Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Ádyka #46067 üzenetére

    az ertekes hweket mindig tisztitom, a hazat meg szetszedem a legkisebb darabokra, es ugy van lemosva. vegulis ha egyszer megcsinalja az ember, evekig szep marad, ha nem hasznalom sokat. a tap uj.

    (#46069) Rive: koszonom is a vedoangyalomnak, hogy nem a femet fogtam akkor :) ovatos szoktam veluk lenni, csak itt a fene gondolta volna, hogy ilyen elofordulhat.

    (#46070) RexMaximus: vettem ket komplett konfigot csak a hazak miatt, igy jott, csak le kellett tisztitani, meg eltuntettem par karcot. nem volt feheritve, azt majd most akarom kiprobalni a masik hazon. ezt szerintem nem nagyon erdemes, nem nagyon ut el a femtol (meg uj korukban sem voltak eppen makulatlanok).

    (#46071) DarthSun: egyre viszont nem jottem ra, hogy mit allit a turboval... orajel marad, procibenchek ugyanannyit irnak, viszont a buszsebesseg visszaesik (video, ram, etc). mindegyik kes aktiv.

    (#46072) frescho: a p3at ugy epitettem, hogy kimaxoltam az adott idoszakot, ennel inkabb a nosztalgia vezerelt. igy ket geppel eleg jol le tudom mar fedni minden szempontbol a 92-2000 idoszakot. lesz meg par "bundle" amit ezekbe barmikor bele tudok epiteni, de kb ennyi lesz reszemrol.

    95ben ilyen lapom volt (csak asszem a 4+2 ramfoglalatos verzioja), ilyen procival, vezerlovel. idoben ez inkabb 94 vege, amibe vegulis minden hw beleferne, kiveve a vinyot es a vinyovezerlot (95os winbond chip, tudja mar a dma modokat, es a pio4et). hazra ranezesre inkabb azt mondanam, hogy penya passzol hozza, de hat 95ben tenyleg ilyen hazak voltak, es nalunk meg akkor csucsosodott ki 486 korszak.

    vinyobol nekem 94ben volt 540es, 96ban 1.3as. de ahogy megneztem a korabeli ujsagokat, mar volt 94 vegen is gigas wd ideben (azert kerestem ezt - caviar 31000). gyujtottem be kisebb vinyokat is, de meg a korabeli jatekokkal is olyan hamar megtelik, hogy jobb lesz ez. a fireball meg szinte az egyetlen, amire konkretan emlekszem 95bol, hogy az volt az ubervinyo, igy adta magat.

    az sbpro2 is nosztalgiabol maradt benne, egyreszt kompatibilisebb a regi jatekokkal, masreszt 95ben epp ilyet csereltem gusra :) most megvan mindketto.

    tervben van egy 95os csucs lap+proci+video kombo, majd neha cserelgetem (p133 + triton + 32m edo+ trio64v+).

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák