- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz LamaCube #58399 üzenetére
Utolsó OFF: Most nézzétek és hallgassátok meg ezeket az embereket. Igen, belül én is kiugrottam a világból.
(#58400) marcitp: Mök.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rekid
addikt
Tényleg nem fikázasból de erre miért gerjed annyira a nép?
Egy sima balatoni kép, ferde horizonttal agyon húzott csúszkákal (aura) és még csak nem is háborog a Balaton a címmel ellentétben.Gyáva népnek nincs hazája!
-
Balinov
titán
Ez emlekeztet eletem egyik legjobb meccsere, amit volt eloben szerencsem megtekinteni. Meg a regi ETO statdionban, ETO Diosgyor. Ceges berlettel, epp a gyori B-kozep szekotra mellett ultunk. 20 eve volt, de mai napig beleborsodzik a hatam, ha eszembe jut, hogy robbant fel az egesz stadion az 5-ik ETO golnal. Utanakerestem, 15000 nezo volt
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
vond
MODERÁTOR
válasz Balinov #58404 üzenetére
Óóóó, azok a régi szép idők. Én is mennyit mesélhetnék. Számtalan felejthetetlen élmény, megannyi szép emlék. Néha azért még most is történnek hasonlók, de ebben a témában hatványozottan igaz a mondás: "Régen minden jobb vót."
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Bocs, hogy én is belepofátlankodok, csak halk szemlélődő vagyok, és csodálkozok a képeken, én is kacérkodnék a gondolattal, hogy vegyek egy gépet, de az még nem elég, rengeteg tanulás is kell utána.
Ez a régen minden jobb volt annyira igaz. Anno játékvezető voltam 9 évig, és az Albert Stadionba a játékvezetői kártyámmal ingyen jutottam be egy Fradi - UTE meccsre, persze a hazai szektorba. Fantasztikus hangulat volt, középiskolásként teljesen elkapott a hév, még utána a B-középbe is gyakran kijártam. Aztán jött az új stadion, és vége, 1x voltam a Grupiban, de csak az éves céges buli miatt, egész nagy koncertterem van ott, nagyjából az ilyenekkel tudja fedezni a fenntartást a Fradi, Loki (itt főleg különböző sportágak edzenek a lelátó alatti beépített területen) és valamelyest megindokolható a létük. Az új Puskást várom. Ja, arról jut eszembe. A Debrecen mikor BL-t játszott a Puskásban, megpróbáltunk bejutni a játékvezetői kártyánkkal. Nos, vicces, mert a hátoldalára rá van írva amúgy, hogy belépésre nem jogosít fel. Az első szekus megnézte, mondta, hogyha a következő továbbenged, mehettek.. Megérkeztünk a következőhöz, ránézett, és válaszolt, ha már az előző elengedett, akkor menjünk.. Utána már csak a motozásos sztori volt, addig tartanunk kellett magunkban az örömünket, de aztán.... Egy élmény volt.
Ja, és Szombathely. Mintha a főpolgi azt mondta volna, hogy az új stadion sokkal fenntarthatóbb lesz, mint a régi.. erre már kiderült, hogy ja, mégsem, bocs. És az önkormányzattól kérnek segítséget, egyszerűen fel nem tudom fogni. Ha ez az egész összedől -és ez szinte biztos, hogy be fog következni- akkor lesz itt nagy sírás-rívás nagyon sok csapatnál, majd az enyészeté lesznek a stadionok, mint Stadleré..
Befejeztem, hozzatok sok-sok képet.
PS: Akasztóról milyen jó világvége hangulatú képeket lehetne csinálni....
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Sizmael #58413 üzenetére
Ja, én is szűkebbre vágnám, leginkább jobbra és fent.
Meg ha már adott volt az aluljáró és a tető erős perspektívikus hatása (vagy minek nevezzem), akkor szerintem ki kellett volna használni, és szépen "középre" komponálni a hölgy fejét, és a vonalak is jobban mutatnának szimmetrikusan.
-
Sizmael
tag
Most teszteltem a 35mm 1.4-et aztán annyira élvezkedtem, hogy semmit nem vágtam csak egyenesítettem...háttér van...mosva...NEM ÉRTITEK????
Igen ezt a szimmetriát sajnáltam, csak az volt a lényeg hogy a nap pont a szemüvegre süssön és csillanjon, de egy lépéssel arrébb már nem volt jó, pont középen meg árnyékolt egy oszlop.https://www.flickr.com/photos/126993952@N02/
-
Speeedfire
félisten
válasz Sizmael #58416 üzenetére
"vágtam csak egyenesítettem...háttér van...mosva...NEM ÉRTITEK????"
Számomra sokat dob rajta. Sokkal jobban le van választva ilyenkor a háttér. Emiatt szeretek vakuzni is.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Fandango
veterán
Nem feltétlen lenne jobb ha középre van komponálva, mert akkor a hölgy haja beleolvad a tetőbe, így meg jól le van választva a világos háttér előtt.
Az a jobb sarokban futó zöld oszlop zavaró viszont, azt tényleg le kellene vágni. Valahogy így (paintben vágtam, szóval nem néztem teljesen az arányokat )
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Nem szakad el, ne fossál.
Nekem kicsit nagy lett. Vagy inkább a Godox TT350 kicsi. De így is használható. A fény szórása pedig nagyon szép, ahhoz képest, hogy milyen kis minimál cuccról van szó.
(#58418) Fandango: Engem jobban zavar, hogy a vonalak miatt nincs egyensúlyban a kép, mint hogy a haja mögött sötét a háttér. A darut/oszlopot én is levágnám.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
érdemes megnézni hogy mit lát Jared Polin (FroKnowsPhoto) a keresőn keresztül!
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
oszi666
őstag
Sziasztok lehet rossz helyen jarok es inkabb vmi technikai topicot kellene keresnem, ha igy van akkor iranyitsatok at
Szoval nemreg megorokoltem egy hibatlan allapotu 10.000 expos canon 400d-t a 18-55mm kit objektivvel egyutt.
Harom kerdesem lenne: megeri-e most ef bajonettes objektivet vennem? Azert kerdezem mert ha belejovok lehet lecserelem majd egy ujabb gepre. Ez nagyon nem most lesz, ez a gep ugy erzem tokeletes tanulasra. De pl ha most veszek egy alap fix 50mmes objektivet akkor az kesobb valami adapterrel hasznalhato lesz egy milcen igaz?
A masik, hogy szeretnek bele uj akkut venni mert a gyari eredeti meg az utolag vett pot akku eleg gyengek mar. Viszont ez egy 2006os modell meg a zsir uj akkuk is elfaradtak mar nem? Megeri rendelni gyarit vagy jo valami utangyartott?
A harmadik kerdesem hogy amikor be van kapcsolva a gep, de a hatso lcd kijelzo nem mukodik(lekapcsol automatan) akkor a gep kb semmi aramot nem fogyaszt igaz? Hiszen a keresobe a tukorrol jon a kep a szenzor gondolom csak akkor aktiv amikor a tukor felcsapodik szoval max vmi keszenleti cumo mehet benne.
Elore is koszi a helpet!It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Fandango
veterán
válasz oszi666 #58422 üzenetére
Valóban nem a legjobb helyen tetted fel a kérdést, a Canon szaktopikba, vagy az azonnali fotós kérdések topicba lett volna a helye.
Őstagként azért illene tudni, hogy szinten mindenhez van megfelelő topik.[ Szerkesztve ]
-
Fotonhámozó
senior tag
-
vond
MODERÁTOR
válasz Fotonhámozó #58424 üzenetére
Hangulatos mindkettő! Az első nagyon úgy tűnik, mintha balra dőlne, bár az oszlopok meg jónak tűnnek, de mégis nagyon fura.
-
vihartigris
őstag
válasz Fotonhámozó #58424 üzenetére
Bammeg a vízjeled! A második képen kicsiben azt hittem rá, hogy jó nagy szenzorkosz
bármi reciproka a semmi
-
randras_83
addikt
ezen az új felületen nem tudok rendesen linkelni.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Fandango
veterán
válasz randras_83 #58430 üzenetére
Miért van csukva a szeme???
-
vond
MODERÁTOR
-
Matska
senior tag
válasz randras_83 #58430 üzenetére
Az a baj, hogy nem jön át, hogy ő itt éppen álmodozik/mereng/élvezi a tavaszi napfényt csukott szemmel, hanem éppen pislog
https://www.flickr.com/photos/146088520@N03/
-
Fotonhámozó
senior tag
-
seven7
aktív tag
válasz Fotonhámozó #58438 üzenetére
Köszi a véleményeket!
Alapvetően hihetetlen színek voltak (a nappali képen), próbáltam nem elmásítani, de lehet, hogy az ég nem az igazi így.[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
Makrós és gomba fotós kollégák kérném a segítségeteket, kellene a mai nap egy kép egy bronzos vargánya gombáról, illetve ha ez nincs akkor valamilyen gombáról, amit kinyomtathatok és odaadhatom holnap a csemetének az oviba.
Előre is köszönöm!
LÁVCSI[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
-
randras_83
addikt
-
vond
MODERÁTOR
válasz Sizmael #58444 üzenetére
Csatlakozom a többiekhez, nagyon jó a hangulata, színei. De szerintem felül rengeteg, és én vágnék még jobbról is.
(#58439) Cathrine: Óóóó, milyen "nem Katarinás" képeket hoztál. Szuper! Majd egyesével is megnézegetem őket, de így elsőre a harmadik tetszik nagyon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs