- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penyus
senior tag
válasz FireKeeper #2150 üzenetére
Na, ez komoly!
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
peti_s
addikt
Úgylátszik elég sok Péter van. Majd 29.-én lehet egymást köszöntgetni. Vmilyen verseny kéne újra. Pl. 800 MHz? Vagy maradjon még a 600, és a Cyrix?
-
Yutani
nagyúr
2 évesen, amikor vártam, hogy megszülessen a kistesóm, azt mondtam anyáméknak, hogy Peti legyen. Aztán Ági lett. De nem baj, mert furán néztek volna rá az emberek, ha anyámék rám hallgattak volna...
Jut eszembe, nekem meg tegnap volt a névnapom!
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Badman 4ever
őstag
Boldog névnapot utólag is!
Az aláírásodban szereplő SL6BY-okat mennyiért vesztegeted ugyan? Én a sajátom 6000Ft-ért vettem anno, de az ára most ugyanott már csak 3850Ft...de elég sokat kellett volna várnom rá, hogy ennyi legyen.
bacsis: Te aztán nem aprózod el a dolgokat.... Én még dobozban, meg szekrénybe zsúfolom a dolgaimat, de lehet, hogy követem a példádat.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat hogy en eljussak tatara az a mostni idomben kizart, de vannak arra esmerosok uis:- )))
honnan inditotd az alkut?udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Yutani
nagyúr
válasz Badman 4ever #2157 üzenetére
3k+pk, de most elfogyott, mert Bacsis kap egyet, egy ember meg bejelentkezett egyszerre 3 darabért!
#tarcsad
-
Badman 4ever
őstag
Az nem is drága...
bacsis: Még annyit, hogy én perceket szórakozok azzal, hogy bepaszírozzak mindent minél kisebb helyre:
Íme egy fiók, teli régi cuccal, meg pár újjal is...Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2161 üzenetére
Neki sztem pont a fordítottja a cél. Viszont már most én is ezen vagyok, mindent minnél kisebb helyre.
-
törölt tag
Egy 800MHz-es eredmény: 1m 26.640s (Celeron 420)
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #2161 üzenetére
Nekem már 2 ruhás szekrény megtellt kacattal
ami nem fér fel az a falra megy
neeem, viccelek csak.. a falra csak a rossz alkatrészek mennek.. most azon vagyok, hogy a számomra nem sokat érő, átlagos cuccoktól szabaduljak, hogy legyen plussz hely a faja cuccoknak.. a régi elpasszolhatatlan cuccokat pedig a paddláson gyűűjtöm nayg dobozokban...
Egyszer még ezekből fogunk meggazdagodni.. ha elfogy a földön az arany, az ilyenekből fogják kinyerni, mi meg majd jól eladjuk -
Badman 4ever
őstag
válasz #95904256 #2163 üzenetére
Veled nem lehet versenyezni....
Tesómat rá kéne venni, hogy adja kölcsönbe a gépét és akkor 3000+-os tesztet tudnék csinálni 800-on. (Ha nem megy szép szóval... )Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
1:08:453Kész az eredmény.
-
Badman 4ever
őstag
3:03...
A képen nem látszik, de a memória 114MHz. A programok nem tudják kiolvasni a memória sebességét csak 1:1 beállításon.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
-
Badman 4ever
őstag
Köszi...Halljátok, most néztem meg, 19 nap múlva leszek egy éves a PH!-n...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2172 üzenetére
Én még messze vagyok tőle.
-
bacsis
Közösségépítő
Banyek, ezt a rohadt Cedar Mill magos p4est sem olyan könnyű hűteni
most a kis 631esem le van polírozva, na mondom egy kicsit oda pörkölök neki, 5GHz 1,8v-on és stabilitásteszten mári 74fok, így polírozva is -
Badman 4ever
őstag
De csak lehelletnyi....
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
neduddki
nagyúr
válasz #95904256 #2163 üzenetére
HI!
hattemegannyak a rosszeletu VirnyoBasztatonak vagy a falubelije nem is tuttam:- )))
udv
neduddki
mod: off
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
mire vagysz?:- ) vagyon p3lap procik cel-p3 462 lapok procik meg ami az irodambanhanyodik:- )))
kerult elo meg par db saft ipari kupakos AA 1500mAh-s aksi /egen jo hire van a forumon es profi fotosok koztt is, eddig kb 2k db ment at a kezemn es elegedetlen ugyfel meg nem vot, Nyugdijas arulta tavajj, kicsi belso ellenallas, es kicsi onkisules/ mod: referenciaja
amugy kis szeglete a szemtdombomnak:- )))udv
neduddki
mod: uj cuccim is vannak expert-chs-hrp-kelly-etc vonalrol
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
x800gto zafir gyarlag 16 pipas 4/8x emlekimben az st6 meg 2/4x tehat van unijo:- ) ennyit foglalkoztam vele
de en a hejjedben a saft-bol vennek mar az ma megint fogyogatudv
neduddki
mod: moyuk emlekeim szerint tap is ko hozza boseggel
amugy cuccaim a tszcse-ben a vajuknal leeht felleni:- )))[ Szerkesztve ]
-
Penyus
senior tag
válasz neduddki #2182 üzenetére
Hat, fenykepezom is csak egy rutyvedt ezer eves kodak van. Szal akku se kell bele. Ja enis ugy vettem le hogy jo lenne a cucc az st6ba. Mert a legizmosabb proci melle jolenne egy faszanyos vga is. Szal mennyit kene esetleg radobnom.
-
neduddki
nagyúr
HI!
passz mennyit akarsz? :- )
nyomtato baba/muxik/cukorfalat?:- ) multkor vettem egy lx850et ket festekkel 3k-ert es masfel het atut nyomtatas utasn elmet szabcsagra:- ( na ezt enm szeretnemudv
neduddki
-
Penyus
senior tag
Mert szerintem fake. De ha minden igaz nemsokara reprodukalom. De szerintem semmikepp sem lehet. Az a p2es proci ami a gepen van nekem passziv bordaval is kb fel ora utan forrt fel. Kizart dolog hogy az ilyet tudna. Elobb diszcipalja el a hot az olaj minthogy az felmelegedjen ennyire.
-
-
neduddki
nagyúr
-
törölt tag
A krumpli is megsül már 60˘C környékén is, csak sokkal tovább tart. Ráadásul jóval több zsiradékot szív magába. A fröcskölés amit az egyik képen láthatunk az abból adódhat, hogy a krumpli vizes volt. De a víz meg nem válik gőzzé jóval 100˘C alatt. 100˘C környékére meg aligha melegítik fel így azt az olajat. Szvsz. négy lehetőség lehet. Vagy alatta volt még egy rezsó, vagy az olaj nem viselkedett szigetelőként és a táp is fűtötte, vagy alacsony légnyomás mellett csinálták (pl.: hegytetőn) vagy kamu.
-
peti_s
addikt
Sztem is kamu.
-
neduddki
nagyúr
HI!
en trafolajban lattam uszni gepet meg a 90es evekkozpen, de garos intezsnel bizony sokeig tarott kicsopogtetni:- )))
udv
neduddki
-
Rive
veterán
Nem fake, 'csak' trükközés. Felülről a negyedik képen van egy hőmérő, százvalahány fokot mutat, bár eléggé fos a kép. A lényeg viszont az ötödik képen látható, az alutálca alá csúsztatott két főzőlapos villanyrezsó képében... Gondolom csak az ISA/PCI slotok alatti főzőlap volt bekapcsolva, a lapnak azon a részén nincs semmi olyan, ami igazán érzékeny lenne a hőre.
Bár az is tuti, hogy a lé többi része is ütötte a 80 fokot, szóval ha OS-t tudott bootolni a csóka, az nagy csoda. Aki meg evett abból a krumpliból, az meg is érdemli.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz neduddki #2195 üzenetére
Csesszék meg a trafóolajat!
Fúúj de undorító anyag, büdös mint az ördög, s még a kezemről is alig lehet lemosni, 3X egymás után vagy 5percig csutakoltam szappannal, megszagoltam ugynolyan büdös volt a kezem... 3. próbálkozás után, belefeküdtem a kádba, fürödtem vagy fél órát, belenyomtam a vízbe vagy fél flakon tusfürdőt, mikor kijöttem, még akkor is lehetett érezni az undorító szagát.. szal van kb 8-10liter trafóolajam, de nem használom semmire, nem kell? -
neduddki
nagyúr
HI!
hat barhonanis nezem ez hujje /seg meg a fehrsege ellenre is/:- (((
udv
neduddki
p.s. bacsis: de kell kompertsutnyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.