- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Juj! R.I.P nv
[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Laja333
őstag
válasz CsigaGyilkos #1099 üzenetére
Volt egy korábbi videó, ahol beletolták a kamerát a propokba miközben ment a TimeSpy de nem volt ilyen hangja.
Tele van MLCC-vel mint a 3080 TUF, ami szintén zenész...
Pár napon belül kapom a kártyát és majd jelentem mennyire cicereg.
#1102 arn
Ez nagyon jó játék, már 2x végigvittem.[ Szerkesztve ]
-
sNk77
aktív tag
Ja, végülis kit érdekel, hogy + 600 ezret kell kifizetni 31 fps-ért, ami még mindig nem éri el a 60-at se. Esetleg még a DLSS on?
Szerk.: Vagy nézzük csak a 3080-at, az is drágább, 47 fps, ami +21, ok, és most komolyan ki játszik 47 fps körül? Lehet velem a baj, de én biztos, hogy nem. Ami 60 alatt van nekem mind gyengén teljesít.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
addikt
Üdv!
Mivel már a honfoglalás óta , csak nv kártyáim voltak, és ennek megfelelően már 3 éve használok egy ilyen monitort [link] , amiben csak G-Sync modul van, kérdezném, ha esetleg vennék valamilyen RX6000-es kártyát, van valami okosság esetleg, amivel a monitor szinkronizálást tudnám ezzel a kártyával is használni? Vagy a csak G-Sync modul miatt erre csak akkor lesz lehetőség, ha egy másik monitort veszek, de azt meg nem szeretnék belátható időn belül.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
arn
félisten
válasz h1ght3chzor #1106 üzenetére
Mert itt a rt kepesseg a szuk keresztmetszet, azert. Csak fricskanak szantam, epp olyan hulyeseg ezzel peldalozni, mint az azt megelozo kisarkitott hozzaszolasban.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
KAMELOT
titán
-
Sundesz
őstag
Vajon a DXR 1.1-ben szépít majd a kártya?
Hörcsög Powa'
-
Motyi
senior tag
válasz Sundesz #1112 üzenetére
A fentebb linkelt 3D Mark teszt DXR 1.1.... Ezzel szemben Dirt 5-ben (DXR 1.1) RT bekapcsolva is gyorsabb mint a 3080 RT nélkül. Ez így elég szélsőséges, nem igazán értem az okát. Az ok, hogy a jelenlegi játékok alatt szarul fut RT módban (DXR 1.0 + optimalizáció hiánya), de elvben 3D Mark alatt már jól kellene mennie, de ott siralmasan teljesít. Értem én, hogy az egy teszt és nem azzal játszik a nép, de akkor is nyugtalanító előjel.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Ref hutes nagyon jol sikerult ugy fest szinte minden tesztben 75 fok koruli homersekletet mondanak/irnak es hogy szuper halk
Sot altalaban azt mondjak a 3080 refnel halkabb
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #1116 üzenetére
A huto az csendes, viszont a coil whine egyes peldanyokon brutal hangos.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
_Horka_
aktív tag
válasz Malibutomi #1120 üzenetére
Az új xbox meg elfüstöl...láttam a youtube-on!
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #1120 üzenetére
Igen, masnal is elofordulhat.
-
_Horka_
aktív tag
Ami mellesleg (igaz még csak "durván" és nem teljes finomsággal) optimalizálva van az új radeonokra ( [link] ).
Az már más kérdés, hogy az új multiplatform címek nagy eséllyel jobban fognak futni az RDN2-n, mint az NVIDIA kártyákon, hacsak nem tejel a zöld szörnyeteg a fejlesztőknek...
Azt se felejtsük el, hogy az RTX az nem RT. A DLSS pedig egy OP cheat ...
Szóval, ez az RT teljesítmény még nem lefutott ügy. Rasterben egyértelműen jobb az RDNA2. Energiahatékonyságban is. Az xt a kb. 270-280k-ért árban is, mint a 3080 400k-ért. Ha majd összeérnek az árak (bízzunk benne, hogy nem felfelé), és megérkeznek az új játékok (pl. CP 2077), illetve megjön a DLSS AMD verziója decemberben, meg persze a custom kártyák... na majd akkor látunk tisztábban.STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
totig
tag
válasz pendre54 #1105 üzenetére
Szintén zenész. És leginkább ez tart vissza, hogy AMD felé menjek, mert elvileg ezzel a kombinációval semmiféle adaptív szinkronizáció nem fog menni. Másfelől ha belövöm a játékot, hogy menjen teszem azt min 100fps-sel, és beállítom a 100Hz-et a monitoron + 100fps limitert, akkor azt gondolnám, hogy - elvesztve persze a dinamikus dolgot, ami az oka volt, hogy ennyibe került a monitor - ellennék 100fps-sel (vagy 120 vagy 144 adott esetben). De megszoktam a magas+dinamikus frissítést, és ha már 250-et kiadtam a monitorért, akkor sima 100/120/144 Hz-es monitorként használni csak szar lenne.
-
Motyi
senior tag
válasz nkaresz1976 #1129 üzenetére
-
JohnX
tag
Mehet az analizálás [link]
-
Morph76
aktív tag
Olvasgatok itt és azt kell mondjam jelenleg , aki 260-270 között le tudott lőne egy, ilyen karit, semmi szégyenkezni valója nincs. Ár/teljesítmény tökre rendben van!
-
Chrys_
addikt
válasz hanslanda #955 üzenetére
Már 75050€-nál jár, gyűjti a sok idiótát. Elvilege be is perelheti a győztest, ha nem veszi meg a képet Legközelebb kikapcsolja a bot-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
válasz Hopkins95 #1137 üzenetére
kicsit valobn nagy volt ra az arcuk, ugy lehetett kivenni a szavaikbol hogy azert az nvidiat parszorosan tulutik, ami még mindig nagyon keves...ehhez kepest itthon nem is tudom hogy alzan kivul barhol volt e ma 6xxx...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
M.T.
senior tag
Hát nekem sikerült előrendelnem OC UKn 14:30 kor, 679 font +posta gondoltam jó egye fene de talán megkapom karácsonykor.
Erre most jön az email hogy:
We are working hard to process refunds as soon as possible. Please do not call or message us as this will only slow the process.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez a kártya olyan, mint Colombo felesége. Mindenki hallott róla, de senki se látta.
#1140 AsakuraDave Mekkora troll már!
Én kis naív meg már majdnem elhittem, hogy az AMD-nek a Vega szériánál nem lehet rosszabb startja, hát nagyobbat nem is tévedhettem volna.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
KAMELOT
titán
válasz Malibutomi #1141 üzenetére
Igen nagy a valószínűsége ennek a verziónak, mert azok mégis csak jobban fognak fogyni. 25-e után lehet vásárolni/mazsolázni.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
AsakuraDave
őstag
[link] SAM csak X570-es lappal menne? B550?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
JohnX
tag
válasz DeathAdder #1147 üzenetére
Én is élnék a gyanúperrel, hogy nem fog az XT itthon megállni 300 alatt, És szerintem jóindulatú voltam.
Laja333: Ezt kár volt, holnaptól DPD-s futárokra fogok vadászni.
[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest