- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Melyiket ajanlanatok,melyik lesz a legjobb 6800 XT??
Elmentem a Mekibe, az uj dupla BigMac nem fogyott el pedig,ma kezdtek arusitani,akar ezt a videokartyat,miert nem tudjak ezt a videoakartya gyartok is
Mit csinal a sok homar a zoldes 400k kartyaval moost
-
kacsaaa
csendes tag
válasz kris8360 #1040 üzenetére
Magyarorszagon elek.
Kuldtek meg egy uzenetet kozben ami elegge hypol.
Hatalmas kaosz ami itt van amugy.
Dollarba vettek le az osszeget euro helyett(ami persze a legjobb dolog az egeszben) ugy hogy paypalon Ireland Digital Rivernek kuldtem a penzt.
Ha nem lesz itt order cancell akkor valoszinuleg tartom hogy ennyiert meg is vettem a kartyat es kihozzak ingyen EU-bol es nem kivulrol ahonnan rakellene fizetni meg 27% afat + 0-10% vamot.
Elvileg a heten itt kellene lennie szoval majd kiderul.
-
warcat
veterán
válasz Malibutomi #1045 üzenetére
A leírtak alapján valóban rád lett méretezve ez a kártya
EA: It's in the crate!
-
DeathAdder
veterán
A jobb akinek Lefoglalva van, mi a rosszabb helyzetben vagyunk, akiknek Előrendelve van, valószínűleg ahogy érkezik majd úgy kapják meg azok akik megrendelték (ha érkezik egyáltalán), de olyan is volt a zen3 topikban akinek törölték a rendelését miközben már Lefoglalva státszuban volt ¯\_(ツ)_/¯
szóval én még nagyon nem élem bele magam ebbe, lehet előbb lesz AIB
-
KAMELOT
titán
Legalább lesznek user tesztek!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
warcat
veterán
válasz DeathAdder #1059 üzenetére
Amíg nem törlik, addig szerintem jól álltok - az a baj mire AIB kártyák előkerülnek, már szabad rablás lesz.
A legfapadosabb Giga 3080-at is 380k felett pakolja ki alza ami ugye majdnem 1050 euró...A Sapphire meg kizárólagos AMD partner, szóval érdekes lenne, ha nem gyártaná tovább a referenciát
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hát úgy néz ki startkor ilyenem se lesz. Sebaj, majd csak alakulnak a dolgok. Hamarosan tuti lesz belőle még pár példány hátha 1db -ra letudok csapni!
Ebay -en már 400K fölött vannak a 6800Xt árak. A licitek meg 265-től indulnak. A 265 még önmagában nem lenne nagy szám, de az hogy onnan indulnak a licitek már igen!
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
arn
félisten
Emailen az van, hogy elokeszitesre var, a weblapon meg hogy egy dbra var. Gyanitom ez ugyanaz, mint nalatok, sose rendeltem toluk meg semmit.
A paypal levonta a penzt.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
TestamentDNR
aktív tag
Nekem az a szívfájdalmam, hogy ezek a referencia modellek nagyon tetszenek... a csiricsáré Third party kártyákhoz képest.
Remélem fogják gyártani ezt is rendesen, mint az 5700 XT-nél.
Tesztek alapján nem radiátor egyik sem, úgyhogy nagy baj nem lehet. -
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #982 üzenetére
hogy legyen kontextus, az alza nyitóárai euróban:
6800 xt 744 EUR
6800 661 EURez nemtom minek számít most eu viszonylatban, de tuti hogy nem 5db-okat adtak el ők sem, inkább csak hagyják picit túlszaladni a rendeléseket amíg nem stabilizálódik a készlet
-
OgreImre
senior tag
Mondjuk baxa meg az alza is, hogy a 15:00-ás "start" helyett 16:30-kor tolja ki a kártyákat.
[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
arn
félisten
alzanal mi a rossebet jelent, hogy varjak, biztositjak az arut? most lesz cucc, vagy nem lesz cucc?
mar van egy 3080 es egy 5900x hasonlo rendelesem jo lenne mar vegre kapni vmit.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
KAMELOT
titán
6800XT...667€
6800.......593€
Ilyen áron viszik majd mint a cukrot!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
tusi_
addikt
válasz zsirfecske #1069 üzenetére
Alternate.de 830 korul van a 6800 xt es 750 asszem a 6800.
Magyarorszagon olcsobbeat, sleep, play, replay
-
gabo423
tag
Előrendelve státusz. Úgy fest nekem nem jut.
-
warcat
veterán
válasz zsirfecske #1069 üzenetére
Ha 650 euróra váltotta át az amd a 650 dolláros árat (ami gyanús mert procikért többet kért) és ezt korrigáljuk 27%-os magyar ÁFÁ-ra, akkor 687€ magyar alapárat kapunk, ez a legjobb eset és ekkor is 251-252k árat kapunk attól függően hogy van elszámolva az euró.
Ehhez képest a 268 090-es ár korrektnek tekinthető, ha pedig a 650 EUR nem állja meg a helyét, akkor kifejezetten jó.
-
hadogabi1
senior tag
Hat errol lemaradtam.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Albigator
őstag
Hali!
2 féle Alzás kártya volt/
van:SAPPHIRE Radeon RX 6800 XT 16G
ASROCK Radeon RX 6800 XT 16GMind 2 ilyen:
1x HDMI
2x DisplayPort
1x USB-CEz komoly egyébként?
Rádásul visszaolvasva itt arról volt szó h az ASROCK HDMI-je nem is 2.1-es?[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz zsirfecske #1083 üzenetére
Miért.. sokallod vagy kevesled? Bár ha felszorzod a forint árfolyammal és kiegészíted az ÁFA különbözettel ott van kábé mint az itteni 268k-s ár. Vagy nem?
-
veterán
válasz zsirfecske #1087 üzenetére
Nem tom én svédben annyiért vettem mint az Alzás ár átszámolva. Áfa kb ugyan az MO 2%+.
-
Albigator
őstag
Sapphire 2.1-et ír hivatalos oldalon
Asrock 2.0b-t
Nagyon érdekes. De aki jó tv-vel játszik komolyan, annak 2.1-es kell (4K 120 Hz )...[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz zsirfecske #1087 üzenetére
Más ország a pénznem is más, és talán a kereskedelmi és egyéb viszonyok is ami miatt ez lehetséges. Pasz.
De hát ez kevésbé fontos, mert aki itt él annak szinte mind1 hol mennyivel olcsóbb vagy éppen drágább.Albigato:
ez főleg azért érdekes, mert eddig minden refkártya hajszálra megegyezett, csak a gyártó címkéje volt más. Most miért / hogyan különbözhetnek a specifikációk? Nem lehet az elírás?[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
Jól látom, hogy a 6800xtveri a 3080at ár/teljesítmény, a sima 6800 viszont egyező árnál egál?
-
AsakuraDave
őstag
[ciripel] naneee
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
KAMELOT
titán
-
DeathAdder
veterán
válasz AsakuraDave #1094 üzenetére
Na ekkor fogom úgy visszaküldeni, hogy a lába se éri a földet
(de ha mindegyik ilyen, akkor törölni is fogom a megrendelést) -
KAMELOT
titán
Azta k... Ez brutális én még ilyet nem hallottam, de még sima cw-t sem.
Szerk: játék alatt?[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
aktív tag
Ez óriási hiba! Így még akkor sem kéne, ha csak vizezésre kell a kártya! Ha eladásra kerül eladhatatlan, vagy a garral meg vacakoljon a tudod ki! Szerintem ilyen nem túl sok lehet, a többi tesztelőtől nem hallottunk ilyet.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest