- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
XFX 6800XT MERC 319 videó review: [link]
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
DeathAdder
veterán
Am van már bármi infó, hogy mi a pék van mégis, hogy még külföldön is egy nagy kerek nulla a készlet?
nv-t szidta itt mindenki (jogosan), de azok legalább azóta is csepegtetnek valamit, ezeknek meg lassan már 1 hete kaphatónak kéne lenni, de még egy árva darabot nem sikerült senkinek szerezni, ha jól tévedek még külföldön sem..
-
nagyúr
válasz DeathAdder #2665 üzenetére
Nv-nek 2 hónap előnye van, hogy csepegtessenek valamit. December közepe-vége környékére mondták, hogy egyáltalán legyen kicsit is normálisabb készlet, de 4-6 (máshol 8) hetet írnak, amikorra rendeződhet a dolog.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz DeathAdder #2667 üzenetére
Nv-ből se volt az elején kb semmi.
Volt pár darab induláskor aztán semmi, és utána kezdtek el jövösgetni.
És talán az elmúlt 2-3 hét volt erősebb.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
KAMELOT
titán
Egy kis írás
Dire AMD Radeon RX 6800XT and RX 6800 supply situation epitomized by leaked retailer delivery details: 22 cards incoming for 4,695 ordersV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
keIdor
titán
RX-6900 XT 3GHz? [link]
Nagyon durva lesz, ha ez igaz.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
EXA
aktív tag
Amúgy igen, még csak 5 nap telt el a luanch óta, aztán mindenki kivan, mint a bicikli belső. Nv-nek sem volt szerintem ilyenkor még nagyon kártyája, de még ha több is volt az sem volt kapható sokáig. Gondolom majd itt is január eleje fele elkezd csordogálni 1-2 darab, aztán megnyugszanak az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Szamomra az is, hogy addigra normalizalodik az aruk az msrphez viszonyitva. Az 5700 sok vizet nem zavart, mostanra kifuto, megis max a legolcsobbakat adjak jelenleg ennek az arnak a kozeleben.
Egy slagertermeknel nem tudom mennyire lesz ez meg. De igazabol a slagerseg is viszonylagos, mert pl a geizhalsnal a rakeresesek alapjan az elso tizben csak 3070/80 van (prociknal viszont csak amd - egy intel sem).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Alogonomus
őstag
A custom kártyák alapesetben valóban csak 2%-kal gyorsabbak, mint a ref, viszont sokkal hűvösebbek is. Elengedve a Red Devil viszont 10% pluszt ad, és a fogyasztása is csak 11%-kal nő meg, miközben a ventilátora is csak bő 50%-on pörög szűken 70 fokos GPU mellett.
Egy rendesen összerakott custom RX 6800 XT kártya még 4K mellett is abszolút ott van a custom RTX 3080 kártyák szintjén, miközben még valamennyivel kevesebbet (335 vs. 360) is fogyaszt. 1080p és 1440p pedig egyértelműen a 6800 XT előnyét hozza.
-
arn
félisten
válasz Alogonomus #2680 üzenetére
sokkal huvosebbek? kb 2-3 fok en most vhogy nem nagyon latom az aib kartyak elonyet, foleg tobb penzert.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
veterán
válasz Alogonomus #2680 üzenetére
És kicsit drágább
-
HoaryFox
őstag
JayzTwoCents videója az XFX 6800XT Merc 319 kártyáról: [link]
Jók lesznek ezek az AIB kártyák, bár a Sapphire Nitro+-ra lennék kíváncsi
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Emilió
junior tag
Ezt láttátok már?
Azt hiszem erre mondtátok, hogy ez 7 országba.
És ezt?
[link]"Az AMD RX 6800 és RX 6800 XT piacra dobását az elérhetőség hiánya és az árak felfutása sújtotta. A kiskereskedők a referencia modellekből elkeltek, szinte azonnal árcsúszáshoz vezettek, és egy héttel később az egyedi táblák bevezetése nem sokat segített a helyzeten. Az AMD elismerte a helyzetet, és az AIB-ekkel dolgozik az MSRP-árak elérése érdekében. A Hardware Unboxed nem hivatalos megjegyzésében az AMD képviselője megerősítette, hogy reményeik szerint az egyedi kártyák 4–8 héten belül elérhetik az MSRP-árakat. A kártyák jelenleg 100 + USD-val magasabbak, mint a kiskereskedőknél az egész világon ajánlott kiskereskedelmi árak, ezért az AMD ezen híreit sokan örömmel fogadják."
Elmondhatjuk hogy az nv-vel ellentétben, akinek százezres nagyságrendben jutott vga bányákba és boltokba, az amd igazi pár darabos paper launchot produkált megint.
Én már idénre lemondtam a vga cseréről.
[ Szerkesztve ]
A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert nap mint nap meg kell küzdened azokkal, akiknek nincs. Főleg a kis trollokkal, akik lenyúlják az idézeted, és azt hiszik, ettől okosnak tűnnek majd.
-
aktív tag
Több mint valószínű, hogy google fordítós az "egyedi táblát" át lehetett volna javítani azért! Viszont azt leszámítva érthető a cikk.
Akkor miért nem vettél nV-t?
Ez egy jó kérdést!
Én továbbra is kivárom míg lesz értelmes mennyiségű készlet, normál árakkal (vagy legalább a beharangozottakhoz közelítő árakkal). Nem hangzik soknak az a 8 hét, de ha belegondolok, hogy az 2 hónap és január vége lesz ebből valami, ha lesz, akkor azért na.Visca el Barcelona!
-
Emilió
junior tag
válasz worxland #2691 üzenetére
Ph: cikkből: "vállalat legalább 175 millió dollárért értékesített hardvereket a bányafarmok számára, ami még a legerősebb VGA-val számolva is százezres nagyságrendű mennyiséget jelent, az olcsóbb megoldásokat is figyelembe véve pedig több százezres készletről lehet szó."
És ha megnézted a proshop eladásait radeon fronton, akkor nézd meg nv fronton is.
Ezres nagyságrendű eladások, folyamatos érkezések, a 3-4 napos frissítésekből nyomon követhető.... . És ez ugye egy bolt.....
Akkor már arról is beszélhetünk, hogy a rendelések alapján mennyivel nagyobb az igény is nv karikra.
EXA:
Hát tudod ha csak annyi lenne válaszként hogy a google fordítót használtam, inkább csendben maradtam volna....
Malibutomi: már megbocsáss, de elég nv hír alatt olvastam az nv ellenpropagandádat, ami ugye full fals volt, velem ellentétben. Akkor most custom karikból se lesz radeon?
És on voltam, az amd mai hírrel, amire válaszoltam nv-s dolog pedig offba tettem. Tanulok.CsigaGyilkos: pont elérhető áru készletre várok....
[ Szerkesztve ]
A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert nap mint nap meg kell küzdened azokkal, akiknek nincs. Főleg a kis trollokkal, akik lenyúlják az idézeted, és azt hiszik, ettől okosnak tűnnek majd.
-
addikt
válasz Malibutomi #2693 üzenetére
Most nem kötözködésképpen, de azt írta ,hogy százezres nagyságrendben jutott vga bányákba és boltokba.
Ami igaz is.
Legalábbis a bánya rész biztosan.
#2696 : Azt megnézem, mert lemaradtam a cáfolásról.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
worxland
addikt
A 175 millió nem a 3000-es sorozat kibocsátásától eltelt időre vonatkozott, ergo nem csak azok vannak benne.
nVidia eladásai sem voltak fényesek a megjelenést követő egy-két hétben, bár nem vitatom, hogy az AMD-nek sikerült azt is alulmúlnia, ami csak még látványosabb volt a korábbi pöffeszkedő kijelentések miatt.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Emilió
junior tag
válasz worxland #2697 üzenetére
Igaz, de az ampere az ütős bányára, vagyis megint csak azok találgatnak hogy nem az volt akinek savanyú a szőlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest