- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
A francba...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2301 üzenetére
Mindegy, ebből a játékból most egy ideig kimaradsz, de sztem így is nagyon jól jártál, szinte minden megy nálad egy 7-8 éves gépen.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #2301 üzenetére
jahh múltkor akartam csapatni a 939es x2-esem de csak 512 ram volt benne, na mindegy megnézzük, hátha csont minimumon eldöcög.. hát tévedtem... szó szerint 15perc volt míg eljutottam a játékig, ott meg 1fps volt 5sec alatt 1gigával is ráng még sokat
valamiért az ide-s hdd-ket nem látja a dual p3, azaz a bios látja de winben már sehol semmi viszont az optikai meghajtót meg látja.. újra kéne rakni szűzen a windowst.. mindegy.. beüzemeltem a körfűrész SCSI hdd-m, feltolom rá a TUD-t felfér, éééééés a GTA4 et is megnézem, csak nem ma -
Penyus
senior tag
Huh basics! Maximum respect! Nalam meg vihar volt, befolyt a viz a pincebe is veszelyzetetve par oreg vasat. Egy szegeny 486 vizben allt, de a tobbit kimentettem.
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
Badman 4ever
őstag
GTA4...az fincsi lesz, kíváncsi leszek, hogy fog menni a vason...
Penyus: Itt csak akart lenni vihar, de szerencsére meggondolta magát, biztos megijedt tőlem... Az öreg gépekre meg vigyázz, kár lenne értük.
A Crysis téma meg valahogy így néz ki nálam, hát nem 43 FPS, mint a Dupla-Tuás szörnynél, de 20 megvan átlagba:
A lehetőségek tárháza: Klikk! - Mindenből választható a "Low" vagy a "Low".
A felbontás 1024X768-on.[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #2305 üzenetére
hehe pont ezen a részen tesztelek MINDÍG sima crysisba, innen indulok és megyek tovább a partíg.. nekem a max FPS ezen a részen 52
-
Penyus
senior tag
válasz Badman 4ever #2305 üzenetére
A regi gepeket az eletem aran is megvedem!
-
törölt tag
Hali bacsis mester!
Remélem írsz egyet a Logout-ra a dual Tualatin-os gépről. Ne felejtsd ki hogy pontosan milyen alkatrészek (alaplap, ram, proci, hűtés, vga, stb...) vannak benne, valamint miket és hogyan moddoltál (cpu polír,kupak,voltmod, stb...). Nagyon durva a masina.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #2312 üzenetére
már elkezdtem megírni a cikket, benne lesz természetesen minden, még az is, hogy szenvedtünk a vga kártyával, hogy legyen rajta 3d gyorsítás
most a hétvégén nrm leszek otthon, így nem fogok tudni vele foglalkozni, de jövő héten befejezem, s jövő hétvége fele már talán publikálni is fogom tudni -
Penyus
senior tag
Ha valaki tud jo playstation1 jatekokat ajanlon mar parat! Most vettem egy psxet
-
Badman 4ever
őstag
Minimum, hogy írsz róla, de egy procival is mutasd meg a népnek, hogy mit tud a gép, had sokkoljad le az eredményekkel a Ph!-s társadalmat....
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #2315 üzenetére
tervbe van az is, teszt 1 procival alap, emelt órajelen és 2procival alap és emelt órajelen
-
Alister71
nagyúr
Na srácok megjött ma a HIS 9600 XT-m, és mindjárt le is teszteltem egy kis 3D Mark 01-el és 03-al. A játékok majd most jönnek. Azt hiszem erre a karira várt már nagyon a gépecske. 3D Mark 01 és 03.
A kari DX9c-t támogat. Róla lenne szó.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Badman 4ever
őstag
válasz Alister71 #2319 üzenetére
És ezt úgy csináltad, hogy a kártyát nem is tuningoltad...
-
Alister71
nagyúr
válasz Badman 4ever #2322 üzenetére
A GPU általában jól bírja a tuningot, persze az XT már így is nagyon komoly órajelen jár, emlékszem abban az időben egyiknek se volt ilyen magas órajele. A ramot tuti nem húzom még 1 MHz-vel se, mert kicsináltam a 9550-est is, sőt tegnap bekockásodott a 9250 is, szerencsére az restart után helyreállt. Ha ezt a karit is kinyírom az . Pedig a 10000-et szeretném elérni, de ahhoz kéne a procin is húzni még.
Majd meglátom, egyenlőre ennyi elég volt.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Alister71 #2323 üzenetére
2.66-os Celeron D és 9600 XT. Kapott a szájára a Tua-tól.
Alister from Hell
-
Badman 4ever
őstag
válasz Alister71 #2323 üzenetére
Nálam 500@558 MHz a GPU és 600@700 MHz-en jár a kártya amióta nálam van és bírja...
-
Badman 4ever
őstag
válasz Alister71 #2319 üzenetére
Tudom miért! A régebbi Catalyst...felraktam az ASUS-os 2009.04.13.-i helyett a legutolsó WHQL-es Catalystot a 2007-eset és így 8010 körül ment simán, míg előtte csak 7800 volt a régivel. Illetve visszanyertem a 8.12-nél újabb Catalytektől elveszett ASUS SmartDoctor funkciókat...
-
Penyus
senior tag
Nekem is kimaradt az egesz. Teljesen. Azert is kertem segitseget. Egyszer voltam egy helyen netet kotni ezer eve ahol a gyerkek ps1-el jaccottak. Asszem tekken 3at. De en ugye nem arra figyeltem. Amugy azert vettem meg a gepet mert van ra alone in the dark 2. Es jobb mint a pc-s kicsit. Es szamomra az alone 1-2-3 az isten. Szal jatszanom kell ezzel. Mert a pc-s ps emuba kifagyott kb 1 perc utan. Igy eredeti hardveren mar megy.
-
Penyus
senior tag
-
törölt tag
Szia Rive!
Van itt egy szétszedett AMD-K7750MTR52B processzor modulom.
Ezen L2 chippek felirata az alábbi:Samsung 019
K7C203615A-QC
TUL011ND KOREA ......... illetve a másikon: TUA010OI KOREAValószínűleg ez lesz a 200MHz-es áldozat, ha sikerül kitalálnom hogyan lehet 1:1-ben járatnia CPU-t és az L2 cache-t.
-
-
Penyus
senior tag
Wehehe. Eredeti c64rol szol sid zene es kozbe virust probalok irtani egy nyomorult p4esrol. Wigon.bs-t. Eleg ragaszkodo fajata a draga.
-
törölt tag
Hali bacsis mester!
Megnéztem hogy lehet volt-moddolni a Tualatint. Tényleg egyszerű... mindössze néhány centiméternyi vezeték kell hozzá. Eltávolítja róla az ember a műanyag szigetelést, majd összesodorja az elemi szálakat, egy hurkot képez belőle és ráhúzza a megfelelő lábakra.
A zölddel jelölt összekötés 1,65V-ot eredményez, de ha a piros jelölés szerint rakod fel a hurkot akkor 1,85V lesz az eredmény. Az elsőt esetet most próbálgatom, sajna csak egy gagyi hűtővel. Olyan 1680MHz körüli eredményt lehet elérni vele. Az 1,85V-tal... talán többet.
szerk.: Elnézést, a piros összeköttetés nem lesz jó... az 1,05V-ot eredményez.
[ Szerkesztve ]
-
-
peti_s
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #2333 üzenetére
igen, ez alapján csináltam én is a módosítást
azaz igaziból Helkis cimborám ajánlotta, és az első műveletet ő végezte el nekem, mikor látám hoyg ez jó, a második procit én moddoltam tovább meg a 3-at is
Enyimé úgy van, hogy a VID1 láb van kitörve,
a TDI és a VID2 láb pedig egy vékony dróttal összekötve.. ez az 1,8v... lehet a lap mér rosszúl, de a lap 1,77v-ot ír ki... viszont nekem simán viszik az 1740et.
Milyen steppinges procival próbáltad?
mert az én telikondis tualatinom viszont tudod, nem bírta, az már hasalt 1460körül.. miután kitörtem a VID lábát is, a feszültség 1,7v-ra csökkent, úgy már ment 1610et is...
lényegy a lényeg, tB1 szteppinges proci kell az extrém tuninghoz, pont amit Yutani árul -
bacsis
Közösségépítő
neduddki! Rég jártál errefelé, remélem azért itt ólálkodsz, mert találtam egy kis finomságot neked:
DFI lap Mobil procikhoz AGP-vel -
neduddki
nagyúr
HI!
KOszi!!!!!!!!! ha nem szolsz kimarad azeletembol:- )))
AldjanakAzEgiek!!!koszi
udv
neduddki
p.s. elkotottem egy kis pizt, de most nem amitastechnikara:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bacsis
Közösségépítő
válasz neduddki #2344 üzenetére
látom neduddki-éknál jó világ van szép kocsi
Az St6 amúgy tud tök jól alulfeszelni, 1,05v asszem...
Kezdesz ezzel a fogyasztás mániáddal megfertőzni , így én is gondlkodom valami keveset fogyasztó letöltő gépen, st6ba beledobtam egy 1400as celeron tualatint, 1,05v-ra levettem, meg 50es FSB-re, 700MHZ-en elketyegett így szépen, egy jónagy hűtést tettem rá persze passzívan, szépen ment
akosf! Hány fokig ment a tualatinod? ilyen 60fokon még simán bírja az erős tuningot is -
Alister71
nagyúr
Felraktam a P3-asomra a 7100-es Win 7 RC-t! Tökéletesen működött a 9600XT-vel Aero felülettel. Ati Cata 8.1-es szépen működött rajta, de inkább meg se mondom mennyit kaptam a 3D Mark 2001-re. Úgyhogy most megy vissza az XP.
Most az az az érzésem, hogy a memóriát fel fogom Uppulni egészen 1 gigáig. Mert még azt szeretné. Lekiabált a gép, hogy miért szívatom win 7-el és 512 mega rammal. De semmi gond mert a VH6-T 1.5 gigáig OK.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
peti_s
addikt
Neddudki, szép autó.
Lord Vader, inkább Win2000-el próbálkozz, ott talán több pontot kapsz.
-
Alister71
nagyúr
Na persze , bajod van, hogy a P3-asom alázza a rendszered mi?
Ha esetleg gond lenne van még azért tartalék.
Persze azóta már megint ATI dolgozik ugye, 3870 személyében. , kicsivel kevesebb pont, de a képminőség azzzzzzzzzzzzzzz.......................
Jön nemsokára a friss XP-s P3 , 01 eredmény tuningmentesen.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest