is. Ha van valakinek Alvás kontaktus esetleg rákérdezhetne :).
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Televan74
nagyúr
Valami nagy kapacitás gond lehet a gyártóknál,covid is betett nekik ezt nem kétlem.De ezek csúnyán elszámolták magukat. Wafer kapacitás növelése meg nem megy egyik napról a másikra. Se VGA, Se CPU, Se Konzol (PS5 és XboxSX).
-
Atish19
őstag
Sziasztok. AMD mennyire kezeli jól az eltérő felbontású/képfrissítésű megjelenítőket? Jelenleg RTX2070 van ami katasztrofális. 144Hz 1440p monitor DP porton és 4K TV HDMI porton. Ha csak rá van csatlakoztatva a TV a kártyára (akkor is ha ki van kapcsolva) egyszerűen nem megy 144Hz-en a monitor hiába van az beállítva. Az csak bónusz, hogy ilyenkor nem megy le a GPU Clock 1410Mhz alá. Gondolkodom a későbbiekben 6800/6800XT vásárlásán és elég nagy piros pont lenne ha ezek a problémák megszűnnének
-
Televan74
nagyúr
válasz ImpersonatoR #1775 üzenetére
Ha kapnak! Én a refet se láttam a megjelenés napján és azóta sem.
Talán az AIB -okra már nincs NDA, kint lehetnének a gyártói megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
-
EXA
aktív tag
válasz Televan74 #1779 üzenetére
De kaptak, csak valami fél 5-kor rakták ki azt a pár darabot, ami hamar el is fogyott, hogy azóta sincs arra elméletileg az a magyarázat, hogy az AMD amúgy sem csinált sok ref változatot, mert a chip nagy része a partnereknek ment, de ez úgy is szerdán kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Atish19 #1778 üzenetére
Letezik olyan, ami ezt a szituaciot kezeli? Technikailag belegondolva is nehezkes, hogy tudna egyszerre mittomen 60 es 144hzen is generalni vmit? Max ket kartyaval.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
=WiNTeR=
senior tag
Szerdán hány órától kell kezdeni az F5 spamelését?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Atish19
őstag
Akkor félreértettél. Nem egyszerre akarom használni a kettőt. A probléma akkor van amikor játszani szeretnék folyton ki kell húznom a TV-ből a HDMI kábelt annak ellenére, hogy ki van kapcsolva. Egyébként amíg 1080P TV és 1080P 144Hz Monitorom volt semmi gond nem volt a képfrissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz zsirfecske #1788 üzenetére
Az össsze NDA-s nVidia és AMD cucc 15:00-kor lett elérhető (RTX 30x0, Ryzen 5xxx, RX 6800(XT) ).
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
nyul105
senior tag
válasz zsirfecske #1790 üzenetére
Google a barátod:
amd aib 6800 launch -
zsirfecske
addikt
válasz nyul105 #1791 üzenetére
köszi, tehát erre az AMD statement-re alapozzuk:
The add-in board (AIB) models of Radeon RX 6800 and Radeon RX 6800 XT will be available from partners starting November 25, the company said in a statement.
viszont akkor inkább a nagyker listákat nézném mától, ha jól értem épp az a lényeg, hogy ez már nem a gyártói csatornán érkezik. persze attól még az alza simán lehet az első, akár éppen 14:55-től.
[ Szerkesztve ]
-
JohnX
tag
válasz zsirfecske #1792 üzenetére
Ha kicsit utánna olvasol akkor látod, hogy nov 25.ig ugyan olyan embargo van rajta mint az összes launchon
-
worxland
addikt
"köszi, tehát erre az AMD statement-re alapozzuk:" - igen, mi is meg az összes youtuber is (LTT, GN, Jayz, Paul, Bitwit ...)
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Malibutomi
nagyúr
Itt [link] HWunboxed is azt mondja hogy az AMD exkluziv custom gyartok kaptak tobb chipet, a nem exkluziv (MSI, ASUS, stb) kevesebbet es valoszinu kesobb johetnek
-
warcat
veterán
Ennek nem sok sikert jósolok, mert a nagykerek érdekeltek a kialakult drágaság fenntartásában amíg csak lehetséges, a 400k feletti 3080-ak eladása felszáradóban de ha 650-700 euróért kapható lenne 6800 XT, gyorsan beomlana a dolog. Drágán fogják listázni.
Alza, esetleg amazon az egyetlen remény.EA: It's in the crate!
-
tupacamaru
veterán
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #1797 üzenetére
az xfx, sapphire hutoje ugyis szimpibb
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest