- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek? Windows 10 Pro
Az eladónak elég rossz értékelései vannak, de van még egy másik eladó is akinél szintén ennyi. [link][ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sajtee
őstag
Sziasztok
Múlt héten rendeltem egy lámpát a brit oldalról, ami ma meg is érkezett.
Az UPS hozta, és nem meglepő módon szarrá van törve.
Telefonon nem tudom elérni őket, az Amazon-nál pedig, ha refundot vagy replacement-et kérek, vissza kell küldenem a terméket, azonban nem igazán szeretnék ezzel szopni, így is határidőre kellett a termék.
Gyanúsan csúnya volt a doboz, szóval videóban bontottam ki.
Mi a teendő ilyen esetben, hol tudom ezt jelezni? -
sajtee
őstag
Nem akarom összeszemetelni a topikot, de nem igazán vagyok a helyzet magaslatán.
Kaptam egy új szállítólevelet, amit ki kellene nyomtatnom, azonban ezt az UPS nem fogadja el, 18.000 forintot kell fizetnem, hogy visszaküldhessem nekik.
Tök jó, hogy ezt ők elméletileg később visszautalják, de én ezt akkor sem erőltetném.
Aki már küldött vissza neki csomagot, és tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék
Esetleg simán MPL, utánvétel? -
sajtee
őstag
válasz radi8tor #6906 üzenetére
Most beszéltem velük.
UPS-el valóban 14-18 ezer forint lett volna, feladási módtól függően.
MPL-en is utána néztem, az olcsóbb volt.
Épp kinyomtattam a return label-t, amikor eszembe jutott, hogy felkeresem őket live chaten.Néhány perc beszélgetés után kiderült, hogy jövő keddre itt lesz az új termék, illetve nem is kell feladnom (egy törött izzóról van szó), az a label csak egy automatikus üzenet arra az esetre, ha élni szeretnék a terméktől való elállásom jogával. Egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, azt mondták. Szerencsére a kicsomagolást levideóztam, mert tudtam, hogy törékeny, de azért kíváncsi leszek erre, mert gyanúsan egyszerű.
MPL esetén a teljes árat visszatérítik? Olvasgattam róla a fórumon, de valami olyasmit említettek többen is, hogy csak egy részét kapom vissza.
-
Clinik
csendes tag
Üdv!
Amazon-ról szeretnék rendelni, de a termékhez amit néztem csak Amazon Global szállítás van.
Kérdés:
Mi történik ha nem vagyok itthon amikor kézbesítik? A postán hagyják (a posta hozza) vagy futárok hozzák és csak jönnek újra majd valamikor máskor? Valakinek tapasztalat? -
L4mie
veterán
várható BF amazonon jövő hétre? mert a magyar úgynevezett bf eddig konvergál a szánalmashoz, 1-2 valós cucc van.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
El Gringo
senior tag
ha megnyitnád a nyamvadt oldalt, ott virít a sarokban...
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
L4mie
veterán
Köszönöm a kedves segítséget...
Én szerencsétlen nem láttam meg a cyber monday visszaszámlálót a .de oldalon a .com on nincs semmi.... de be is állok a sarokba.
[kép]kérlek ne a fórumon vezesd le a mindenféle frusztrációt, lehet normálisan dolgokat közölni....[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
L4mie
veterán
válasz radi8tor #6917 üzenetére
Szuper hírek, köszönöm akkor szerintem én se lövöm el minden pénzem ha meglátok itthon egy-egy akciót, bár
Amit szeretnék monitort és billentyűzetet valószínűleg nem lesz itthon eget-verő akció így marad a BF/CM akció tavalyi X-BOX os akcióik után reménykedem.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Takax12
csendes tag
Üdv!
Még új vagyok, érdeklődöm, hogy BF-en rendelénék az amazonról procit, videókarit, alaplapot, ha találok jóárasat. Még nem kerestem rá egyik termlékre sem de van plusz felár a magadott áron feül, amit hoz az oldal, és a másik kérdés, hogy a garit hogy tudom érvényesiteni, ha gond adódik? -
qfm
őstag
Sziasztok!
Ide lettem irányítva a kezdő kérdéseimmel, mert soha nem vásároltam még Amazonról. A holnap induló amazon.de akciókra szeretnék felkészültebb lenni:
A Deal of the Day & Lightning Deals szekcióba lévő termékek szinte mindegyikénél az szerepel, hogy Sold by **** and Fulfilled by Amazon. Ezek a termékek mennyire megbízhatóak? Vagy hol lehet a különböző eladókról megtudni, hogy megbízhatóak-e? A nevükre kattintva a termékeik jönnek elő, az ajánlat alatt pedig ha jól láttam, a termék értékelések vannak jelölve a csillaggal. A kosárba rakás 20 percre foglal egy terméket? Hogy szokott jobban kijönni a posta költsége? Vagy változó a terméktől függően? Az upcoming deal-ek között látom, hogy pl. egy akció 34 perc múlva indul, de hogy lehet ezt watch listre rakni? Nem látok ott semmilyen gombot.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
FBA (Fulfilled by Amazon) azt jelenti, hogy Amazon saját raktárából küldik a terméket, Amazonhoz is fordulhatsz, ha problémád van a rendeléssel (mivel ők adják fel).
Tehát itt olyan, hogy eladó megbízhatóság nem nyer sok értelmet. Nagy ritkán előfordul, hogy hamisítványt árulnak, de ez tényleg ritka.Az eladó értékelését termék adatlapján láthatod a ... new linkre kattintva láthatod kik árulják, az eladó nevére kattintva meg az értékeléseit.
⭐ Stella
-
vacs
veterán
"német amazonon cyber monday week (kiber hétfő hete) van, ami 19-én hétfőtől fog 1 hétig, következő hétfőig tartani.
Minden nap mások lesznek a "deal of the day"-ek (napi akciók), illetve, van rengeteg "lightning deal" (villámakció) minden nap, ami 4 órás, és korlátozott készlet.
Az első fél órában viszont csak prime tagok vásárolhatnak, ha akkor elfogy, szívás van.
Illetve van itt még egy "countdown to cyber monday week" (visszaszámolás a kiber hétfő hetéig), ami az előtte való (mostani) hét, amikor szintén ugyanaz van, mint feljebb, csak még nem akkora akciókkal.az angol amazon 2 nappal előbb kezdi (péntektől), és következő hét végéig tart. jellemzően ugyanazok a termékek akciósak, mint a németen, hasonló mértékben, csak máskor. angol kicsit drágább, és a szállítás is."
így megy az amazonnál a "black friday".
[ Módosította: radi8tor ]
(^)(>.<)(^)
-
Taci
addikt
Az Amazonos eladóknak van teljesítési határidejük? A termék megrendelve, kifizetve, igaz, még csak 2 napja - bár igazából azt mondanám (az eddigi netes és/vagy amazonos vásárlásokat figyelembe véve), hogy már 2 napja.
Az eladónak jó értékelései vannak, ezért is mertem vásárolni tőle:
98% positive in the last 12 months (141 ratings)Meddig várjak, mielőtt hívhatom az ügyfélszolgálatot? (Csak információt akarok tőlük, hogy nem a semmiért fizettem ennyit.)
Köszi!
-
Taci
addikt
válasz #86564352 #6927 üzenetére
Nem, semmi speciálisat nem kértem. Használtnak volt hirdetve (Condition: Used - Like New), viszont a forgalmazó egyből a termék alatt jelezte is, hogy "Condition: Used - Like New - * -Brandneues Produkt!". És egy nagyon jó, otthagyhatatlan ár volt ott (3 db még akkor), szóval nem is húztam az időt, megnéztem az értékeléseket, megrendeltem. Nem vagyok türelmetlen, csak még semmi visszajelzést nem kaptam, plusz olvastam most pár nyugtalanító kommentet is:
Warning, this seller is probably a scammer. My order got dispatched then refunded a few minutes later with this information: "Grund der Erstattung : Kontobe...
Leider werden Artikel eingestellt welche einen Tag später storniert werden, warum werden diese dann 2 Tage später wieder einzustellen?
Szóval sanszos a végkifejlet, de azért hátha mégsem...
-
athomi
veterán
Tavalyi rendelésemnél a fizetésnél felajánlotta az amazon, hogy huf-ba vagy euro-ban fizetek. Természetesen euro-ban fizettem. Most viszont nem ajánlott fel semmit fizetés előtt, csak fizetés gomb volt. Miért? Vajon most miben fizettem?
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Tudom biztos én vagyok vak, de nem találom, hol vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal...
Hol keressem?
Az a problémám, hogy az indamailes fiókomra egyáltalán nem jönnek meg az amazonos emailek.
Megoldottam, csak a szemmet szúrta ki
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Nordik
őstag
Amazon.de regisztrációt hogyan tudok törölni?
-
Slushy
csendes tag
Sziasztok!
Gyors kérdés. Lenne egy 150€-ba kerülő termék. Megadtam a magyar címet, és még így is szállítással együtt csak 165€ lett a végéré. Ez hogyan lehetséges? (Ez már a checkout utolsó részénél volt, amikor ténylegesen feladod a rendelést. Spanyol Amazon.) Tényleg csak ennyit vonna le? Vagy határon még lehet valami. Bocsi ha hülye kérdés, első rendelésem Amazonról, meg úgy ámblokk Európából. -
addikt
Az Amazon expressz szállítást most az Express One végzi itthon. Nem tudom, hogy ez állandó-e vagy változó, de eddig még nem találkoztam velük.
-
rayman2006
tag
Sziasztok
Angliából vásárolt Logitech kormány esetében lehet itthon intézni garanciát? -
somnia
őstag
válasz rayman2006 #6944 üzenetére
...Logitech mit mond?...
-
Rellind
senior tag
Lehet valamit elnézek...de ugy vettem észre nem ingyenes a posta Prime-al.... Mi az oka? (Amazon raktárból rendelnék)
-
Rellind
senior tag
válasz s7evcsenko #6948 üzenetére
Kicsit lemaradtam A kutyafáját. Köszi.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy Amazonhoz van esetleg promóciós kód, vagy bármi, amivel picit olcsóbban vásárolhatnék? Ide vagy privátban is jó lenne. Meghálálnám a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest