Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz vrob #104019 üzenetére

    A 386SX nagyon sokat számított. nem sebességben, hanem a dos4gw-s játékok elindultak rajta. 286-os géppel olyan 93 körül kezdett hátrányban lenni az ember. XCOM, Doom, X-Wing ami hirtelen eszembe jutott. OK, a 48MHz-re tuningol SX küzdött velük, de legalább elindultak. Ha kicsit összekapnám magam, akkor az akkori játékokat átfutva tuti találnék még tucatot amivel éjszakákat játszottam át.

    Akkor tényleg játszhatónak számított, de ez még a 15fps-től is messze van. A hang kb. 10%, 1-2 hete mértem és tárgyaltuk itt ki :)

    A Pentiumot rögtön láttad volna, hogy max ablak mellett is simán meglett volna az akkor hihetetlen 30 fps. De amit kiemeltem az elmúlt 2 napban az pont az, hogy "nem sokra rá kint volt a Doom" Na ez ma nem igaz. Nem hogy 1 évre rá, de igazán sok évvel később is válogatni kell a programokat. A sok mag már a középmezőnybe is leért és még mindig itt tartunk. A Pnetium FPU-ját elég gyorsan kiaknázták, jött pl. az mp3.

    KROK640: A többiek már kifejtették, az izraeli mobil proci fejlesztő részlegnek köszönhető a dolog. A pentium M után Core Solo, Core Duo, majd Core 2 is született.

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák